Konu: [12.05.2020 - Birden fazla kişi] Emotesiz silah çıkartma + Brawl rolünde silah  (Okunma sayısı 218 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 12.05.2020 20:44

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:

Kendrick Bullock @sukutt
James King @cante
Orion Darrell  @azzkaan

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Michael_Partler

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
2.1) BRAWL
Brawl sırasında ateşli silah kullanmak ve drive-by olayı yasaktır.

15-) SİLAH KURALLARI

Silah ile yapılacak rollerde silahın nereden geldiğine dair emote belirtilmek zorunda (çıkartma, eline alma) uzun mesafe chatte gözükecek emoteler ile kabul edilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişiler brawl rolü başlattı daha sonra içlerinden biri yani Kendrick Bullock adlı kişi aracına gidip silah aldı ve geldi. Daha sonra emotesiz bir şekilde bize ateş etti. Diğer iki kişi de emotesiz bir şekilde sopa çıkardılar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 12.05.2020 21:01
Onaylı bir brawl değildi, sokağımızda bize saldırdınız adamlarımdan bir kaçı yere düştü size sinirlendim( ayrıca karakterim öncesinde başka bir olaydan dolayı sinirliydi) Fakat yinede size uzlaşmacı konuştum 5 e 2 idik fakat hala agresif konuştunuz(fear rp yapmadınız) ve size bizden biri saldırdı.
İkinci olarak verdiğim emote sanırım uzakta olması dolayısıyla sizin chatınıza düşmemiş ben o mesafeden düşer diye düşünmüştüm savunmam bu kadar.
Tüm savunmamız bu kadardır diğer arkadaşlarım açıklama yapmayacak çünkü olay beni ilgilendiriyor.
« Son Düzenleme: 12.05.2020 21:07 sukutt »

#2 - 12.05.2020 21:02
Şahitliğimi onaylıyorum. Chatte görünüyor zaten ilk şahıslar bize saldırmaya başladı.

#3 - 12.05.2020 21:09
1) Siz bize saldırdınız sslerde Marcus_Miller'ın emotesi ile görülüyor.
2) Anlaşmalı brawl rolü diye bir kural göremedim.Direkt brawl kuralı olarak geçiyor ve dediğin şey yok.
3) Silah sıktığın mesafeden emote verseydin eğer emoten chate yansırdı. Kurallarda da yazılana göre emotenin bizim chatimize düşmesi gerekiyor.

#4 - 12.05.2020 21:43
2) Anlaşmalı brawl rolü diye bir kural göremedim.Direkt brawl kuralı olarak geçiyor ve dediğin şey yok.
3) Silah sıktığın mesafeden emote verseydin eğer emoten chate yansırdı. Kurallarda da yazılana göre emotenin bizim chatimize düşmesi gerekiyor.
Ben hatamı kabul ediyorum sizin chatınıza düşmemesi emoteyi tekrar yakında vermemem yanlış olmuş 5 çete üyesine karşı 2 sivil kişisiniz ama bize karşılık vermeniz bize küfürler etmenizde sizin kural ihlaliniz bana gooadan sizede fear rp den ceza verilsin talebim bu yönde. Hatamın farkındayım emotemin sizin chatınızda çıkmayacağını tahmin edememiştim. Brawl olayında dediklerimi aynen tekrarlıyorum. Anlaşmalı bir brawl değildi silah çekme özgürlüğüne sahibim.

#5 - 12.05.2020 22:07
Ben hatamı kabul ediyorum sizin chatınıza düşmemesi emoteyi tekrar yakında vermemem yanlış olmuş 5 çete üyesine karşı 2 sivil kişisiniz ama bize karşılık vermeniz bize küfürler etmenizde sizin kural ihlaliniz bana gooadan sizede fear rp den ceza verilsin talebim bu yönde. Hatamın farkındayım emotemin sizin chatınızda çıkmayacağını tahmin edememiştim. Brawl olayında dediklerimi aynen tekrarlıyorum. Anlaşmalı bir brawl değildi silah çekme özgürlüğüne sahibim.

Karakterimin gücünü biliyorum ki ona göre davranıyorum zaten hepinizi kavgada yere serdiğimize göre bu konuda da haklıyım. O nedenle fear-rplik bir durum yok. O küfürler araç içinde geçerken söylendi. Kas puanı diye bir şey var sonuçta sunucuda. Hem de kavgayı başlatan sizsiniz, biz kendimizi savunduk. Hala "anlaşmalı brawl" diyorsun ama kurallar "anlaşmalı brawl" diye bir şey yok. Yalnızca brawl kuralları var. Bu nedenle silah çekmen yanlış. Üstelik emotesiz.

#6 - 12.05.2020 23:43
Dostum, uzatmanın anlamı yok ben hatalı olduğum konuyu biliyorum ve sizin fear rp yapmadığınızdan dolayı ceza almanızı talep ediyorum. Bana başka bir adminin söylediği şeyi söylüyorum brawl anlaşmalı değilse silah çekilmesi yasak değil. Zaten cezalarımız belli olur.

#7 - 13.05.2020 00:30
Bir sizinle orada uzun süreli bir role girsek ve fear rp yapmasak tamam diyeceğim, fakat biz araçtan iner inmez bize saldırdınız. Burada nasıl fear rp yapacağız? Hani elimizi klavyeden mousedan çekip ölmeyimi bekleyelim?? Biz kendimizi savunduk.

#8 - 13.05.2020 01:04
Chatlogunuzda kavga öncesinde ettiğiniz küfürler gözüküyor be hocam, neyse şikayet sonuçlansın uzatmak istemiyorum.

#9 - 13.05.2020 01:07
O küfürler araç içerisinde geçerken söylendi. Neyse sonuç bekliyorum.