Konu: Bunny  (Okunma sayısı 65 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.05.2020 13:59

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Gustavo Narvaez,John Rady
 @Kawasexi@VC_Pasha07

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 14.05.2020 13:05

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:[Bunny]

Alıntı
1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Hapis tekrarında yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: İlk başta ben birine şöförüm olmasını teklif ettim oda arabayı deniyeyim dedi bende verdim idlewooda götürdü ve yaralı gördük bende motoru kapat dedim oda kapattı indik biraz durduk ardından motoru açtım kişi beni arabadan aşağıya attı ben yanıma otur dememe rağmen sonra bende bastım gaza ardından direk geri döndüm aşağıya indim 2 kişiydiler biri bana sebebsiz yere vurmaya başladı ardından 3 kişi oldular bende /hurt çektim biraz bekledikten sonra emote verip kalktım ve yine emote verip adama saldırmaya başladım sonra hepsi bana saldırmaya başladı bende kaçmaya başladım ama şahıslar beni bunny hop yaparak kovaladı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -https://i.hizliresim.com/QykdYC.png

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 15.05.2020 19:25
@Kawasexi @VC_Pasha07 Sizleri bir seferlik uyarıyorum, daha dikkatli olun. Bir dahaki sefere alacağınız cezanın 2 katını alacaksınız.