Kişisel Bilgileri:
Ad:George
Soyad:Collins
Fiziksel bilgileri:
Boy:181
Kilo:71
Ten:Beyaz
Saç:Kumral
Göz:Ela
Collins'in beraber çalıştığı iş arkadaşlarının hakkında söylediği şeyler;
Merhaba. Ben George'un iş ortağıydım. George, hayattan hiçbir zaman istediğini alamayan, istediğini almak için çabalasa bile hep önüne engel çıkan şanssız birisi. İlk başlarda kendisinin iyi bir polis olacağını düşünüyordum fakat sonradan kendisinden nefret ettirmeye başladı. George'un ne düşündüğünü anlamak çok zor, insanlara karşı tam bir kara kutu. Onun ne düşündüğünü anlamak için biraz içki ısmarlamalısın ve onu sarhoş edip her şeyi öğrenebilirsin. Ben yaptım ve işe yaradı. George, hayatı soruşturmalarla geçen bir memur. Eski eşine üç yıldır nafaka ödüyormuş, kendisine göre boş bir sebepten dolayı fakat anlattıklarına göre tamamen haksız. Kazandığı maaşın çoğunu eski karısına veriyordu, onun hiç parası olduğu görmedim bu yüzden pinti bir herif. Bir yere oturduğunuzda hesap ödememek için elinden geleni yapar, para istemekten hiç çekinmez. Parası olmadığı için çoğunlukla yüzsüz gibi davranıyor. Konumuza dönelim, eski karısı George'un çocuğunu kürtajla aldırmış, bunun söylenmesinden hiç hoşlanmıyor ve bunun konusu ne zaman açılsa herkesi susturmak için elinden geleni ardına koyuyor, ne yapıp ne edip o konuyu kapatıyor. Ağzı çok bozuk, birçok defa rehabilitasyona katılmasını istedim fakat hiçbir işe yaramadı.
« Son Düzenleme: 06.10.2020 16:43 Bugu »
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0