Konu: [22.05.2020] Hazard Livingston ve Lynn Young  (Okunma sayısı 135 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 22.05.2020 01:00

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Hazard Livingston @metefetamin ve Lynn Young @highest in the room

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 22.05.2020 00:18

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
10-) ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q) / BAĞLANTI KOPARTMAK

Kendi aleyhinize gerçekleşecek olan, devam eden rollerden doğrudan çıkış yapılması yasaktır. Acil çıkış yapmanız gereken durumlarda karşı tarafa gerekli bilgiyi verip, daha sonradan rolü bıraktığınız yerden devam ettirmeniz gerektiğini unutmayın. 8. maddeyle alakalı olarak sizleri rahatsız edecek bir şekilde gerçekleşen rollerde, gerekli uyarıda bulunduktan sonra oyundan çıkma hakkına sahip olursunuz.

CEZASI: Hapis.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Oluşum lideri ve üyesi ile iki bin dolarına zar attık. Kişiler düşük zar attıkları gibi oyundan çıkış sağladılar. 00:20 gibi oyuna tekrar girdiler ve tekrar zar attılar. Eğer o zarı attıktan sonra oyundan çıkmasalardı ben kazanacaktım. Bu haksızlıktır ve ben mağdurum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): - "relog attım" tarzı gibi yalanları lütfen yöneticiler affetmesin. Kişilerin ceza almasını istiyorum. Birlik lideri diye göz yumacak değilim. Öz kardeşim olsun yine açarım.

« Son Düzenleme: 22.05.2020 01:02 akaStance »

#1 - 22.05.2020 01:04
Öncelikle selamlar, şikayet için teşekkür ederim Yılmaz kardeşime. Kişiyle aramdaki OOC samimiyetten dolayı zar attıktan sonra /q çekip 2 dakika sonra oyuna giriş sağladım. Rolden kaçacak olsam zaten 2 dakika içerisinde girmez, 1-2 saat bekler öyle girerdim. Onun dışında parayı vermemek dolandırıcılığa giriyor, parayı vermedim bunun bir ihlal durumu yok, yukarıdaki savunmamın da yeterli seviyede olduğunu düşünüyorum, tamamen samimiyetten kaynaklı bir /q çekiş oldu.

Spoiler: GösterGizle
[00:20:01] {FFFFFF}SA-MP {B9C9BF}0.3.DL-R1 {FFFFFF}Started

[00:20:04] Connecting to 77.83.201.226:7777...

[00:20:05] Connected. Joining the game...

00:18'de çıkış sağlamışım, yukarıdaki log da 00:20'de oyuna giriş sağladığımın kanıtı. Yukarıda söz ettiğim şeyi tekrarlayayım; rolden kaçacak olsam 2 dakikada girmez, 1-2 saat bekleyip öyle girerdim. Teşekkürler tekrardan, iyi forumlar/oyunlar.

#2 - 22.05.2020 01:07
zarladıktan sonra relog attım, daha kimse zarlamamış. neyden kaçmış olabilirim? xd çok sıkıntıysa loglarda vardır yaklaşık 1.5dk sonra oyundaydım, aynı discord'dayız /b relog yapmama gerek olduğunu düşünmedim

#3 - 22.05.2020 01:08
Dediğim gibi birlik lideri bile olsa göz yummam. Öz kardeşim olsun yine açarım, samimiyeti karıştırmaya gerek yok.

Gerekli savunmalar yapıldı daha uzatılmasını istemiyorum. Yönetici kararı.

#4 - 22.05.2020 01:16
Herhangi bir rolden kaçma durumu mevcut değil, kişiler bir dakika içerisinde giriş sağlamışlar, kaldı ki rolde /q atan bir kişiye şahit olduğumuzda bile beş(5) dakika bekleme süresiyle ceza uyguluyoruz, ortak nezaketle "belki bir şey olmuştur" "bağlantısı gitmiş olabilir" "birazdan gelir, bekleyelim" düşüncesiyle.

Rolünüze kaldığınız yerden devam edebileceğiniz bir süre zarfı var burada olması gereken "Hey, ben kazandım paramı ver." vb gibi bir durumla devam ettirilebilecek bir rol. Kişi parayı vermeyebilir dolandırıcılık kuralı kıstaslarını yerine getirdiği için bu durumda bir kural ihlali oluşturmaz. Anlayacağınız bu role Renzo karakteri kazanmış ve Hazard - Lynn tarafı parayı vermemiş olarak devam edebilirsiniz.