Merhabalar. Son zamanlarda yaşananlar hakkında biraz konuşalım. Tanıtıma uzun zamandır kırmızı bir yönetici yorum atmıyordu, özlediğimiz için yapıyoruz bunları.

Valachi ile olan rolümüzden bahsedelim. Rol akışı neyi gerektiriyorsa biz de onu yaptık. Pişman mıyız? Kısmen. Verdiğimiz emeğin elimizden alınması üzebiliyor, bunu da biz yaptık bir bakımdan. Rol yaptığımız FM üyeleri bize ölümsüz gibi davranmasaydı bunları hiç yaşamamış olacaktık. Ve FM'nin yanındaki sürpriz yumurtadaki arkadaşlarımız var.
Gentlemen's kulübünü basmak akıllıca bir hareket değildi. Geçmişte de birliğimiz yüksek rütbeli oyuncuları öldürüldü, bugün de. Bu kadar yaptırımı alıp devam edebilecek kimse yoktur. Aslında yaptırım almadan da ağlak arkadaşlarımızı görüyoruz, herhangi bir sebep yokken "ağağağğ yönetim kasparovu tutuyor, kapatalım yeter artık, uzun uzun yazı yazıp sallayalım” tavırlarına giren küçük yaşlı dostlarımız var. Yönetim hiçbir birliği kayırmaz, bunu 2-3 gün önce de görmüş olduk. Bu kadar ağlamanızın bir anlamı yok. Biz de belki sizin gibi ağlasaydık bu yaptırımları almayacaktık.

Rollerimizi sorgulayan arkadaşlara gelelim. İki yıl boyunca bir birliği ayakta tutabilecek babayiğit varsa görmek istiyorum. 3. 4. ayda kapattığına birlikte şahitlik ederiz. Biz bu günlere gelirken bizi admin kadrosu veya oyuncular getirmedi. Biz kendi emeğimizle bu günlere geldik. Biz bunları yaparken yönetim de bizim önümüzü açmıştır ki buraya gelebilmişizdir. Sunucuda benim ve oluşumumun rollerini sorgulayabilecek kimse yok. Savaşlar olsun, dönen t0xiclik durumlar olsun, biz durup dururken kimseye salça olmuyoruz.
Kasparov oluşumu istemeseniz de güçlü bir oluşum. Bazı arkadaşlar onlara boyun eğmemizi istiyor. Saygı duyup rolüne susacağımız sayılı kişiler var, bu herkes için aynı değil. Bize nasıl yaklaşırsanız alacağınız tepki öyle olur. Son durumlar hakkında bizim açımızdan çıkar yol ile bakalım.
Valachi üyeleri Castucci oluşumunu alırken 5 tane oluşumu ezip geçti. Kasparov için itibar kaybı. Kasparov karşılık verdi, susmadı. Gittiği yerde r19u CK edildi, Kasparov için itibar kaybı. Kasparov karşılık verdi, FM üyelerini vurdu. Buradan sorayım, siz hangi yolu tercih ederdiniz? Yanlışlarımız elbet vardır, yönetim kadrosu bizi bu şekilde frenlemeseydi belki de yarın darbe rolü yapardık. Yönetimi veya kimseyi suçlamıyorum, fakat tek hatalı biz değiliz.
Tekrardan arşiv yazıp ceza aldığımızı görünce kilidi kaldıran küçük kardeşlerimize dönelim. Onaylı oluşum elimizden alınabilir, vardır yönetimin bir bildiği. Bizim için yapılan hiçbir şey sebepsiz yere yapılmadı. Birileri ceza alınca bu sizi mutlu etmesin, zira bütün mutluluk kaynağınız sadece bir oyuna dönüşür. Biz de hiçbir şeyi sebepsiz yere yapmadık, konu ne olursa olsun açıklamasını yaparım. İlkler genelde Kasparov üzerinde uygulanır, dün de bunu gördük.