Konu: [05.06.2020] Taku Atoll-Kalim Kaffaz-Alber Schimnd-Qasim Bishop  (Okunma sayısı 311 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 05.06.2020 19:20
Zaten şikayet iptali gibi bir durum olursa ben açarım yeniden merak etme  ;D

Şikayeti rolde dahil olan bir kişi yeniden açsın lütfen, bana bug abuse yapıyorsun diyorsunda videoda sana bir tane bile vurduğum gözükmüyor üstünden kan çıkıorda Ee-e yani ben yanında duruyorum öylece, admin gelsin o halleder kafanı yorma olay sadece samp oynamak değil forumda da biraz neyin ne olduğuna bak sana tavsiye ettiğim alan rehberler. 10 Kişi saldırdınız diyorsun 10 kişiden dayak yiyen adam nasıl kalkıp koşuyor ya ben sürüklerken helal sana be, süpermansin sen. güzel güzelll.

Ahahahahahaahahaha  ;D ;D güldüm gerçekten hele son kısma. Yaptığın ihlali kıvırma şimdi burada on kişi adamı kovalıyorsunuz döven iki kişidir en fazla diğerleri kapıda bug abuse yapsınlar diye bekliyor zaten saçmalığa bak. Bana oyunu öğretmeye kalkma bence gidip çektiğin videonun arkasına müzik koymaya devam et  ;D ;D :) :) :o :o :o :'( :'( shabab gang. sosisli mafyası
« Son Düzenleme: 05.06.2020 19:22 shawtyG »

#11 - 05.06.2020 19:28
Daha fazla forumu ve şikayeti saçma yazılar yazıp kirletmenize gerek yok kimin ne yaptığı sizeneki kimin umrunda oyununuza bakın adminlerin şikayeti incelemesine bakın kimin ne yaptığı zaten belli savunmalarıda okurlar gerekli işlemler uygulanır  :)

#12 - 05.06.2020 20:12
OOC yalanda eklendi olaya her türlü Loglardan bakılabilir SS yukarda saati yazıyor adam emotesiz bir şekilde uziyle beni vuruyor sonra bide yanıma gelmiş artık baygınsın yazıyor  :D   
« Son Düzenleme: 06.06.2020 14:20 nokia6 »

#13 - 05.06.2020 20:18

Şikayeti rolde dahil olan bir kişi yeniden açsın lütfen, bana bug abuse yapıyorsun diyorsunda videoda sana bir tane bile vurduğum gözükmüyor üstünden kan çıkıorda Ee-e yani ben yanında duruyorum öylece, admin gelsin o halleder kafanı yorma olay sadece samp oynamak değil forumda da biraz neyin ne olduğuna bak sana tavsiye ettiğim alan rehberler. 10 Kişi saldırdınız diyorsun 10 kişiden dayak yiyen adam nasıl kalkıp koşuyor ya ben sürüklerken helal sana be, süpermansin sen. güzel güzelll.

Ahahahahahaahahaha  ;D ;D güldüm gerçekten hele son kısma. Yaptığın ihlali kıvırma şimdi burada on kişi adamı kovalıyorsunuz döven iki kişidir en fazla diğerleri kapıda bug abuse yapsınlar diye bekliyor zaten saçmalığa bak. Bana oyunu öğretmeye kalkma bence gidip çektiğin videonun arkasına müzik koymaya devam et  ;D ;D :) :) :o :o :o :'( :'( shabab gang. sosisli mafyası

Videoyu ben yapmadım kardeşim, ağzını topla ooc konuşuyorsun ortak nezaktten umarım hakettiğin cezayı alacaksın.

#14 - 05.06.2020 23:19

Ahahahahahaahahaha  ;D ;D güldüm gerçekten hele son kısma. Yaptığın ihlali kıvırma şimdi burada on kişi adamı kovalıyorsunuz döven iki kişidir en fazla diğerleri kapıda bug abuse yapsınlar diye bekliyor zaten saçmalığa bak. Bana oyunu öğretmeye kalkma bence gidip çektiğin videonun arkasına müzik koymaya devam et  ;D ;D ;D ;D

#15 - 06.06.2020 02:01

Ahahahahahaahahaha  ;D ;D güldüm gerçekten hele son kısma. Yaptığın ihlali kıvırma şimdi burada on kişi adamı kovalıyorsunuz döven iki kişidir en fazla diğerleri kapıda bug abuse yapsınlar diye bekliyor zaten saçmalığa bak. Bana oyunu öğretmeye kalkma bence gidip çektiğin videonun arkasına müzik koymaya devam et  ;D ;D ;D ;D
Yok kıvırma senin alanın video arkasına müzik koymak falan sosisli mafyasıymış, yedin ama dayağı sösisli mafyasından. uzatma admin kararına bırak.

#16 - 08.06.2020 21:48
Kapıdan girip çıkmayla alakalı NON RP'den ceza yedim yetkilinin bilgisine.

#17 - 08.06.2020 23:17
Bölgelerine gidiyorsunuz, aranızda tartışma çıkıyor ve kavga ediyorsunuz. Sonrasında tekrar gidiyorsunuz, tekrar aynı/benzer şeyler oluyor. Bölgeye tekrar giderseniz, tekrar kavga etmeniz de olasılıklar arasındadır zaten. Siz barışçıl davranabilirsiniz ancak karşı taraf için bu durum geçerli olmayabilir. Kimin ateş ettiğine dair bir kanıt göremedim. Çıkan kan ateş edilme sonucu olmayabilir, ihtimal bulunuyor.

GYM bölümü: Öncelikle Victor Viera, senin de interiora birkaç kere gir-çık yapman Non-RP olmuş. Onların da sana interiordan çıktığın anda vurması Spawn Kill olarak nitelendirilir fakat henüz kuralı girilmediği için cezalandırmayacağım. Uyarıyorum, tekrarlamayın.

Revenge Kill: Bir kişi tarafından vurulup bilinç kaybına neden olacak kadar yaralanmış, hareket edemez durumdayken yaşadığınız travmadan dolayı, sizi vuran kişiyi hatırlamanıza izin verilmez. Daha sonra bu kişiden intikam alamazsınız.

Revenge Kill bulunmuyor.

Başka bir sorun yok.
« Son Düzenleme: 09.06.2020 03:17 Heavenly »