Konu: [17.05.2020 Salvatore_Ragazzo] - Türkçe Terim Kullanımı  (Okunma sayısı 96 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.05.2020 17:10

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Salvatore Ragazzo @Anestezy

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17.05.2020 16.46

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Türkçe Terim Kullanımı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi rol ortamında yasaklı bir terim olan "lan"ı kullandı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Bu bir anlık dalgınlık veya bilmemezlik meselesi değil. Vice RP ortamında böylesi Low-RP hareketler görmek istemiyorum. Gerekli cezanın uygulanmasını talep ediyorum.

#1 - 17.05.2020 18:15
Dostum şikayet içinde yokum fakat bir konuya değinmek istedim. Öncelikle selam.

O rol ortamında bende vardım. Onu gördüm fakat şikayet açmak yerine PM üzerinden bilgilendirdim. Herkesin rolü iyi olacak diye bir şey yok, Vice'ın yaptığı Rol Destekleme olayı bu yüzden var. En ufak şeye şikayet açıp arkadaşın rol zevkini bozmaktansa bilgilendirme yapmak daha iyi olabilirdi diye düşündüm açıkçası.

Tekrardan şikayette yokken bir yolumda bulunduğum için kusura bakmayın, iyi roller dilerim. :)

#2 - 17.05.2020 18:58
Dostum şikayet içinde yokum fakat bir konuya değinmek istedim. Öncelikle selam.

O rol ortamında bende vardım. Onu gördüm fakat şikayet açmak yerine PM üzerinden bilgilendirdim. Herkesin rolü iyi olacak diye bir şey yok, Vice'ın yaptığı Rol Destekleme olayı bu yüzden var. En ufak şeye şikayet açıp arkadaşın rol zevkini bozmaktansa bilgilendirme yapmak daha iyi olabilirdi diye düşündüm açıkçası.

Tekrardan şikayette yokken bir yolumda bulunduğum için kusura bakmayın, iyi roller dilerim. :)

Söylediklerinde haklısın dostum. Rol Destekleme oluşumu konsept olarak benim de çok hoşuma giden bir şey. Ki yeri geldiğinde ben de oyuncuları PM üzerinde uyarıyorum ve bazı açıklamalarda bulunuyorum. Fakat bugüne kadar yaptığım uyarıların neredeyse tamamının boşa gitmesi bendeki sabrı ister istemez tüketiyor. Uyardığım oyuncuların kısa süre içerisinde farklı kişilerin şikayetleriyle cezalar/yasaklanmalar alması da cabası. O yüzden ben yavaş yavaş ceza almanın iyi bir öğrenme yöntemi olabileceğine inanmaya başladım. Küçük bir OOC ceza profiline büyük bir hasar vermeyecektir ama kişinin pek çok konuda daha dikkatli olmasını sağlayacaktır. Yine de takdiri yöneticilere bırakalım.

#3 - 18.05.2020 06:01
Merhaba. Caydırıcı olması açısından ceza almasını istemişsiniz, haklısınız. Fakat kişinin levelini de göz önünde bulunduruyorum. Kendisiyle iletişime geçip rol-destek bölümüne alacağım. Tekrarı halinde iki katı cezasını alacak. Anlayışlı olduğunuzu düşünüyorum, kilit.