Konu: [14.05.2020 Khepri_Gamba] Powergaming  (Okunma sayısı 277 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.05.2020 02:52

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Khepri_Gamba @ @Luffyluffy

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Crockett_Castillo @Crockett / Louis_Hoffman @raistlinn

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 14.05.2020 02:00 suları.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3-) POWERGAMING

Powergaming, insan fiziğinin karşılayamayacağı olağanüstü olayları gerçekleştirmek olarak tanımlanır. Yaptığınız hareket ve eylemlerin insan fiziği tarafından gerçekleştirebilir eylemler olması gerektiğinin farkında olun.

Elinizdeki silahları, polis departmanı ya da farklı bireylerden saklamak amacıyla emotesiz olarak saklamakta bu ihlalin içerisindedir.

Yaptığınız eylemlerden sonra karşınızdaki bireyin yapacağı role öncelik, izin vermeniz gerekmektedir. Örneğin birinin ensesine vurduğunuzda etkisiz hale gelip gelmediğinde karar veremezsiniz.
Karşı tarafa rol imkanı vermeden sürekli olarak verilen emoteler, eylemler bu kurala aykırıdır.

CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Khepri isimli şahıs balıkçıdan aracıyla ayrıldı. Ben ve arkadaşım da şehirde onu aradık. Yaklaşık 10 dakikalık bir arama sonucu aracını Idlewood-Jefferson arasında görüp takip ettim. Bir evin önünde durdu ve içeri girdi. Arkadaşımı telefonla arayıp konum yolladım. O da geldi. Kapının önünde toplam 3 kişi olmuştuk. Çimenlerin arasına saklanıp beklemeye başladık. Khepri isimli şahıs dışarı çıkıp 7-8 adım ilerledikten sonra kendisine 2 kurşun tutturduk. Aşağıdaki SSde de görüldüğü üzere karnından ve sol bacağından vurduğumuzu söylüyor. Lâkin onu vurduktan sonra yere düşüp yaralı rolü yapmaktansa koşup evine girdi ve kapısını kitledi. Daha sonra ise kendisinin söylediği üzere ASGH ekiplerini aramış ve sanırım polislerle ortak çalışmayla bizi yakaladılar. Yaptığı şey powergamingtir ve gereğinin yapılmasını arz ederim. İki kurşun yemiş bir adam, bir de sol bacağından yemiş bir adam asla koşamaz.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Refundumu talep ediyorum, arkadaşım Crockett de talep ediyor. 2 pompalı zararımız var ve IC sicilimize işlendi. 250 dakika da ceza yemiş bulunmaktayız. Bu rolün tamamen delete edilmesini istiyoruz. (Silinmesini) Koştuğunun ssini çekemedik, anlık gelişti. Bakılabiliyorsa loglardan bakabilirsiniz. Yukarıdaki arkadaşlarım da koştuğuna şahittirler.

#1 - 14.05.2020 02:58
O Khepri adlı şahıs fena hasar aldı nasıl olsa 2 shoutgun ile vuruluyor. Hadi içeri girdin eyvallah, bari kapıya doğru giderken bi ALT tuşuna basılı tutarak gitseydin de yaralı rolünü orda da yansıtsaydın...

#2 - 14.05.2020 03:09
Şahitliğimi onaylıyorum. Arkadaş evine kaç kez vurulduğu halde koşarak gitti, interiora saklandı kapıyı kilitledi. İllegal bir yaşama sahip karakteri ile polise ihbar etti.

#3 - 14.05.2020 03:52
evine koşarak girdi diyosun beni vurduğunuz sırada kapının önündeydim koşmama bile gerek yoktu zaten içeri girdim evin içinde arkadaşlarım vardı ki evin anahtarı bile bende yok direk olarak /fall çektim arkadaşım kapıyı kilitledi ve ambulansı aradılar yanımdaki adamların birisi 18 yaşında ergen rolü yapıyor diyeri şirkette çalışan bir kız rolü nerede bu illegal yaşam benmi görmüyorum bu illegal yaşamı illegal bir birliğe bile dahil değilim ki evet karakterim illegal bir karakter ama zaten polis arandığında ben baygındım

#4 - 14.05.2020 11:45
Kapıdan 7-8 adım uzaktaydın. 2 mermi yediysen evin içine koşarak giremezsin. Space spamladın ve içeri girdin orada. Bakılabiliyorsa loglardan bakabilir adminler. İçeri girdikten sonraki rolünde bir şey yok tamam. İçeri nasıl giriyorsun ama? Kapının önünde değildin. En az 7 adım uzaklıktaydın kapıya ki uzaklığı geçtim koşman başlı başına bir hata. Bana burada koşarak içeri girmeyi açıklayamazsın. Orada senin yere direkt olarak düşmen ve buna göre rolünü yapman gerekirken koşarak kaçtın. @Luffyluffy

#5 - 14.05.2020 13:33
@Gorgiladze nin dediği gibi, kapının 7,8 hatta yalan söylemeyeyim 10,11 adım ötesine gittin. Zaten saldırı yapacak her adam tabiri caizse kapının önündeyken saf gibi sıkmaz, çünkü kaçacağını bilir.

#6 - 14.05.2020 14:04
ben sizin çalının içinde olduğunuzu gördüm emote bile verdim zaten siz sıkmadan önce ben geriye doğru gidiyodum

#7 - 14.05.2020 15:20
Öncelikle eve koşup mu gittiği, yavaş mı gittiği, kapının çok yakınında mı olduğuna dair bir kanıt göremedim ancak şöyle söyleyeceğim;

(Tamamen ekran görüntüsüne göre değerlendirme yapılacak)

Vurulan bir kişi, o anda vücudunun sergilediği heyecan ile anlık olarak vücuduna mermi aldığını anlamayabilir, bunun örneklerini çokça görebilirsiniz.
Bir süre sonra merminin acısını almaya başlar, sonrasında yaralı rolünü sergileyebilir. Bu bir örnekti tabii. Onun dışında vücuduna mermi alan ve hiçbir şey olmamış gibi yaptığı hareketlere devam eden kişiler de görebilirsiniz. Örneğini aşağıya bırakacağım videodan da görebilirsiniz. Diyeceğim o ki bunu doğrudan PowerGame'e vurmak, böyle düşünmek yanlış olur. Sonuç olarak her şey anlık gelişiyor, mermi alıyor, devam ediyor. Bırakacağım videoda kişi birçok mermi alıyor, ona rağmen son anda yere düşüyor. Ardından tekrar kalkıyor. Olabilir bu tarz şeyler arkadaşlar, yaralıya düşmediği sürece ve ağır mermi atışına maruz kalmadıkça sorun yok. Değerlendirme shotgun üzerinden de yapıldı.

« Son Düzenleme: 14.05.2020 19:30 Heavenly »

#8 - 14.05.2020 16:54
İstek üzerine tekrar değerlendirilecek.

@Luffyluffy, pompalı tüfek ile vurulduysanız, bunu doğrulayın lütfen.

@Stephaner, @Mandalorian, siz de doğrularsanız sevinirim.

#9 - 14.05.2020 17:30
Bizden yana sorun yok, ortada bir kural ihlali görülüyorsa veyahut devamında olaylar mantığa aykırı bir boyuta geçecekse, iptal edilebilir. Admin kararı.