Konu: Calle de Torico XVI & Lane Hunters Oluşum Şikayeti  (Okunma sayısı 560 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

JSW

*
v2 Oyuncusu 2021 Yılbaşında OyundaydıKış Dönemi Rekorunda OyundaydıRoleplayer
#0 - 03.04.2020 14:17
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Calle de Torico XVI üyeleri - @Feold Lane Hunters üyeleri @Claude
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Benjamin_Cologero @Justice @uyumsuzarmy Theodore_Jarkes @Adnan Valante_Giordano @Ragnarok Jonathan_Jackson
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ‎02.04.‎2020 ‏‎23:37 - 23:43 arasında

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Spoiler: GösterGizle
Öncelikle kısa bir özet olarak söyleyeceğim. Onaylı Hood bölgemiz dahilinde 2 3 araç silahlarıyla birlikte ekip olarak arkadaşlarımız Zanni Crime Syndicate birliğinin -birlikten kişiler o bölgede aktif 3 veya 4 kişi- onaylı hood bölgesinde @Justice oyun adıyla ise Benjamin Cologero karakterine baskın, silahla yaralama ya da her ne derseniz öyle bir rol içine giriştiler. Onaylı hood bölgemizin olduğunun minimap'te gözükmeme gibi bir durumu olamaz. Başka bir birliğin, düzeltmek isterim Hood onaylı bir birliğin mekanlarından birinin önünde gelip birini yaralayıp gidiyorsunuz. Bölge ihlali olarak değerlendiriyorum. Sizin bölgenize gelip böyle bir rol yapsak yapacaklarınızı düşünerek hareket etmenizi önererek bu şikayeti açıyorum. Kişiler hakkında gereken işlemin uygulanmasını arz ederim.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Spoiler içinde yapılan bilgilendirmenin yeterli olduğunu düşünüyorum.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):Calle de Torico XVI birliğinin rollerinin izlenmesinde fayda olduğunu düşünüyorum. Aynı bölgede yapılan ilk ihlalin bu olmadığını bilmenizi isterim. Ooc arkadaşlık konusunda gereken kişi kendini biliyor, Support arkadaşımız. Ek olarak; Birliklerdeki herkese açılan şikayet değildir, hood bölgesini ihlal eden kişilere açılmıştır. Gereken savunma, tabii yapılabilirse ekran görüntülerinde gözüken kişilerin yapmasını rica ederim.

#1 - 03.04.2020 14:31
Selam dostum. Rolün öncesi ve sonrası hakkında eminim ki bir bilgiye sahip değilsin. Beniamino karakterini yaklaşık 45 dakika boyunca şehirde aradık önemli bir üyenin kaçırılmasından ötürü ki bu rol yine bizi ilgilendirir. Las Venturas çöllerinden tam o noktaya kadar şehirde dağılarak kendisini kovaladık. Daha sonrasında o bölgeye kaçtı ya da kendi geldi bilmiyorum. Onaylı bölge olup olmaması kovalamacanın yaşandığı gerçeğini değiştirmez. Bölge güvenli bölge değil ki Beniamino karakteri oraya kaçsın. Beniamino karakteri bomba yerleştirdiğini söyledi ve kendisiyle birlikte Emily karakterinin CK olduğunu yazdı. Biz kendi aramızda onu çözdük. Bölgeye herhangi bir baskın olmadı Bölgenizin onaylı olması sizin orada tanrı olduğunuzu göstermiyor. Ki zaten Emily'i o araçtan alır almaz sırf bu tarz bir şikayet açılmaması için bölgeyi 20 saniyede boşalttık. Basit sebeplerle şikayet açmayın lütfen. Buyrun, cevabınızı bekliyorum.

#2 - 03.04.2020 14:39
Ben de ek olarak bir kaç şey ekleyeyim. Yukarıda da size anlatıldığı gibi bir kovalama rolü mevcuttu ve orada yaşanan rol yaklaşık olarak 2-3 günlük birbiriyle bağlantılı rollerin sonucu yaşandı. Beniamino karakterinin sürdüğü aracı takip eden bir motor vardı ve güncel bilgileri o motor veriyordu. Beniamino karakterine de Ocean Garage önünde rastlandı ve roller gerçekleşti. Garaja yapılan bir baskın söz konusu değil yani nerede denk gelseydik orada yapılacaktı bu rol. Güvenli bölgeler dışında tabii. Kaçırılan kadın karakteri de alıp hemen bölgeden ayrıldık.
« Son Düzenleme: 03.04.2020 14:43 Claude »

JSW

*
#3 - 03.04.2020 14:55
Yapılan rolün öncesi veya sonrası beni, benim birliğimi, yönettiğim karakteri gibi gibi vs. hiç bir türlü ilgilendirmiyor. Benim bölgeme gelip birini yaralı konumuna düşürüyorsunuz ve hiç bir şey olmamış gibi sıradan bir aktiviteymiş gibi aracımıza atlayıp bölgeyi terkettik diyorsunuz.

Şikayette dile getirdiklerimi yinelememe gerek olmadığını düşünüyorum. Onaylı hood bölgesinde bölge sahiplerini rahatsız edecek nitelikte rol yapıyorsunuz. Bu da kurallarda yerini almış durumda. Şöyle bırakayım.

Alıntı
Bu yüzden realiteye dayalı olarak illegal rolü gerçekleştirmeniz gerekecek. Özensiz rol yapmamaya, ön hazırlık yapmaya ve dikkat çekecek rollerden kaçınarak bir rol gidişatı izlemek zorunda olacak illegal birlikler.
1.1) GENEL KURALLAR
Bu sayede sivil ve legal karakterleri de alttaki maddeler gereğince korumuş ve savunma mekanizmasını tamamlamış olduk.
6-)İllegal oluşum üyeleri, herhangi sivil vatandaşın yanında rolün gidişatına dikkat etmelilerdir rolleri mantık çerçevesinde olmalıdır.

#4 - 03.04.2020 15:01
SS'ler için teşekkürler, ekran görüntüsü almayı unutmuştuk. Tanıtımımızda paylaşacağız, iyi forumlar.

JSW

*
#5 - 03.04.2020 15:13
Sanırım, konu incelenebilir. Arkadaşlarımız savunmalarını yaptığını düşünüyorum.

SS'ler için teşekkürler, ekran görüntüsü almayı unutmuştuk. Tanıtımımızda paylaşacağız, iyi forumlar.
İstediğiniz gibi kullanabilirsiniz, önemli değil (:

@Manifesto

#6 - 03.04.2020 15:16
@Paige gereksiz postlarından ve flamelerinden dolayı susturuldu, bir daha bu tarz üslupla şikayet konularına post atmayın. Forumun genelinde de tutumunuzu devam ettirirseniz hesabınız kapatılabilir.

@JSW Bölgede olan saldırı size veya Zanni birliğine değil, kişilerin takibinde olan bir kişiye yapıldı ancak sizin bölgenizde gerçekleşti, doğru mu?

JSW

*
#7 - 03.04.2020 15:18
Ekran görüntülerinde map gözüküyor orada da Bölgenin adı yazıyor. Yani evet.

Edit:

Her şartta bölgenin içinde gerçekleşen bir olay.
« Son Düzenleme: 03.04.2020 15:21 JSW »

#8 - 03.04.2020 16:03
Alıntı yapılan: Güvenli Bölge Kuralları
— Bir bireye karşı olarak gerçekleştirilecek illegal rollerde, kişi güvenle bölgede değilken sizinle etkileşime geçtikten sonra geçiş yaparsa, bu güvenli bölgelerde rolünüzü devam ettirebilirsiniz.

Güvenli bölge kurallarında dahi bu kural geçiyor. Sizin birliğinize ya da bölgenize bir saldırı yok. Yukarıda belirttiğim gibi, sırf rahatsız olmayın diye bölgeyi hızlı şekilde boşalttık zaten. Boş bir yer olsa emin olun role devam ederdik. Ki oraya gelmemizin suçlusu bile biz değilken, şikayet açmanız oldukça beni şaşırttı.

#9 - 03.04.2020 16:26
Beniamino Calogero olarak yazıyorum. Emily'i kaçırma olayı olmadı IC olarak yalan söylenip size böyle bir algı oluşturulmuş Emily karakteri benim yanıma kendisi geldi, konuştuk ve CK gibi bir olay olmayacaktı.  Vurulan karakter benim, şikayet açılacak ya da açılmayacak gibi bir şey söylenmedi ama bana söylenseydi şikayetin açılmamasını isterdim çünkü rol ile devam eden bir olay. Hood onların hoodu olduğu için bir şey diyemeyeceğim ama benim vurulmamda bir problem yok, rolün onlara yanlış anlatılması sonucu gelip ateş açtılar. Şikayetçi değilim kendi adıma.