Konu: [23.05.2020 - Mario Lorenzo ve Antonio Giordano] Hile şüphesi.  (Okunma sayısı 624 defa)

#10 - 24.05.2020 18:18
@Raphovic  @Jacker konuda adınızın geçtiğini görmüyorum. Lütfen sizin konunuz değilse yorum yapmaktan kaçının, gerekli yönetici zaten isterse tam halide atılır.

Edit olarak şunu bırakayım da yine boş boş işlerle uğraşıp 20 tane mesaj atmak istemiyorum.

Konuda adımızı yazmamışsınız zaten,rolde olduğumuz için yazma hakkımız bulunuyor,ayrıca editlediğiniz ssle bu attığınız ss aynı değil,lütfen aynı ss'i yükleyiniz.sol taraftaki karaktere bakılırsa silahı başka konumda hala yöneticileri kandırma üzerine oynuyorsunuz.

#11 - 24.05.2020 18:19
@suspectre Olay zamanında bizde vardık dostum, rol 2 birlik arasındaki oyuncularda geçti, rolde bizde vardık farkındaysan bilemiyorum ama. Ayrıca şu tavırlarınıza çeki düzen veriniz, 20 tane mesaj atmak istemiyorsanız gerekli şikayeti açmayacaksınız.

Biz gerekli şikayete savunmamızı yapıyoruz, bundan doğal ne olabilir?.

Eğer uğraşmak istemiyorsanız gidip bir DeathMatch sunucusuna girip orada, çatışmanızı sergileyebilirsiniz.
Bu sunucunun belirli bi kuralları var, kurallara uymayan herkes OOC yaptırıma maruz kalıyor doğal olarak İyi forumlar.

#12 - 24.05.2020 18:22
@balvenie tekrar aynı şekilde ceza alacağız sanırım, sürekli bir şey yazıyorlar ve konu ile bir alakaları yok ilgilenebilme şansınız var mı? Çünkü ben dün yazdıklarına cevap verdim ve uyarı aldım..

#13 - 24.05.2020 18:24
@suspectre Olay anındaki kişileri şahit olarak eklemiyorsunuz bilmem farkında mısınız? Diğer şikayetlerde mevcutuz. Gerekli savunmamızı yaptık, hala üslup bozma peşindesiniz sanırım adminler kimseye flame/trolling/kışkırtıcı yorumlar olmadan kimseye hiçbir şekilde susturma/inceleme puanı atmıyor.
İyi forumlar diledik.

#14 - 25.05.2020 04:46
Keşke aynı şikayetten 2 tane açıp hem kendinizi hem yetkilileri hem de bizi yormasaydınız.Ben işimi garantiye almak  için yazdığım savunmanın bire bir aynısını tekrardan  buraya yazıyorum.Umarım siz bir daha açtığınız şikayetin birebir aynısını açmazsınız.

Merhaba Wallhackten ötürü olan şikayetiniz için diyeceğim şey çatışmadan sonra normal bir şekilde Ammu nationa gidiyoruz yolda sizinle karşılaşıyoruz.Bu olay sonrasında araçtan sarkıp bize Ammu nationun çok yakınında ateş açıyorsunuz.Orasının sistemsel mermi satın alma yeri olduğunu bilmenize rağmen bize orada ateş açanda sizsiniz.Üstüne duvarın arkasında duruyorken beni nasıl gördüler falan demişsin ama duvarın arkasında beklemeden 5 saniye önce uziyle Ammu nation'da bize ateş açıyordun.Sıkıp arkaya koşunca seni görmeyecek miyiz?Aim olduğumu söylemişsin ama aim olsam sana sıkmaya başladığım ilk anda seni yatırabilirdim.Ama 3-4 mermi kaçırıyorum ve arkandan koşmaya başlıyorum.Aradaki mesafenin kapanmasının sebebi de belkide chicken run yapmanız olabilir.Bunny hop yapmış olmam için shift'e üst üste basıp bunu sistemsel bir avantaj haline getirmiş olmam lazım ancak ben belirli aralıklarla shift tuşlarına basmışım bunun sebebi çatışmanın verdiği heyecanla yanlışlıkla shift ve ctrl left tuşlarına basmam olabilir.Art arda değilde belirli aralıklarla basmak bana avantajın aksine dezavantaj sağlar.

#15 - 25.05.2020 20:56
Keşke aynı şikayetten 2 tane açıp hem kendinizi hem yetkilileri hem de bizi yormasaydınız.Ben işimi garantiye almak  için yazdığım savunmanın bire bir aynısını tekrardan  buraya yazıyorum.Umarım siz bir daha açtığınız şikayetin birebir aynısını açmazsınız.

Şikayet dışında bir yazı yazmadım ama biraz mantık kurarsanız bir şikayetin hile ve açıldığı bölümün hileyle alakalı olduğunu ve burayla farklı ilgilenildiğini, diğer şikayetin ise oyun kuralları rol kuralları çerçevesinde değerlendirilmek üzere OYUNCU ŞİKAYETLERİ olarak açıldığını rahat bir şekilde anlayabilirsiniz. :)

#16 - 31.05.2020 17:46
konu hala güncelliğini koruyor

#17 - 13.07.2020 20:30
Arşive taşındı.