Konu: [03.06.2020] Jordan Russell  (Okunma sayısı 761 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 04.06.2020 00:08

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jordan Russell @FletcheRSAMP

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @feller @BatuhanC @Justice

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02.04.2020 22:13

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
OOC Kışkırtma, Bug Abuse, PG, Mixing, MG

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Jordan Russell'in yaptığı çatışma videosunda yumruk atarak ve Q-E bugunu kullanarak insanları düşürdüğü belli oluyor. @feller e attığı PM de ise OOC kışkırtma yaptığı gözükebiliyor ek olarak paylaştığı videosunun 1:07 olan dakikasında Mix yaptığı belli olabiliyor. (Eğer videoyu kaldırırsa yedeği bizde var, buraya tekrardan paylaşrıız.) Ek olarak @BatuhanC (Tariel_Guzman) karakterine IC yapılan rolleri OOC e taşıyıp kin beslediğini net bir şekilde mesajlarda görebiliyorsunuz. Banlanmasını talep ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Mix videosu;

Bug videosu;

Ek açıklamalar(varsa): Banlanmasını talep ediyorum.

#1 - 04.06.2020 00:21
Şahitliğimi onaylıyorum, ayrıca bir kaç şey eklemek istiyorum. Furkan (FletcherSAMP) arkadaşımız ile yaklaşık bir ay bir muhabbetim oldu. Kendisiyle bu süreçte iyisiyle, kötüsüyle anlaştık, güldük ve eğlendik. Kendisi IC olaylar yüzünden beslediği kinini, bana OOC olarak dönmesinden dolayı epey rahatsız oldum. Sunucu kurallarında her şey net ve açık olduğuna rağmen, kişi karşı tarafı yani bizi küçük düşürücü, aşağılayıcı videolar, söylemler ve mesajlar atmaya devam ediyor. Hepimizin bildiği gibi burası bir Roleplay (Gerçek Hayat Sunucusu) sadece birilerini öldürmek, veya sürekli düşürmek ile bir şey değişmiyor. Bazı durumlarda kabullenemeyip saçma söylemler söylemekte hata. Furkanı severdim, fakat son zamanlarda IC yaşanan olayları OOC'ye yansıtması beni kalpten kırdı. "Yalaka" gibi ağır hitaplar kullanmasıda epey üzücü bir durum. Yönetimin gerekenin yapacağından şüphem yok.

#2 - 04.06.2020 00:23
Öncelikle discord görüşmeleri kanıt olarak kullanılmıyor bunu bildirmek istiyorum, gerekli savunma birazdan uzun bir şekilde gelecektir.

#3 - 04.06.2020 00:25
Şahitliğimi onaylıyorum.

E+Q bugundan ve Wallhack'tan zamanında yasaklanan Leo_Princeton karakterinin uyguladığı ihlallerden birisi burada da uygulandığı için üstüne üstlük silahı e yapıp, yumruk atıp tekrar q ile ateş ettiğiniz için.(dm sunucusu hareketi) gereği yapılır diye düşünüyorum.  Kendi videonuzda mix yaptığınız bariz ortada bunun için bir ekleme yapmaya gerek duymuyorum.

Manifesto'nun yazısından bir alıntı yaparak iyi forumlar diliyorum.
-
"Tekrar yineleyelim, platformda rol yapan herkes-bireysel-oyuncu fark etmez, hiç kimseye dönük OOC yaptırımlar/videolar/paylaşımlar yapamaz, discord üzerinden hakaretler/Youtube'dan küfürlü içerikler paylaşamaz. Rolde olanı rolde bırakamıyorsanız ve her şeyi OOC'e, DM'e döküyorsanız Vice  sunucusundan gidebilirsiniz."

#4 - 04.06.2020 00:33
Açtığınız şikayetteki tüm kanıtlara tek tek savunma yapacağım öncelikle şunu tekrar belirtmek istiyorum, discord yazıları kanıt olarak kullanılamıyor daha önce açtığım şikayetlerde belirtildi.

VARAN 1:

Spoiler: GösterGizle
Bu videoda Mariana'yı vuracağımızı İC olarak herkes biliyordu, ben discordda olduğumuz için kişileri tekrar uyarmak istedim sadece Mariana'ya sıkıyoruz dedim, diğerlerine sıkarsak kural ihlali olabilirdi çünkü bu yaptığım ihlal olmaması için bir uyarı mixlik bir şey söz konusu değil.

VARAN 2:

Burada kişi silahın üstüne koşuyor, mermi atıyorum işlemiyor ve yakınıma gelince istemsizce refleks olarak yumruk atıyorum bu kadar q e yapmalık bir şey yok shotgunda q e yapmanın kazandırdığı bir şey yok deagle'de olur o reloadlamaması için shotgunda bir katkısı yoktur q e yapmanın, yumruk istemsizce atıldı arkadaşınız silahın üstüne koşuyor FEAR RP bariz bir şekilde gözüküyor.

Discord görüşmeleri kanıt niteliğinde olmadığı için savunma yapma gereği bile duymuyorum, direkt son ss'e geçiyorum.

Varan 3:
Feller ile eskiden dost olduğumuz için adama şakasına kanka adamların beni alacak kadar iyi değilmiş diyorum, ic ooc dosttuk eskiden bunun kanıtlarıda var açık arayarak direkt bunu şikayet edeceğini düşünemedim benim hatam.

NOT: Paylaştığım videolarda kimseye gönderme yapılmadı, kışkırtma yapılmadı bunu defalarca yorumlarda bile belirttim videoyu bile özenle seçiyorum kimse üzerine alınmasın, hakaret olmasın diye. İC olarak bugün aramızda bir savaş geçti kazanamadınız bunu ooc'ye dökerek beni banlatmak için uğraşıyorsunuz adminlerin kararı ancak yaptığınız sadece komik bir durum.

#5 - 04.06.2020 00:34
Öncelikle discord görüşmeleri kanıt olarak kullanılmıyor bunu bildirmek istiyorum, gerekli savunma birazdan uzun bir şekilde gelecektir.
Evet fakat yukarıda Manifesto'dan alıntıladığım metni görebiliyorsunuz. Bunu kanıt olarak kullanılmayacağı sizin bunu yapabileceğiniz anlamına gelmiyor.

#6 - 04.06.2020 00:40
Ben sizler gibi özelden yazıp kimseyi toxiclemiyorum, Guzman denilen arkadaş daha düne kadar arkadaşım gibi davrandığı için discordda onunla rahatça konuştum bunun ssini alıp şikayet açmak onun yapacağı şey, https://www.upload.ee/image/11818398/toxic.PNG
Şu SS'lere bakarsanız, Feller'in birliğindeki wallhack'ten yasaklanan adamın beni nasıl toxiclemeye, kışkırtmaya çalıştığı gözüküyor.

#7 - 04.06.2020 00:42
Açtığınız şikayetteki tüm kanıtlara tek tek savunma yapacağım öncelikle şunu tekrar belirtmek istiyorum, discord yazıları kanıt olarak kullanılamıyor daha önce açtığım şikayetlerde belirtildi.

VARAN 1:

Bu videoda Mariana'yı vuracağımızı İC olarak herkes biliyordu, ben discordda olduğumuz için kişileri tekrar uyarmak istedim sadece Mariana'ya sıkıyoruz dedim, diğerlerine sıkarsak kural ihlali olabilirdi çünkü bu yaptığım ihlal olmaması için bir uyarı mixlik bir şey söz konusu değil.

VARAN 2:

Burada kişi silahın üstüne koşuyor, mermi atıyorum işlemiyor ve yakınıma gelince istemsizce refleks olarak yumruk atıyorum bu kadar q e yapmalık bir şey yok shotgunda q e yapmanın kazandırdığı bir şey yok deagle'de olur o reloadlamaması için shotgunda bir katkısı yoktur q e yapmanın, yumruk istemsizce atıldı arkadaşınız silahın üstüne koşuyor FEAR RP bariz bir şekilde gözüküyor.

Discord görüşmeleri kanıt niteliğinde olmadığı için savunma yapma gereği bile duymuyorum, direkt son ss'e geçiyorum.

Varan 3:
Feller ile eskiden dost olduğumuz için adama şakasına kanka adamların beni alacak kadar iyi değilmiş diyorum, ic ooc dosttuk eskiden bunun kanıtlarıda var açık arayarak direkt bunu şikayet edeceğini düşünemedim benim hatam.

NOT: Paylaştığım videolarda kimseye gönderme yapılmadı, kışkırtma yapılmadı bunu defalarca yorumlarda bile belirttim videoyu bile özenle seçiyorum kimse üzerine alınmasın, hakaret olmasın diye. İC olarak bugün aramızda bir savaş geçti kazanamadınız bunu ooc'ye dökerek beni banlatmak için uğraşıyorsunuz adminlerin kararı ancak yaptığınız sadece komik bir durum.
Tekrardan selam.

Birinci savunmanızı okudum fakat herkesin IC bildiği bir olayı yine de Discord(?) gibi bir sesli iletişim kanalından belirtmeniz yanlış ve ne kadar IC biliyorlarsa bilsinler bu Mixing olarak değerlendirilir.
-
İkinci olarak Fear RP noktasına değinmek istiyorum, iki taraf da silahını çekmiş ve aktif bir çatışma başlamış. Ona ateş ediyorsunuz ve o da size ateş ediyor. Bunda Fear RP'lik bir durum söz konusu değil, olamaz da. Çatışma ortasında mermisi bitene kadar çatışabilir ve eğer mermisi biterse veyahut fazla yaralanırsa sizin onu sistemsel bayıltmamanız için Fear RP kural ihlalini uygulayabilir. E+Q'nun Shotgun'a kazandırdığı bir kazanç olmasını bir yana bıraktığımızda burada kazandırdığı mermi sayısı değil, kişiye yumruk atıp ateş etme animini iptal edip avantaj sağlamanızdır.
-
Üçüncü kısımnda eski bir dost olduğunuzu söylüyorsunuz fakat kimse kimseyi şakalamak maksatıyla bile aşşağılayamaz, kimse bunun kendisine yapılmasını da istemez.
-
" İC olarak bugün aramızda bir savaş geçti kazanamadınız bunu ooc'ye dökerek beni banlatmak için uğraşıyorsunuz adminlerin kararı ancak yaptığınız sadece komik bir durum. "
Bu yorumu son derece yetersiz buluyorum eğer kendi adınıza söylediyseniz. Dün gece olan çatışmada kaçırılan iki birlik Boss'uyla konuşulup savaş bitirilmişti fakat unutmayın ki fazla insan vuran değil, işini iyi yapıp kötü yollara(ic) başvurmak gerekse bile ortak noktayı bulan kazanmış sayılır. Kimse kazanmanın derdinde değildi, biz de kimseye: "Biz kazandık! X birliğini şöyle yendik! Böyle yaptık!" Gibi söylemlerde de bulunmadık. Kagawa Kai birliğiyle ilerleyen rol sürecim var, devam ediyordu fakat bu rollerden sonra benim tarafımca biraz sarsıldı. İyi işler yapıyorlar, iyi işler yaptırıyorlar fakat birliğe girdiğinizden itibaren gereksiz bir silah patlamaları duyuluyor. Bilmiyorum, şans eseri de olmuş olabilir fakat bu şikayet doğrultusunda bize göre en doğru karar sunucudan kalıcı olarak uzaklaştırılmanız.

#8 - 04.06.2020 00:45
Öncelikle Adrian Lombardi ile konun bir alakası yok, cezalandırılmasını talep ediyorum.

Batuhan adlı arkadaş benim kanıtlarımı alıp buraya atmış, arkadaş olduğumuz için rahat konuşuyordum açık aramayı tercih etmiş.

Kendisi SARSILMAZ'ın birliği hakkında ooc kin besleyerek bana yazı yazıyordu, ben onun açığını aramamıştım.

#9 - 04.06.2020 00:45
Selam, selam.

Şikayette (Mix olayında) benimde sesim olduğu için savunma yapma gereği duydum.

Öncelikle her iki tarafıda arkadaş olarak gördüğümü söyleyerek başlamak istiyorum.

O konuşmada @BatuhanC , @FletcheRSAMP ve ben bulunuyoruz fakat hiç bir ''MİX'' söz konusu değil, dinleyerek anlanabilir. Her şeyi IC olarak yapıyoruz. Orada olan şeylerden sonra sadece Furkan bize Mariana'yı vuracağımız söyledi, bu bariz bir şekilde ortada ve IC olarakta herkes biliyordu, bunu tekrarladı.

Tekrardan iyi roller, iyi forumlar.