Siz de kısa bir öykü yazarak kazanmak istiyorsanız yarışmamıza katılın. 20 kelime ile sınırlı bir öykü yazarak yarışmaya başvurabilirsiniz.
Birincilik ödülü: 10000$İkincilik ödülü: 7500$Üçüncülük ödülü: 5000$Mansiyon ödülü: 2500 $ (3 adet)Ayrıca seçilen öyküler DCA Media tarafından bir kitapta yayınlanacaktır.
Son katılım: 17 Mayıs 2020 15:00
Katılım adresi: [email protected] (
@venceremos PM)
Jüri:Bo Niu
Gracelynn Scheweitzer
Jackson Eagleton
Katılım Şartları:Yarışmaya katılan herkes eserlerinin kullanım haklarını kalıcı olarak DCA Medya şirketine devretmektedir. DCA Medya şirketi gönderilen eserlerin kullanım haklarını gizli tutar.
Başvuru Formu:
Ad-Soyad:Telefon:Öykü:Katılım Şartları: Yarışmaya katılan herkes eserlerinin kullanım haklarını kalıcı olarak DCA Medya şirketine devretmektedir. DCA Medya şirketi gönderilen eserlerin kullanım haklarını gizli tutar.
Onaylıyorum [ ]
Başvuru Formu:
[b]Ad-Soyad:[/b]
[b]Telefon:[/b]
[b]Öykü:[/b]
[b]Katılım Şartları:[/b] Yarışmaya katılan herkes eserlerinin kullanım haklarını kalıcı olarak DCA Medya şirketine devretmektedir. DCA Medya şirketi gönderilen eserlerin kullanım haklarını gizli tutar.
[b]Onaylıyorum[/b] [ ]
Yarışmamız sonuçlandı, işte kazananlar:
1. öykü: Aslında hiç doğmamış olduğunu öğrendi yaşarken. (Furkster Williams)
2. öykü: "Bırak bu ayakları, yemeyiz! dedi ve yüzünü buruşturdu yamyam. (Xenia Alexeeva)
3. öykü: Hayaller kurup uyudu, aynı güne uyandı. (Vladimir Pavlov)
Mansiyon kazananlar:
-Işıklar sönünce uyandı, en parlak kabustan. (Alvin Brando)
-Şatonun içinde saklı kalmış hatıralar; hepsi rutubetli, eski. Şimdi hepsi parçalandı. Anılarımı ise, ölümsüz bedenimle birlikte ebediyete bıraktım. (Solena Blodwyn)
-Ağaçlar rüyasında ne görür? ‘Ormanı’ dedim. Kulaklarındaki ziller koca çanlar oldu. Donnk! ötmeye başladı. Tuttu yakamdan, bilemedin dedi, inancımı yedi. (Amedee Grab)