Arkadaşların videonun öncesini ve sonrasını paylaşmasınıda istiyorum,Ben Shade adlı mekanda güvenliktim"içeride" arkadaşlar kavga çıkardı onları mekandan kovduk ve sonrasında devam ettik dışarıda bayıldılar ise bilmiyorum bu da normal bir şey,,sonrasında mekandan çıktık ve geri geldiklerini gördük şahıslar özür dilemek için diyor ama o anda SS almak aklıma gelmedi,biz 5 kişiyiz Shade mekanının kapısında şahıslar iki kişi iken onları kovduk ve bize küfür ettiler sonuçta dayak yemişsin bizde hala Fear-RP uygulamayıp bize nasıl küfür edebiliyorlar?Ben de küfürden sonra sinirlenip sopamı aldım ve arkadaşlara saldırdım herhangi bir DM yok ortada mekanda kavga etmişlerdi ben de güvenliktim aramızda bi Rol geçti yani..ardından bize laf etmişler ama kendileri gym içine girip biz girince bize saldırdıkları için videonun öncesi ya da sonrası yok oralarıda paylaşırlar ise sevinirim..ben içeri girdikten sonra bayıldım ve şahısa ondan sonra herhangi bir şekilde saldırma gibi bir eylem gerçekleştirmedim,Herhangi bir kural ihlali olduğunu düşünmüyorum aksine şahısların gym kaçarak ve Fear-RP uygulamayarak kural ihlali yaptığını düşünüyor ve gereğinin Vice yönetimi tarafından yapılmasını arz ederim..!