Konu: [14.05.2020 - Khepri_Gamba] Refuse RP  (Okunma sayısı 350 defa)

#0 - 14.05.2020 01:52

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Khepri Gamba @Luffyluffy

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Victoria_Thomsen Francesca_Scaletta Carlo_Ravioli Crockett_Castillo Genzo_Scaletta Marco_Cielo Lorenzo_Cielo Arrigo_Scaletta

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 14.05.2020 01:14

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Refuse RP ve rolden kaçmak için güvenli bölgeye sığınma (GBİ oluyor sanırım)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şikayet açtığım şahıs ile daha önce bir kavga yaşanmıştı. 3 arkadaşı birlikte geldiler ve kavga edicekken arkadaşı gelip silahla bize sıktı bizde kaçtık. Aradan uzun zaman geçti ve bugüne geldik. Bugün 22:00-24:00 civarları şahsın IC arkadaşı olduğunu düşündüğümüz adam gelip arkadaşıma sıkıp yaraladı ve kaçtı.  Adamı bulamadığımız için şikayet açtığım şahsın bilebileceğini düşündük ve onu kaçırmaya karar verdik. Amacımız Khepri karakterini kaçırıp, dövüp ve konuşturup arkadaşının yerini öğrenmekti. Yaklaşık 10 dakika boyunca şahsı kovaladık fakat şahıs sırf kaçırılmamak için balıkçıya yani güvenli bölgeye kaçtı ve Refuse RP yapmaması için onu güzellikle uyarıp dışarı çıkmasını ve role devam etmesini söyledik fakat ısrarla direndi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Bu 2 resimde güvenli bölgeye kaçtığı görülmekte.
Spoiler: GösterGizle

Gördüğünüz gibi hiçbir şey olmamış gibi balıkçıya geliyor ve balık tutuyor.

Güvenli bölgeden çıkmasını istiyorum ve konuyla ilgili konuşuyoruz PM- diye diretiyor.

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli işlemlerin yapılmasını ya da rolün tekrar devam edilmesini istiyorum.

« Son Düzenleme: 14.05.2020 02:07 cru457 »

#1 - 14.05.2020 02:02
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 14.05.2020 02:05
Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 14.05.2020 02:07
Şahitliğimi onaylıyorum.

#4 - 14.05.2020 02:09
Şahitliğimi onaylıyorum.

#5 - 14.05.2020 02:14
Şahitliğimi onaylıyorum.

#6 - 14.05.2020 02:21
Şahitliğimi onaylıyorum. SS'de zaten GBİ girerek rolden kaçtığı apaçık ortada. Sunucu yönetiminin en doğru kararı vereceğine inancımız tamdır.

#7 - 14.05.2020 02:31
Şahitliğimi onaylıyorum. Bu olaydan sonra gerçekleşen bir rol daha var. O rolün de dell edilmesini talep ediyorum. O rol de şöyle gelişti: Bu arkadaş balıkçıdan ayrıldı. Tüm şehirde bunu aradık ve bizzat ben buldum. Telefonla arkadaşımı arayıp çağırdım. Evinin önünde çimenlere pustuk. Dışarı çıktı ve kapısının önünden 7-8 adım uzaklaştı. Biz de ateş açtık. Zaten bizi görmediğinden tutturmak çok da güç olmadı. İleride gördüğüm kadarıyla canının %66sına yakınını indirdik ve ASGH ekipleri geldiğinde bacağından vurulduğunu da belirtti. Bu durumlar altında koşarak evine kaçtı ve polisi/ASGH'yi aradı. Ben bu rolün silinmesini, ic sicilimizin temizlenmesini, refundumuzun (2 pompalı) verilmesini talep ediyorum. Yeni bir konu açmak yerine bunun altında paylaştım. Yeni bir konu gerekiyorsa söylerseniz sevinirim. Bu anlattığım olaydaki 2 şahitten biri @Crockett

Bu olaya da şahitliğimi onaylıyorum, gerekli işlemlerin yapılmasını talep ediyorum.

#8 - 14.05.2020 02:46
Şahitliğimi onaylıyorum

#9 - 14.05.2020 02:49
Şahitliğimi onaylıyorum.