Sen tilkiysen ben kuyruğuyum diye bir laf vardır bilmiyorum hiç duydun mu ama boş yapmayı keste savunmanı yap burası senin boş boş insanlara laf atıp pos kasacağın bir konu değil savunmanı yap diye açık tutuluyor.
Güzel laf bu, nereden buldun bu lafı? Yazdıkların beni sadece güldürüyor, yok tilkiymiş yok oymuş yok buymuş. Boş yapan biri varsa sensin attığın saçma sapan meme'lerden ötürü. Amacım post kasmak olsaydı ileti sayım 69 olmazdı. Kişi kendinden bilir işi diye bi laf var, cuk oturuyorsun buna. Hatta bu konu çözüldükten sonra konu direk silinebilir, böylelikle mesajlarda silinmiş olur.
Oyunda Süleyman Çakır rolü yapıyorsun eyvallah, gerçek hayatta yemezler ama. Kes bu Süleyman Çakır ayaklarını, posta koymaları. İnsan gibi, edebinle konuş karşındakiyle. Eğer yeterli seviyede Türkçen varsa savunma yaptığımı anlayabilirsin. Konuya durduk yere maydanoz olan sensin. Elinde bir kanıt yok, bir şeyin yok "beni aşağıdaki dövdüler". Yeterli kanıtın varsa gelip savunmaya ekstra bir şikayet katarsın, eğer yoksa yeterli kanıtın sus ve oturup izle. Bu kadar basit. Bu eğitimi de ben vermeyeyim sana.
Hazımsızlık çekiyorsun, uzattıkça uzatıyorsun. Konuyu saçma sapan yerlere çekiyorsun, yapma. Ha, illa yapacağım diyorsan buyur yap. Karşılığını veririz. Hiçbir sıkıntı yok o konuda benden yana, için çok ama çok rahat olsun. Senin gibi, "ben abiyim ulan, en büyük benim" diyenleri çok gördük sanal ortamda.
Şimdi meme atmaya devam et.