Konu: [14.05.2020]Boris_Pavlovich. @Cowboy  (Okunma sayısı 233 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 14.05.2020 21:09
Size kişinin silahlarını sileceğimizi belirtmiştim. Onun dışında /q için yeterli açıklamayı yaptığını da söylemiştim.
Bakın söylediğim gibi benim meselem silah veya şahısın üzerinde isterse 1000 gr uyuşturucu bulunsun umrumda olmaz ama siz beni ha bire şahısın sialhını veya illegal maddelerini silmek ile geçiştirdiniz.
Geçiştirmeyle bir ilgisi yok bunun. Ortada verilmiş bir karar zaten var. Kişi yeterli açıklamayı yaptı, jailden çıkardım dedim size. Bunun da bir geri dönüşü zaten yok. O kişinin oyun dışı bir sorunu olmadığını, /q attığını söylüyorsun ancak buna bu kadar emin olamazsın. Ben de bilemem, sen de bilemezsin.
Ama bu bizi alakadar etmeyen bir durum oyun dışı bir durum oldugu için bu fazla alakadar eden bir şey değil. Kişinin oyuna girmesi gerekiyordu.

#11 - 14.05.2020 21:12
Size kişinin silahlarını sileceğimizi belirtmiştim. Onun dışında /q için yeterli açıklamayı yaptığını da söylemiştim.
Bakın söylediğim gibi benim meselem silah veya şahısın üzerinde isterse 1000 gr uyuşturucu bulunsun umrumda olmaz ama siz beni ha bire şahısın sialhını veya illegal maddelerini silmek ile geçiştirdiniz.
Geçiştirmeyle bir ilgisi yok bunun. Ortada verilmiş bir karar zaten var. Kişi yeterli açıklamayı yaptı, jailden çıkardım dedim size. Bunun da bir geri dönüşü zaten yok. O kişinin oyun dışı bir sorunu olmadığını, /q attığını söylüyorsun ancak buna bu kadar emin olamazsın. Ben de bilemem, sen de bilemezsin.
Ama bu bizi alakadar etmeyen bir durum oyun dışı bir durum oldugu için bu fazla alakadar eden bir şey değil. Kişinin oyuna girmesi gerekiyordu.
@Heavenly 'i bu konu için anlayışı ve olgunluğu için teşekkür ederim. Fazla lafı uzatmak istemiyorum. Alakasız olarak yapılan konuşmaları dikkate almayacağım.

#12 - 14.05.2020 21:12

Kişi bağlantısının koptuğunu öne sürüyor burada. Bağlantısı/interneti kopmuşsa tanımlanan süre içerisinde de girememiş olabilir, bu da göz önünde alındı.

#13 - 14.05.2020 21:24
Cezaya itiraz edeceğiniz yer burası değil, Ticket. Aynı şekilde yetkiliyi şikayet etmek istiyorsanız da, Ticket bölümünü kullanmanız gerekiyor.

Rol esnasında bağlantısı (kopartanlara değil, görebiliyoruz) kopanlara, acelesi olanlara (iftar saati gelir gitmesi gerekir vs.) ikinci bir şansı her zaman tanıyoruz. Oyun olduğunun farkına varıp, kişisel kin ya da sinir ile değil de iki tarafında zevk alabileceği şekilde oynamaya bakın. Emin olun daha fazla eğlenirsiniz. Karşı tarafa ceza aldırmak sizi sevindiriyorsa, oturup bir şeyleri sorgulamanızın vakti gelmiştir bence.

İkinci şans tanınmış. Dahilinde de silahlarına el koyulmuş, rolde bir sorun yok.