VFC'NİN BEŞİNCİ SEZONU BAŞLIYOR! MALIBU'DA HARİKA LANSMAN GECESİ!
Yayımlanma: 22 EKİM 2022, CUMARTESİ, BRUNO CANTONA TARAFINDAN (evet, tarafından.)
11 Ağustos 2020 gününde Vice Fighting Championship adında bir internet sayfası tüm Vice.NET'de yayınlandı ve yayınlandığı günden beri büyük ilgi çekti. VFC olarak kısaltılan bu şirket, karma dövüş sporlarında Vice Şehrine büyük bir eğlence getirdiği aşikar. Valachi Corporation'un sponsorluğunu yaptığı VFC'nin kurucuları Paul King ve Randolph Mitchell'ın önderliğinde düzenlenen VFC: FIGHT NIGHT programları, 2020 yılından beri büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Dört büyük sezon ile izleyicilerine büyük keyif yaşatan VFC'nin beşinci sezonu 23 Ekim Pazar günü saat 21:30'dan itibaren WSR Arena'dan canlı yayınla Vice News ekranlarında yayınlanacak. Beşinci sezonun başlangıcından önce 21 Ekim Cuma gününde Vice Şehrinin incisi olarak gösterilen önemli gece kulübü Malibu'da büyük bir parti gerçekleşti. Yüzlerce kişinin katıldığı bu parti, VFC'nin beşinci sezonunun başlangıcı adına yapıldı. Vice halkının büyük ilgisini gören bu parti, Vice News ekranlarından yüzde yüz canlı bir şekilde izleyicilere aktarıldı.
Bu partide VFC'nin kurucu üyesi Randolph Mitchell ve VFC'nin dördüncü sezonunda VFC Şampiyonu ünvanını kazanan Caine Blackhand, bir konuşma gerçekleştirdi. Kendileri, bu konu hakkındaki düşüncelerini şu şekilde aktardılar:
Herkese mutlu ve harika bir gece diliyorum! Malibu'ya hoş geldiniz! Bugün burada, Vice Şehrinin en uzun soluklu karma dövüş sporları programı olan VFC'nin, tam beşinci sezonunun başlangıcını kutluyoruz! Tam dört büyük sezonu burada yıllardır beraber yaşıyoruz, bundan dolayı ne kadar mutlu olduğumu anlatamam. 2020 yılında şu an içinde bulunduğumuz bu harika yerin, Malibu'nun da sahibi olan Paul King'in ve ben, Randolph Mitchell'ın girişimleri ile kurulmuş VFC, ilk günkü heyecanıyla burada sizlerle beraber. Bu dört sezonda çok büyük eğlencelere sahne olduk, büyük dövüşler, büyük maçlar gördük. Şimdiki VFC Şampiyonu Caine Blackhand, Milan Kaloyanov... Tatarov, Anthony Barzino... Bu süreçte çok ama çok büyük isimleri gördük, çok yetenekli kişiler gördük. Aynı zamanda kadınlar devrimini de VFC'ye getirdik. Eowyn Eich, Lina Merlyn gibi çok özel isimler VFC Kadınlar Şampiyonluğunun sahibi oldu. Beşinci sezonda da çok yetenekli isimler göreceğiz, müthiş bir heyecan yaşayacağız. Bunun için heyecanlıyız, iyi eğlenceler Malibu!
Hepinize iyi geceler Vice halkı! Lafı sahnelerde de fazla uzun tutmayı sevmezdim yine tutmayacağım merak etmeyin. Burada toplanmamızın nedenini bahsettiler, bildiğiniz gibi VFC’nin dördüncü sezonu başlıyor, heyecan dorukta. En azından benim öyle çünkü VFC bu şehir için kaçırılmayacak bir eğlence fırsatı, emsali yok takdir edersiniz ki. Şimdi size bir bakıyorum da en havalı kıyafetlerinizi giyip, karşı cinsinize yanaşarak geceyi tek geçirmemeye çalışacaksınız, sahte maskeler yüzümüzdeyken güzel gözükme çabası aklımızdayken elbette. VFC’nin benim için özel olan kısmı burada yatıyor, o sahneye bir kere girdiğinizde ne üstünüzdeki kıyafet, ne de sahnede kırılan kemiklerin gürültüsü sizi rahatsız ediyor. O hayvani dürtü kasıklarınızdan beyninize kadar nüksediyor, kan, kırık kemikler ve şiddet. Evet bazılarımız için böyle canlanmıyor olabilir ama temeli bu dürtüler. Bu yüzden Randolph Mitchell’e böyle bir işe hayat verdiği için sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Dövüşçülere de kısa bir mesajım var, sert olun, sahte oynamayın. Kemer benim omzumda asılı ve vermeye hiç niyetli değilim. Son maçta şimdiden şampiyon adayı için bol şans, buna fazlasıyla ihtiyacı olacak. İyi eğlenceler Vice Şehri! Şarkınız hep çalsın! Malibu'da yapılan bu harika parti, para ödüllü dans yarışmasıyla son buldu.

| | Bruno Cantona & Henry Dunkirk & Melody Ross |
|