Konu: [05.06.2020] Taku Atoll-Kalim Kaffaz-Alber Schimnd-Qasim Bishop  (Okunma sayısı 293 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.06.2020 01:49
    ;D ;D. Sanki bütün oyunu mafyacılığıla çevirmişler düzgün bir şekilde rol yapamıyoruz bile. Taku Atoll isimli arkadaşa birkere daha şikayet açmıştım ceza falan yemişti daha ağır bir şekilde cezalandırılmasını istiyorum. Oyuna sadece arkadaşım ile gece giriyoruz yoğunluğumuzdan dolayı girdiğimizde bu tarz olaylar ile uğraşıyoruz, böyle kişilerin sunucudan temizlenmesi bana kalırsa en mantıklı olanı eminim birçok oyuncuda bu şekilde düşünüyordur. Kişilerin ağır şekilde cezalandırılması iyi olabilir.

#1 - 05.06.2020 01:51
Olaya tümüyle şahidim bana yapılan revenge kill ve DM ss'lerde gözüküyor zaten çok bir şey eklemeye gerek yok ama Kalim  Kaffaz adlı kişi beni yere düşmemden 2 dakika sonra emote bile vermeden silahla sıktı loglardan falan bakılabilir zaten saat falan belli.

« Son Düzenleme: 05.06.2020 14:55 nokia6 »

#2 - 05.06.2020 12:15
Arkadaşların videonun öncesini ve sonrasını paylaşmasınıda istiyorum,Ben Shade adlı mekanda güvenliktim"içeride" arkadaşlar kavga çıkardı onları mekandan kovduk ve sonrasında devam ettik dışarıda bayıldılar ise bilmiyorum bu da normal bir şey,,sonrasında mekandan çıktık ve geri geldiklerini gördük şahıslar özür dilemek için diyor ama o anda SS almak aklıma gelmedi,biz 5 kişiyiz Shade mekanının kapısında şahıslar iki kişi iken onları kovduk ve bize küfür ettiler sonuçta dayak yemişsin bizde hala Fear-RP uygulamayıp bize nasıl küfür edebiliyorlar?Ben de küfürden sonra sinirlenip sopamı aldım ve arkadaşlara saldırdım herhangi bir DM yok ortada mekanda kavga etmişlerdi ben de güvenliktim aramızda bi Rol geçti yani..ardından bize laf etmişler ama kendileri gym içine girip biz girince bize saldırdıkları için videonun öncesi ya da sonrası yok oralarıda paylaşırlar ise sevinirim..ben içeri girdikten sonra bayıldım ve şahısa ondan sonra herhangi bir şekilde saldırma gibi bir eylem gerçekleştirmedim,Herhangi bir kural ihlali olduğunu düşünmüyorum aksine şahısların gym kaçarak ve Fear-RP uygulamayarak kural ihlali yaptığını düşünüyor ve gereğinin Vice yönetimi tarafından yapılmasını arz ederim..!
« Son Düzenleme: 05.06.2020 12:17 AtaahnZTRK »

#3 - 05.06.2020 12:22
Öncelikle selamlar tek bir savunma yapıp gideceğim sizden tek isteğim savunma üstüne karalama eklemeyin, çünkü doğrusu budur.Selamlar sivil karakter ile shade basan dostlarım. Kanka videoda kendinizi ifşa etmişsin gbi girmişsin oradan dışarı içeri yapıp duruyorsun, gece shade club'de arkadaşımın yerine güvenlik işlerini yapıyordum iki tane gece girip sıkılan arkadaş gelmiş emotesiz şekilde orada bir kıza saldırdı ''NRAXY'' youtube kanalında gece ki yayında zaten gözüküyor. mekanı kapattık her neyse çıktım dışarı kapıdaki güvenliklere küfürler ediyor, bende uzatmadan gidin diyorum gitmiyor bana bakıp git falan yapıyor bende rolsel sinirlenerek şahıslara saldırmaya başladım emote dahilinde tabii. Şahıs bunny yaparak gbi koşturdu ilk bi pizza stack taraflarında takıldı sonra gym'e sığındı. İçeri gir çık yaparak nabız ölçüyor aklı sıra daha sonra ben dışarıda bekliyordum zenciler şahısı dövdü, içeridekiler ise diğerini dövmüş sonradan girdim içeri, dışarıdaki yaralı rolü yapması gerekiyor, orada amacım şahısı tutup götürecektim mekan sahibinin önüne atacaktım. Mekanda tanıdıkları kızı dövüyorlar çünkü. Bunu yazarken gülüyorum ama ''baygın değilim'' dedi ve koşma emotesi verdi, sonra ben şahısı bir daha bayılttım muhtemel suç atmıyorum ama dc'den bir arkadaşları geldi beni arabayla eze eze bayılttı ve benim gördüğüm kadarıyla olay bitti sonra beni aldılar eve kaçtım falan. Bu arada bu ss'ler yetersiz delil daha güzel kesin videolarınızı. :)
« Son Düzenleme: 05.06.2020 12:26 AVİXX »

#4 - 05.06.2020 13:06
Arkadaşların videonun öncesini ve sonrasını paylaşmasınıda istiyorum,Ben Shade adlı mekanda güvenliktim"içeride" arkadaşlar kavga çıkardı onları mekandan kovduk ve sonrasında devam ettik dışarıda bayıldılar ise bilmiyorum bu da normal bir şey,,sonrasında mekandan çıktık ve geri geldiklerini gördük şahıslar özür dilemek için diyor ama o anda SS almak aklıma gelmedi,biz 5 kişiyiz Shade mekanının kapısında şahıslar iki kişi iken onları kovduk ve bize küfür ettiler sonuçta dayak yemişsin bizde hala Fear-RP uygulamayıp bize nasıl küfür edebiliyorlar?Ben de küfürden sonra sinirlenip sopamı aldım ve arkadaşlara saldırdım herhangi bir DM yok ortada mekanda kavga etmişlerdi ben de güvenliktim aramızda bi Rol geçti yani..ardından bize laf etmişler ama kendileri gym içine girip biz girince bize saldırdıkları için videonun öncesi ya da sonrası yok oralarıda paylaşırlar ise sevinirim..ben içeri girdikten sonra bayıldım ve şahısa ondan sonra herhangi bir şekilde saldırma gibi bir eylem gerçekleştirmedim,Herhangi bir kural ihlali olduğunu düşünmüyorum aksine şahısların gym kaçarak ve Fear-RP uygulamayarak kural ihlali yaptığını düşünüyor ve gereğinin Vice yönetimi tarafından yapılmasını arz ederim..!
Fear RP yapmadığımıza dair herhangi bir SS'in varsa at aksi halde OOC yalan atıyorsun öyle 15 dk önce bayılttığın birine saldıramazsın revenge kill ve DM açık bir şekilde GYM'in kapısının önünde bug abuse yapıyorsunuz.

#5 - 05.06.2020 13:14
Öncelikle selamlar tek bir savunma yapıp gideceğim sizden tek isteğim savunma üstüne karalama eklemeyin, çünkü doğrusu budur.Selamlar sivil karakter ile shade basan dostlarım. Kanka videoda kendinizi ifşa etmişsin gbi girmişsin oradan dışarı içeri yapıp duruyorsun, gece shade club'de arkadaşımın yerine güvenlik işlerini yapıyordum iki tane gece girip sıkılan arkadaş gelmiş emotesiz şekilde orada bir kıza saldırdı ''NRAXY'' youtube kanalında gece ki yayında zaten gözüküyor. mekanı kapattık her neyse çıktım dışarı kapıdaki güvenliklere küfürler ediyor, bende uzatmadan gidin diyorum gitmiyor bana bakıp git falan yapıyor bende rolsel sinirlenerek şahıslara saldırmaya başladım emote dahilinde tabii. Şahıs bunny yaparak gbi koşturdu ilk bi pizza stack taraflarında takıldı sonra gym'e sığındı. İçeri gir çık yaparak nabız ölçüyor aklı sıra daha sonra ben dışarıda bekliyordum zenciler şahısı dövdü, içeridekiler ise diğerini dövmüş sonradan girdim içeri, dışarıdaki yaralı rolü yapması gerekiyor, orada amacım şahısı tutup götürecektim mekan sahibinin önüne atacaktım. Mekanda tanıdıkları kızı dövüyorlar çünkü. Bunu yazarken gülüyorum ama ''baygın değilim'' dedi ve koşma emotesi verdi, sonra ben şahısı bir daha bayılttım muhtemel suç atmıyorum ama dc'den bir arkadaşları geldi beni arabayla eze eze bayılttı ve benim gördüğüm kadarıyla olay bitti sonra beni aldılar eve kaçtım falan. Bu arada bu ss'ler yetersiz delil daha güzel kesin videolarınızı. :)
Dostum senin konuşmana gerek yok benim attığım SS'lerde zaten silahla vurduğun kan çıkması gözüküyor zaten adminler bunu loglardan kontrol ederse direk göreceklerdir bayılttım diyor emotesiz silah çekip vurdun 2dk önce yere düşmüş adamı DM REVENGE KİLL EMOTESİZ SİLAH ÇEKME yetesiz kanıtmış haha kapının önünde bekleyerek bug abuse yaptığınız gayet açık discorddan arkadaşmış  kanıtın varsa at arkadaşım öyle OOC yalan atmakla olmuyor bu işler biz sizin gibi öyle 10 kişi kural ihlalleri zinciri yapmıyoruz merak etme serverda yanımdaki arkadaşımdan başka kimseyi tanımıyorum Bunu yazarken gülüyorsan biraz realistik düşüneceksin dayak yiyen birisi bayılmaz sen beni sürükleme rolü yaparken baydın değilim diye do'dan belirttim ve hızlıca koşar diye emote vererek uzaklaştım sende beni kovalamak yerine silahını çekerek beni vurdun REVENGE KİLL ve DM Yapmayı tercih ettin.Biliyorum burası bir oyun platformu ama böyle oyuncuların cidden ağır cezalar alması gerekiyor ben yıllardır samp oynayan birisiyim ve cidden bıktım böyle oyunculardan keyfim kaçıyor artık bunlar yüzünden.

#6 - 05.06.2020 13:41
Karakter şu an yasaklandı şikayet iptal.

#7 - 05.06.2020 14:11
Karakter şu an yasaklandı şikayet iptal.

Forum hesabını banlattım yeni bir forum hesabına geçeceğim için, buradan devam ediyorum. Yaptığınız ihlaller gayet açık öyle bir dünya olduğunu sanmıyorum yaptığınız ihlallerin gözardı edileceğini sanmıyorum. İhlaller videoda ve ss lerde net gözüküyor. Yeni foruma geçtiğim için şikayetin incelenmemesi gibi bir durum garip olur, sonuç olarak ooc bir ihlal var ortada.
« Son Düzenleme: 05.06.2020 14:12 shawtyG »

#8 - 05.06.2020 14:15
Zaten şikayet iptali gibi bir durum olursa ben açarım yeniden merak etme  ;D

#9 - 05.06.2020 18:20
Zaten şikayet iptali gibi bir durum olursa ben açarım yeniden merak etme  ;D

Şikayeti rolde dahil olan bir kişi yeniden açsın lütfen, bana bug abuse yapıyorsun diyorsunda videoda sana bir tane bile vurduğum gözükmüyor üstünden kan çıkıorda Ee-e yani ben yanında duruyorum öylece, admin gelsin o halleder kafanı yorma olay sadece samp oynamak değil forumda da biraz neyin ne olduğuna bak sana tavsiye ettiğim alan rehberler. 10 Kişi saldırdınız diyorsun 10 kişiden dayak yiyen adam nasıl kalkıp koşuyor ya ben sürüklerken helal sana be, süpermansin sen. güzel güzelll.