Konu: [17.05.2020 - Baldemar_Barnabas, Azzlack_Moser, Dagoberto_Barsche]  (Okunma sayısı 219 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.05.2020 01:27

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Baldemar_Barnabas @SARSILMAZ Azzlack_Moser @Acid Dagoberto_Barsche @KOKAINCI

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Tony_Cordizelli @Atilla Venanzio_Zetticci @Bugu Adrian_Lombardi @Justice 

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17.05.2020 01:10 - 01:20

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Alıntı
Revenge-kill — DM'in alt başlığı olarak belirtilmiştir. Bir kişi tarafından vurulup, bilinç kaybına neden olacak kadar yaralanmış, hareket edemez durumdayken yaşadığınız travmadan dolayı, sizi vuran kişiyi hatırlamanıza izin verilmez. Daha sonra bu kişiden intikam alamazsınız.

Alıntı
23-) BRAWL VE ÇATIŞMA KURALLARI
2.1) BRAWL
Brawl sırasında ateşli silah kullanmak ve drive-by olayı yasaktır.
Bölge sahibi oluşumun bölgesinde brawl yapılıyorsa, bölgenin sahibi olmayan oluşumun brawla katılan oyuncu sayısının daha fazla olması gerekir.
Bir brawl yapıldıysa yaralanan ve saldıran kişiler aradan 4 saat geçmeden tekrar brawl yapamazlar.
2.2) ÇATIŞMA
Çatışmalarda ateşli silah kullanmak serbesttir.
Bir bölgede çatışma yapılıyorsa, bölgenin sahibi olmayan oluşumun çatışmaya katılan oyuncu sayısının daha fazla olması gerekir.
Bir çatışma olduysa yaralanan ve saldıran kişiler aradan 8 saat geçmeden tekrar çatışmaya giremezler.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şikayet ettiğim arkadaşları, bu gün saat 18:40'da vurduk(Dagoberto dahil değil) ve kaçırdık. Ardından rollerimizi yaptık, ve arkadaşları saldık. Silah kurşunlarıyla yaralandılar.Dagoberto "silahı olan allah oluyor sallayın" yazarak ortak nezaket yaptı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Şikayet ettiğim arkadaşların, ceza almasını talep ediyorum. Uyarı ile bu olay kapanmasın rica ediyorum, iyi forumlar.

« Son Düzenleme: 17.05.2020 01:33 viekens »

#1 - 17.05.2020 01:30
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 17.05.2020 01:39
Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 17.05.2020 02:06
Birliğim adına şu savunmayı yapayım.

Üç kişi mekanımıza geliyorsunuz,karşınızda 6 7 kişiyiz toplam aktif sayımız 13.
Mekanımızda bize o kadar zıt konuşmanıza rağmen size herhangi birşey yapmamak için agrasif rollerden kaçınıp gitmenizi söylüyoruz.
Azzlack ve Ben hariç diğer karakterlerin yaralı rolü yapma durumları yoktu,bizimde vurulmamızın üstünden 7.5 saat geçmiş yani 8 saat kuralını doldurmamıza yarım saat kalmıştı,ortalık karıştığında sizde bana ve Azzlack karakterine saldırmaya başladığınızdan ötürü size karşılık vermek zorunda kaldı.Sonrasında olanları buraya devam ettirmeyip ayrı bir şikayet hazırlıyıcam.

Savunmamız bu kadar,yetersiz görülürse SSler ile destekleriz hiç problem değil.
Ortak nezaket konusundada şunu söylemek isterim ki "Allahınız olurum" tabirini kullanabilen bir taraf bize Ortak nezaketten dolayı şikayet açıyor bu oldukça komik.

#4 - 17.05.2020 02:16
SSlere bakınca olayı başlatan taraf biz gözüküyormuşuz gibi gözüküyor.

[01:15:59] * Venanzio Zetticci Dagoberto'nun kafasını tutup arabaya vurur.

[01:16:01] Venanzio Zetticci: APTAL HERİF.

[01:16:05] (telefon) Maria Walker: Evet.

[01:16:05] Baldemar Barnabas: İçeride ayağıma kadar geldiğiniz günleri unutmayın.

[01:16:06] * Dagoberto Barsche Zetty'e kapanır.

DM bizim tarafımızdan değil sizin tarafınızdan üstüne üstelik brawl rolunude başlatan sizsiniz.

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

Fear rp kural ihlalini çiğnediniz chatlogda belli oluyor.

01:18:50] * Adrian Fear rp ? (( Baldemar Barnabas ))

[01:18:51] • Premier model aracın motoru çalıştı. (( Tony Cordizelli ))

[01:18:55] * Fear RP'lik bir durumum yok. (( Adrian Lombardi ))

[01:19:00] * sayıca üstünüz (( Dagoberto Barsche ))

[01:19:10] * Sabahtan yaralı karakterlerineiz, üstüne bir silahım var. (( Adrian Lombardi ))

Her hangi bir alaycı her hangi bir küfür her hangi bir hakaret yada argo kullanmamışım buna insanlar arasında Betimleme veyada Benzetme deniliyor.Üstüne arkadaşınızın bana verdiği cevap;

[01:19:34] (( [17] Adrian Lombardi: Eğer bunu sorun yapacaksan evet, allahın olurum. ))

Gereken savunmam budur yorumlara göre devam ediceğim.

#5 - 17.05.2020 02:39
Chatlogla güzel oynama yapmışsınız, alaycı ya da bir ddurum yok demişsiniz ama silahınız var diye allah mısınız? Sorusu sorduğun için böyle bir cevap verdim. Chatlogu olan arkadaş zaten atacaktır, atılmasa bile kontrolü yapılır. Bu tarz oynamalar yaparak insanı oyundan soğutuyorsunuz gerçekten. IC olarak bitmiş bir savaşı gelip size söylediğimizde içeride agresif rol sergileyip kovmaya çalışıyorsunuz, giderken yine arkadan laflar sallıyorsunuz. Bunlar yalansa yalan diyin lütfen.

#6 - 17.05.2020 02:49
Vurulmamızın ardından 7 saat geçti ve mekanımıza gelip 2 kişi konuşmaya başladınız.
IC olarak sizi sevmiyoruz terslememiz gayet normal fakat sizin 6 kişi içinde Fear rp yapmamanız normal değil.
Sonrasında dayak yiyorsunuz Sistemsel olarak bayılıyorsunuz "7 saat değil,10 dakika geçmeden." Silahlarla ateş ediyorsunuz.

Burada şikayet açılması gereken kişiler sizsiniz beyler Amatörce davranmayalım. :)

#7 - 17.05.2020 02:58
Ayrıca şunuda söylemek isterim kişilere ben saldırmadım Barnabas üyeleri ve siz dövüşürken.
Ben arka taraftaydım kafanızdan kurup kurup şikayet açmayın!

#8 - 17.05.2020 03:47
Chatlogla güzel oynama yapmışsınız, alaycı ya da bir ddurum yok demişsiniz ama silahınız var diye allah mısınız? Sorusu sorduğun için böyle bir cevap verdim. Chatlogu olan arkadaş zaten atacaktır, atılmasa bile kontrolü yapılır. Bu tarz oynamalar yaparak insanı oyundan soğutuyorsunuz gerçekten. IC olarak bitmiş bir savaşı gelip size söylediğimizde içeride agresif rol sergileyip kovmaya çalışıyorsunuz, giderken yine arkadan laflar sallıyorsunuz. Bunlar yalansa yalan diyin lütfen.

Her hangi bir chatlog oynamasına dair kanıt var ise server direk bırakıcağım.Sadece ''/b silahı olan allah oluyor bovşerin'' dedim ve bunu itiraz etmedim kabul ediyorum orayı kopyalayamamışım kusura bakma.

Chatlogda her hangi bir oynama varsa serveri bırakıcam ben B den söylediğimi farkındaysan itiraz etmiyorum evet kendim dedim ki "/b silahı olan allah oluyor boşverin." Chatlogu kopyalarken orayı almamışım kusura bakma.

Vurulmamızın ardından 7 saat geçti ve mekanımıza gelip 2 kişi konuşmaya başladınız.
IC olarak sizi sevmiyoruz terslememiz gayet normal fakat sizin 6 kişi içinde Fear rp yapmamanız normal değil.
Sonrasında dayak yiyorsunuz Sistemsel olarak bayılıyorsunuz "7 saat değil,10 dakika geçmeden." Silahlarla ateş ediyorsunuz.

Burada şikayet açılması gereken kişiler sizsiniz beyler Amatörce davranmayalım. :)

Bu sstede olaydan yarım saat bile geçmeden gelip mekanımda ateş etmeniz sizinde Yaralı kural ihlalini gerçekleştirdiğinizi gösterir.İyi forumlar.

#9 - 18.05.2020 06:27
Varsayımlar üzerinden değil kanıtlar üzerinden ilerlemeliyiz, böylelikle bu komplike durumun içerisinden çıkabiliriz.

Dagoberto Barsche adlı arkadaşın /do'dan söylenen "[01:19:10] * Sabahtan yaralı karakterlerineiz, üstüne bir silahım var. (( Adrian Lombardi ))" sözü ardından sinirine kapılıp anlık olarak /b'den böyle bir şey yazması ve üzerine Adrian Lombardi karakterinin "[01:19:34] (( [17] Adrian Lombardi: Eğer bunu sorun yapacaksan evet, allahın olurum. ))" yazısı, bütün bunlar ortak nezakete uymayan iki tarafında yaptığı ve kendini küçük düşürdüğü hatalar. Bu bağlamda insiyatif kullanarak barışın sağlanması adına ortak nezaketten bir ceza uygulanmayacak, iki tarafında bu tutumunun tekrarlanması dahilinde yönetimin gözünden kaçmayacağını, not edildiğini size bildirmemde fayda var.

Şikayette adı geçen diğer bir kullanıcı Azzlack Moser, kendisi olayda arkada bulunduğunu ve kavgaya müdahil olmadığını ifade etmiş, ekran görüntülerine baktığımızda da kendisinin görünürde bir brawla dahil olmadığını görüyoruz.

Baldemar Barnabas adlı kullanıcıya yönelik yapılan RK durumuna baktığımızda, Baldemar Barnabas kullanıcısının yöneticilere olaydan önce "RK'yı henüz tam doldurmadık, yaklaşık 30 dakikamız kaldı yedi buçuk saati doldurmuş durumdayız, kavgaya zorlanıyoruz." şekilde farkındalık çerçevesinde bir bildiri yaptıklarını hatırlıyorum.

RK durumunda olduklarını biliyorken kişilere gidip kıvılcımı başlatmış, "[01:15:59] * Venanzio Zetticci Dagoberto'nun kafasını tutup arabaya vurur." ile ateşi harlamış oluyorsunuz.

Ek olarak ekran görüntülerinde nedense kavgayı ilk başlatan taraf olarak sizin tarafından verilmiş olan "[01:15:59] * Venanzio Zetticci Dagoberto'nun kafasını tutup arabaya vurur." emote'unu görmüyor olmamız gözden kaçan bir durum değil.

Yukarıdaki açıklamalar net ve iki taraf içinde adil bir tutum sergilendi. K&A
« Son Düzenleme: 18.05.2020 06:30 Thorin »