Anasayfa Haberler İş Başvuruları Programlar Reklamlar VICE ÜNİVERSİTESİNDE YENİ DÖNEM Yayımlanma: 27.06.2022, PAZARTESİ, BRUNO CANTONA TARAFINDAN (evet, tarafından) Vice şehrinde 27 Haziran 2022 tarihi, akademik anlamda önemli bir gelişmeye sahne oldu. 1992 yılından beri faaliyetlerini sürdüren Vice Üniversitesi, Verdant Bluffs'da bulunan ve Valachi Yardım Vakfı'ndan bağışlanan arsasında kurduğu yeni yerleşkede yeni eğitim dönemine başladı. Saat 20:30'dan itibaren Basın & Medya ve Hukuk bölümlerinin dersinin işlenmesiyle beraber başlayan eğitim döneminde, Vice Üniversitesi Rektörü Sebastian Bates, derslere uğrayarak öğrencilere başarılar diledi. Bir saat süren bu derslerin ardından saat 21:30'da Spor ve Yabancı Dil bölümlerinin dersleri yapıldı.Gün sonunda üniversite tarafından bir tanışma partisi düzenlendi. Partiye ilgi oldukça yoğundu.Basın & Medya bölümü akademisyeni Randolph Mitchell, Vice News'a konuştu:Vice Üniversitesi'nde yer almak benim için büyük bir mutluluk. İlk dersimiz oldukça keyifli geçti, basın alanında müthiş potansiyele sahip gençler gördüm. Onlardan umutluyum. Aynı zamanda diğer bölümlerden öğrencilerle fotoğraflar çekildik, güzel sohbetler ettik, bol bol kahve içtik. Keyifli bir gündü, umarım bütün döneme yansır.Yabancı Dil bölümü, Rusça dersi akademisyeni Rosetta Rusanova, Vice News'a düşüncelerini şu şekilde aktardı:Oldukça güzel bir gündü. Rus dilini öğrenmek isteyen pek çok genç ile tanışmak beni gerçekten mutlu etti. Güzel bir dönem olacağına dair inancım tam.Spor Bilimleri Akademisyeni Kate North, Vice News'a konuştu:İyi bir ders günüydü. Vice şehrinin spor dalında gelişmesi ihtiyacı olduğunu düşünenlerdenim. Bu ihtiyacı Vice Üniversitesi ile beraber öğrencilerimizle beraber gidereceğimizi düşünüyorum. Güzel bir dönem olsun!FOTOGALERİBizi ViceSocial'dan takip et! EDITOR Bruno Cantona HABER Bruno Cantona KAMERA Bruno Cantona Tüm Hakları Saklıdır ©️ Vice News, 2022[/td][/tr][/table]
olmadığı masa yok. vice'ın isviçre çakısıSpoiler: GösterGizle