Belki bu yorumları sana özel mesaj olarak da atabilirdim ama, herkesin görmesini istiyorum doğrusu.
@vatansever 'e oluşum olarak büyük bir teşekkür etmek borç gibi, kendisi SA-MP macerasını bırakmışken geldi ve güzel işler başardı. Yetkili olmadan önce bu oluşum yönetiminden birisi olarak elini taşın altına fazlasıyla koyarak oluşumun bugüne gelmesinde büyük faydaları dokundu. Ardından yetkili oldu ve ellerini oluşumdan çektiği anda yokluğunu derinden hissettik.
Elbette yorumlar sadece oyunla alakalıydı. Karakteriyle herkese örnek birisi, birisinin olumsuz yanı olmaz mı? Elbette olur, ama
@vatansever belki de olumsuz noktalarını minimuma indirmiş birisi. Seni gerçekten çok sevmiştik, bu platformda sevilen birisiydin daima da sevileceğini düşünüyorum. On üzerinden on bir adam olur mu? Oluyormuş.
Tekrar tekrar ve TEKRAR, öncelikle şahsım adına sonra oluşum adına teşekkürler kardeşim.
Aşağıya küçük bir şey bırakıyorum, bırak normali oyunda da herkese sevdirmiş adam kendini, bu kadar olmaz. PES. (belki bir gün platforma geri dönersen gıcık, adi, şerefsiz bir karakter yarat artık.)