Konu: [16.05.2020 - Kalashnikov_Schwanhild / Sergey_Kleiman] BMX Bunny  (Okunma sayısı 162 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 16.05.2020 03:13

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kalashnikov Schwanhild @Asilberkk  /  Sergey Kleiman @Masdenk

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 16.05.2020 02:55

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
BMX Bunny

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişiler "benim" bisikletimi alarak sürekli olarak BMX Bunny yapıyorlar ve bunu yaparken bas çek bugu yapıp daha yükseğe zıplıyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -
  / 

Ek açıklamalar(varsa): Kişiler bunu bilinçli olarak yapıyor, uyarı vesaire gerektirmeden ceza almalarını istiyorum.

« Son Düzenleme: 16.05.2020 03:35 LilEros »

#1 - 16.05.2020 03:17
İhtiyaç olduğu halde videonun kesilen kısımlarını da atabilirim, Megabyte'nin düşük olması amacı ile kesildi videolar.

#2 - 16.05.2020 03:18
Bilinçli olarak yaptı? hayatımızda hiç bisiklete binmemişiz oyunda bisiklet süremiyoruz zıplamamız mı suç oldu madem yasak bisiklek hakkı olmayanlar binemesin bu nasıl bir kindir.

#3 - 16.05.2020 03:22
Bilinçli olarak yaptı? hayatımızda hiç bisiklete binmemişiz oyunda bisiklet süremiyoruz zıplamamız mı suç oldu madem yasak bisiklek hakkı olmayanlar binemesin bu nasıl bir kindir.
Burada yalan söylemene gerek yok, suçunu kabul et otur, sürekli olarak BMX Bunny yapıyorsunuz.

Buyur, seve seve uploadlayabilirim hepsini :)
https://gyazo.com/3eb22530ec0f1597e81fdedbcbce433f

#4 - 16.05.2020 03:40
Bu ortak nezaketin ne "kabul et yerine otur" lütfen saygı çerçevesinde şikayetinizi destekleyin, size olumsuz bir cevap vermedik videolar ile tehdit etmeyin istediğiniz videoyu atın bizim savunmamız değişmeyecek. Bisiklet kullanım hakkımız yok bizde zıplıyoruz herhangi bir bug olayıda söz konusu değil. BMX Bunny bisiklet hakkı olmayan her oyuncu yapabilir ben o zevki tadamıcaksam lütfen bisiklet hakkı olmayanlar hiç binemesin, iyi forumlar.

#5 - 16.05.2020 03:43
Bisiklet hakkının olmaması senin istediğin gibi bisiklete binip bunny yapabileceğin anlamına gelmez.

#6 - 16.05.2020 03:50
Ondan önce de nereye geçersem geçeyim arkama rolsüz bir şekilde geçtiniz. Beni buga sokmaya çalıştınız. O bugu yapmayı bilen insan o bisikletin ne olduğunu da bilir bence.
 Sonra balık tutuyoruz dediniz. ben sağa siz sağa. Sapıklık yapıcaksanız bari rol içersinde yapın. Rol dışı arkama geçince balık tutuyor olmuyorsunuz bende sizden şikayetçiyim, belki farklı konuda ama trol olduğunuz belli

#7 - 16.05.2020 03:51
Trol olsak 4 kişi gelip burada para kasmayız sabaha kadar biz öğleden sabah 10a kadar burdayız troll olsak böyle şeyler yapmayız, o olay ıc bir durum olayı ıc hallediceksin şikayete gereksiz yorum yazmayın.

#8 - 16.05.2020 03:52
Ben sunucuda yenıyım BMX bunny eger yasaksa bısıkletten atması gerekir. Sunucuda yeni oldugum için test ediyorum. savunmam bu kadar.

#9 - 16.05.2020 03:54
Katılıyorum, biz başka sunucudan geldiğimiz için orada böyle şeyler olmuyordu binilmiyordu bile aynı şekilde pd arabasındada öyle siz yanlış anlıyorsanız bilemem. Savunmam bukadardı.