Konu: DeShawn Moore [OYUNCU ŞİKAYETİ] - Emote hatası  (Okunma sayısı 180 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.04.2020 15:56
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: DeShawn_Moore @Holigan

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Vice_Hukumeti @Vice Hükümeti
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 15.50 civarı , 01.04.2020

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Spoiler: GösterGizle
 Emote hatası.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:  Arkadaş bana direk kavga önceliği yapmak için /me herife girişir diye emote veriyor böyle bir şey mi olur bende o zaman /me ateş açar /me adama vurur /me kaçar /me yumruk atar böyle emoteler mi vereyim, burası hard roleplay karakter başvurulu geliyor lütfen cezasını çeksin bıktım.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle
--

Ek açıklamalar(varsa): Tekrar ediyorum burası Hard Roleplay konseptinde başarılı bir sunucu, karakter başvurulu geliyor artık bu hata değil hata olamaz kasten öncelik sağlanmak için yapılmış bende o zaman /me ateş açar /me yumruk atar diyeyim olur mu ya?

#1 - 01.04.2020 16:25
Kardeşim burada ne hatası var? O zaman ne yapsam emote vereyim, herife yumruk atar, ondan sonra tekrar tekme atar, herifi bırakıp kafa atar.
Bunun yerine sadece ne eylemi yaptığının emotesini versen yeterli olur.

#2 - 01.04.2020 17:04
Dostum onu kastetmedim benim emoteme bak anlarsın uğraşıyorum sen /me herife girişir burası hard roleplay emotesi olarka gerçekleşiyor.
Yetkililerden kişi beni sırf dövebilmek için emote hatası yaparak bana daldı bense rol taraftarı olduğum için güzelce yazdım cidden rol yapmasını sağlayın cezasını sağlayın.

#3 - 02.04.2020 14:58
@Holigan emote verirken biraz daha uzun yazmaya özen gösterelim.