Konu: [22.05.2020] Charly Cappy.  (Okunma sayısı 334 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 22.05.2020 04:48
Spoiler: GösterGizle
Normal olarak bir mekanda bir kavga döndüğü zaman herkes onu izler değil mi? Gerçektede böyledir iki kişi kavga ediyorsa etraftakiler onlara bakar. Normal bir şekilde olağan kavgayı izliyordum. Siz sürekli bana bizi mi izliyosun, bizi mi dinliyorsun? Tarzı sorular yönelttiniz orada duruyorum ve bir kavga dönüyor gerekli fear rp mi de zaten yapıyorum olağan kavgaya herkes bakar değil mi? Kavga rolünde silah çekemezsin arkadaşım, bu bir kural.

Öncelikle mekandaki kişiler benim arkadaşlarım, ilk başta sizi dinlememiniz için uyardım, durum kavga değildi sadece yakasına yapışma emotesi verildi, "Siz sürekli bana bizi mi izliyorsun, bizi mi dinliyorsun?" dediğiniz durum toplamda iki kere oldu, " Kavga rolünde silah çekemezsin arkadaşım, bu bir kural." bir de şu kural nerede yazıyor beni de bilgilendirimisiniz?  bildiğim kadarıyla;
23-) BRAWL VE ÇATIŞMA KURALLARI
2.1) BRAWL
Brawl sırasında ateşli silah kullanmak ve drive-by olayı yasaktır.

Böyle bir kural var, biz sizinle zaten Brawl yapmıyoruz.

#11 - 22.05.2020 04:49
Merhabalar, olaya tanık olduğum için yorum paylaşıyorum.

Sormak istediğim şey madem ki bu rolü hatalı görüyordunuz şikayet konusu açmak yerine neden rol bittikten sonra farklı bir rol çıkartıp polisi aradınız?

Şahsen OOC kin ile bu konunun açıldığını düşünmekteyim, polisler geldi ve kanıt bulayınca size iftira attık. Muhtemelen sizde asılsız ihbardan IC olarak ceza aldınız. Eğer polisler silahı ve şahsı bulsaydı eminim ki şu an buraya bu yorumu atıyor olmazdım. İyi roller.

#12 - 22.05.2020 04:56
Dostum her şeye ooc kin damgasını yapıştırmayı çok iyi biliyorsunuz, öyle şeylere silah çekiyorsunuz ki insanın beyni almıyor. Her olayda silah çekip daha sonrasında şikayet yedikten sonra ooc kin diyorsunuz cidden üzülüyorum durumuna bir rolde silah çekiyorsan ooc olarak sonuçlarına katlanman gerekiyor sırf IC küfür yedi diye OOC bunu kaldıramayıp silah çeken sizler, şikayet açan taraf ise benim. Nedense polisler geldiği anda birden geldiniz mekan üç kişiden on kişiye çıktı? Buna da bir şey demiyorum. Artık nasıl bir interriorunuz varsa polisler bile bulamıyor içindeki silahlı adamı ben diyeceğimi dedim bir silah çektiniz diye ooc kin yapacak değilim ceza felan da almadım ayrıca ben sivil bir karakter yönetmekteyim bana silah çekiyorsun ve polisi arıyorum bundan normal bir şey yok değil mi? Biraz anlayışlı, empati kurarak rol yaparsan anlarsın zamanında bizde illegal karakter yönettik fakat ilk başta kavgayı çıkartıpta canım azalınca hiçbir zaman silah çekmedim size de öneririm bunu bire bir dövüş esnasında silah çekilmez. Daha fazla cevap vermeyeceğim @Heavenly gerekli açıklamayı yapar zaten. İyi roller dilerim.

#13 - 22.05.2020 05:01
Dostum her şeye ooc kin damgasını yapıştırmayı çok iyi biliyorsunuz, öyle şeylere silah çekiyorsunuz ki insanın beyni almıyor. Her olayda silah çekip daha sonrasında şikayet yedikten sonra ooc kin diyorsunuz cidden üzülüyorum durumuna bir rolde silah çekiyorsan ooc olarak sonuçlarına katlanman gerekiyor sırf IC küfür yedi diye OOC bunu kaldıramayıp silah çeken sizler, şikayet açan taraf ise benim. Nedense polisler geldiği anda birden geldiniz mekan üç kişiden on kişiye çıktı? Buna da bir şey demiyorum. Artık nasıl bir interriorunuz varsa polisler bile bulamıyor içindeki silahlı adamı ben diyeceğimi dedim bir silah çektiniz diye ooc kin yapacak değilim ceza felan da almadım ayrıca ben sivil bir karakter yönetmekteyim bana silah çekiyorsun ve polisi arıyorum bundan normal bir şey yok değil mi? Biraz anlayışlı, empati kurarak rol yaparsan anlarsın zamanında bizde illegal karakter yönettik fakat ilk başta kavgayı çıkartıpta canım azalınca hiçbir zaman silah çekmedim size de öneririm bunu bire bir dövüş esnasında silah çekilmez. Daha fazla cevap vermeyeceğim @Heavenly gerekli açıklamayı yapar zaten. İyi roller dilerim.

Aynen öyle güzel kardeşim, kararı yöneticiler belirleyecektir iyi akşamlar dilerim :)

#14 - 22.05.2020 07:43
İncelenecek.

#15 - 22.05.2020 15:09
Silah çekilmiş ama ateş edilmemiş, Fear RP yaptırılmaya çalışılmış kavga sonrasında. Daha sonrasında polise ihbar edilmiş, roller bu açıdan gelişmiş. Sorun yok.
« Son Düzenleme: 22.05.2020 16:12 Heavenly »