Konu: [14.05.2020 - 22:05] Ortak Nezaket - GB ihlali  (Okunma sayısı 283 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 15.05.2020 00:53
Attığım SS lerde haklı olduğum taraf PM den direkt olarak küfür etmeniz.
Attığım SS lerde haklı olduğum taraf GB bölgesi çevresinde hakaret etmeniz.
Sürekli olarak aracıma vurdunuz diyorsunuz ve her hangi bir kanıdınız yok.Ne nitelikte olursa olsun, SS yok iken şikayet açılayamacağı gibi savunmanızda yarım kalır.Aracınıza vurduğuma dair ekran görüntüleri var ise paylaşın yoksa yetkili kararını beklemryi tercih ediyorum.

#11 - 15.05.2020 01:08
Dediğim gibi kimse kimseye durduk yere pm den küfür etmez adminler bunu düşünür. Ayrıca güvenli bölge içerisinde veya yakınında değiliz arada bir sokak var. Haritalardan kontrol edebilirsin tekrar. Muhabbetin boşa uzamasına gerek yok yapıcağım savunmalar bu kadar şikayetçi taraf hem aktif rolde afk kalmadan, rolden kaçmadan ve dm den bende şikayetçiyim güvenli bölge değildi ve pm den sövmem boşa değildi. Herkese iyi akşamlar dilerim.

#12 - 15.05.2020 01:13
Boşa küfür etmedim? Küfürün her türlüsü yasak.
DM adı altında herhangi bir şey yapmadım.SS niz yokken neye dayanarakmbunu söylüyorsunuz anlamadım.
1 kez daha söylüyorum rolde ilk siz bizi terslediniz biz de sizi tersledik.Ve konuşmamayı tercih ettik.Rolden kaçmalık bir mevzu söz konusu değil.

-Daha fazla aynı şeyleri tekrar tekrar anlatmaya gerek olmadığını düşünüyorum.İyi geceler diliyorum.
« Son Düzenleme: 15.05.2020 01:15 Lawiet »

#13 - 15.05.2020 01:17
Evet katılıyorum aynı şeyleri tekrar tekrar söylemenin bir faydası yok anlatmak istediklerim resimlerde mevcut zaten. İyi geceler.

#14 - 16.05.2020 18:48
@caisama, OOC Hakaret üzerine cezalandırılacak. Forum üzerindeki bozuk üslubundan dolayı da forum uyarı puanı eklenecek.

@caisama'nın şikayetleri de incelendi: Samuel Paul karakteri, IC/OOC'i karıştırıp PM üzerinden "aracı satman gerekiyor" tarzı bir şey söylemiş fakat sistemsel olarak satma zorunluluğu olduğunu düşünmüş, ondan dolayı söylemiş olabilir. Bunun için cezalandırmaya gidilmeyecek.

Bunların dışında, Samuel Paul ve Calvin Paul'un aktif rolde afk kaldığını görüyorum (rolünüz sürüyor). Bunlardan dolayı da cezalandırmak durumundayım. Bölge güvenli bölge değil.

@caisama, tamamen legalsiniz, legal bir işletmeniz var, galericisiniz. Tüm bunlara rağmen (?) illegal rolleriniz hat safhada. Karakterinin polisi arama şansı var ki öyle olmalıydı, tamamen legal üzerinden ilerleyebilirdiniz. Burada yapacağınız şey ihlale ihlale karşılık vermek değil, ekran görüntüsü alıp şikayet açmaktı.

Güvenli bölgeye kaçmak ile ilgili; kişiler SunShine'ı da geçiyor, oranın içerisine girmiyorlar, orada duraksamıyorlar. Bunlar için sorun yok.

#15 - 16.05.2020 18:58
Daha önce defalarca kez aynı kural ihlalinden dolayı ceza almışsınız. Her şikayete eklediğimiz gibi, defalarca kez aynı ihlali yapıyorsanız ceza süresi artarak ilerler.  İlgili karakter 800 DK cezalandırıldı, tekrar aynı ihlalden ceza alırsanız yasaklanacaksınız.
« Son Düzenleme: 16.05.2020 19:02 balvenie »