Konu: [30.05.2020 - Harreth_Buffalino Thomas Pellegrino] Non RP DM  (Okunma sayısı 534 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 30.05.2020 05:53
Yorumunun tamamını okumadım bir yerden sonra gerekte duymadım, İstanbul Bağcılar istoç otomarket l blok başoğlu otomotiv, özelden istersen numaramı da atarım gerçek hayatta gel süleyman çakırla konuş okay  uzatmaya gerek yok.

Yorumun tamamını okumadan yazdıklarımı anlayıp ona göre Süleyman Çakır göndermesine atıfta bulunarak adresini vermişsin. Gerçekten güldürücü. İşin komik yanı İstoç'ta akrabalarımızın galerisi bulunuyor. Şu virüs geçtiği zaman bi görüşelim seninle. Hem tanışmış oluruz çakma Süleyman Çakır'la. Deli ile deli olma derler ama maalesef durumlar onu gerektiriyor. Görüşelim bi seninle. Bu lafları yüzüme de söylersin. Ki istediğinde bu zaten.

HK MOTORS
GÖZTEPE MAH. İSTOÇ OTO TİC. MERKEZİ A1 BLOK KAPALI ÇARŞI NO 24 / Bağcılar

O kadar adres verdin, şansına da akrabalarım orada. Umarım senin için sonuç aşağıdaki gibi olmaz;

#21 - 30.05.2020 05:54
Yorumunun tamamını okumadım bir yerden sonra gerekte duymadım, İstanbul Bağcılar istoç otomarket l blok başoğlu otomotiv, özelden istersen numaramı da atarım gerçek hayatta gel süleyman çakırla konuş okay  uzatmaya gerek yok.

Yorumun tamamını okumadan yazdıklarımı anlayıp ona göre Süleyman Çakır göndermesine atıfta bulunarak adresini vermişsin. Gerçekten güldürücü. İşin komik yanı İstoç'ta akrabalarımızın galerisi bulunuyor. Şu virüs geçtiği zaman bi görüşelim seninle. Hem tanışmış oluruz çakma Süleyman Çakır'la. Deli ile deli olma derler ama maalesef durumlar onu gerektiriyor. Görüşelim bi seninle. Bu lafları yüzüme de söylersin. Ki istediğinde bu zaten.

HK MOTORS
GÖZTEPE MAH. İSTOÇ OTO TİC. MERKEZİ A1 BLOK KAPALI ÇARŞI NO 24 / Bağcılar

O kadar adres verdin, şansına da akrabalarım orada. Umarım senin için sonuç aşağıdaki gibi olmaz;

Akrabalarına Başoğlu dersen bağcılar ahalisinden bilmeyen yoktur merak etme orası yetmezse işhanımında adresini verebilirim hemen bağcılar belediyesinin karşısında görüşmek isteyen herkese kapım açık  ;) Saçma kışkırtmalar yüzünden susturma almaktan bıktım gerekli cevabı zaten vermiştim, işi OOC'ye çektiğin için karşılığını da o şekilde verdim dediğim gibi görüşmek isteyen herkese kapım açık yerim belli ismim belli bulunduğum semtte eski olupta bizi tanımayan yoktur zaten gizlenecek halimiz yok konuyu daha fazla uzatmayacağım, OOC sorunu olan varsa da gelir çözeriz.
« Son Düzenleme: 30.05.2020 05:57 Mithos »

#22 - 30.05.2020 05:58
Akrabalarına Başoğlu dersen bağcılar ahalisinden bilmeyen yoktur merak etme orası yetmezse işhanımında adresini verebilirim hemen bağcılar belediyesinin karşısında görüşmek isteyen herkese kapım açık 

İşhanına gerek yok, sen İstoç'ta ol o bana yeter Süleyman Çakır.

Saçma kışkırtmalar yüzünden susturma almaktan bıktım gerekli cevabı zaten vermiştim, işi OOC'ye çektiğin için karşılığını da o şekilde verdim dediğim gibi görüşmek isteyen herkese kapım açık yerim belli ismim belli bulunduğum semtte eski olupta bizi tanımayan yoktur zaten gizlenecek halimiz yok konuyu daha fazla uzatmayacağım, OOC sorunu olan varsa da gelir çözeriz.

Seni burada kışkırtan yok, kafasından vurulan İbrahim Tatlıses fotoğrafı atarak olayın fitilini ateşledin. OOC vurma durumu da yok, bi anda adresini attın buraya. 2008 yılı, metin2/facebook muhabbetlerine döndü. Sadece güldüm bu hallerine, başka hiçbir şey yapmadım yani. Ha, sen adres verirsen ben altında kalır mıydım, tabii ki de kalmazdım. Akrabalarımın da verdiğin adreste olması büyük şans. Şu virüsten sonra İstoç'a geleceğim, orada bi konuşuruz. Derdimizi çözeriz.

Son olarak dediğim gibi, seninle hiçbir OOC sorunum yok. Sırf adres atıp abilik tasladın diye karşılık olarak ben de adres attım. Ki virüs bitince de dediğim gibi geleceğim. O zaman konuşur çözeriz problemleri.
« Son Düzenleme: 30.05.2020 06:12 want my fist? »

#23 - 30.05.2020 06:15
İncelenmek üzere kilit. Ortak nezaketin dışına çıkanlara uyarı puanı eklenecek.

#24 - 30.05.2020 07:19
Merhaba, şikayet konusu birden fazla yönetici tarafından incelendi.

Videoda da gördüğümüz üzere ateş açılması ile aynı anda arbede esnasında Harreth Buffalino karakteri arkasını dönüp yumruk savuruyor, SA:MP oyun modunda bir çok oyuncunun bulunduğu, kargaşanın olduğu alanlarda bu tarz hatalar sürekli olur, hemen hemen her rolde bu ve benzeri ufak olayları görüyoruz. Kaldı ki buna tam olarak da bir ihlal diyemeyiz, ateş açıldığı an karakter arkasını dönüyor ve olayın heyecanı ile yumruk atmaya başlıyor ve sonunda iki taraf da düşüyor.

İlkel güdüyle yapılmış bir hareket, "kaç" ya da "saldır" olayı burada geçerli, kasti yapılmamış, rol akışı bozulmaya çalışılmamış, role büyük bir etki vermemiş.

Bu kapsamda herhangi bir cezai işlem uygulanmayacak.

Bir diğer önemli husus, şikayet konusu altında yazılanları hepimiz gördük okuduk ve incelemeye alıyoruz. Burası bir şikayet konusu ve karşılıklı savunmaların yapılması gereken bir konu. Sizin de tahmin edebileceğiniz gibi insanları aşağılayacağımız, ev adreslerimizi vereceğimiz, karşılıklı raconlaşacağımız bir platform değil Vice Roleplay platformu. Platform içerisinde bu ve benzeri davranışlara göz yumamayız, burada da ortak nezaket kuralı geçerli.

@Mithos  @want my fist? adlı kullanıcıların bu kapsamda forum ceza puanları ekleniyor.