@FletcheRSAMP, öncelikle sana söylediğim kural değişti, Oyun Kuralları'nı tekrar inceleyebilirsin (Brawlda silah çekme kuralı).
Burada brawldan kasıt olan şu; iki grup,
anlaşmalı olmayarak brawla tutuşmuş, sonrasında biri silah çekiyor. Bu yasak değil(di) ancak ekran görüntülerinde yaptığın şey bariz DM. Burada silahı çekmen kesinlikle hata ki birlik 10 günlük bir birlik bile değil henüz. Bu da şu demek oluyor, birliğe illegal bir tutum sergileyemezsin, aynı şekilde onlar da sana illegal bir tutum sergileyemez. Ayrıca, silahı bagajdan alırken de emote vermen gerekiyor. Sadece sistemi kullanmıyorsun, emote de veriyorsun.
Jordan Russell, hatalarını sayıyorum.
1. Kişilerin yanına gidip sırıtma emoteu vermen.
2. Sonrasında kışkırtmalara devam etmen (kişilerin sana agresif tutum sergilemesinde sorun yok, sana cevaben yapılıyor bu).
3. Silah için emote vermemen, direkt olarak sistemsel alman.
4. Factionları henüz 10 günlük değil, agresif rol sergileyemezsin.
Sonuç: Jordan Russell karakteri sadece DM kuralı kapsamında cezalandırılacak. 10 günlük olmayan bir factiona illegal rol yapması ve silahı emotesuz alması hakkında insiyatif tanıyıp uyarıyorum.
Uyarılarımı dikkate alın
@FletcheRSAMP. Her şeyde silahı düşünmeyin.
İstek üzerine tekrar değerlendirildi: Jordan Russell'in ekran görüntüsünde kişi boş duvara bakıyor, tam olarak bu nedenden dolayı da kişi sırıtma emoteu vermiş (komik görmüş). Sonrasında karşı kişilerin de ona karşı daha fazla agresif rolle cevap vermeleri de bir yere kadar kabul edilebilir durumda; ölülere saygı duymamasından dolayı. Fakat kişi bunu görmediğini söylüyor. DM konusuna gelecek olursak, kişi benim ona söylediğim "anlaşmalı olmayan brawllarda silah çekilebilir" cümlesini yanlış anlamış, bu tarzda anlamış ki bu brawl değil. Bu konuda insiyatif sağlayacağım, beni yanlış anladığını düşünüyorum ve anlayışla karşılayacağınızı düşünüyorum. Sırıtmadan dolayı da bence neye sırttığı vs. sorulabilirdi, olayı tam olarak anlayabilirdiniz. Bu nedenden dolayı agresif bir rol olmuş diyebilirim. Kişiyi jailden çıkaracağım, tekrarını da yapmayacağını umuyorum. Tekrarında da daha ağır bir işlem görecek.
ScreenShot: