Konu: Aaden_Gervasio  (Okunma sayısı 189 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 09.05.2020 00:04
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Aaden_Gervasio @Diablo36
Olaya dahil olan şahit karakter adı: -Mary_Lee,Andree_Totti,Enzo_Russo

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 08.05.2020 22.39

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
9-) CAR-RAMMING / CAR-PARK

Normal yaşantıya uygun olmayan şekilde, duvarlara - elektrik direklerine - bireylere çarparak araç sürmek. Karşı tarafta bulunan oyuncuların üzerine ara sürüp onları kilitleyerek öldürmek (Car-Parking) bu kurala aykırıdırin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

CEZASI: Hapis.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlarım ile oturuyorduk,tır ile Aaden gelip bize galeriyi sordu ben de gitmesini söyledim,gitmedi..Tekrar ettim gitti ve geri geldi bir dakika sonra,emote verip araçtan indirdim geri araca binip beni ezmeye başladı,etraftaki her şeye çarptı vice sahilin oradaki uçurumdan aşşağıya uçtu,tekrardan gelip bizi ezmeye çalıştı aracı bozulunca durdu ve yumruk atmaya başladı,bizde şahısı bayılttık daha fazla saldırmasın diye,sonra tekrardan gelip bize laf attı.Arkadaşım ona saldırmaya başladı o da alt+tab atarak God mode geçti ve canının gitmesini engelledi geri oyuna girip bayıldığında ise ne bir acı rolü ne de bir Fear rolü sergilemedi--1 levelde olsa bunları bilmeden ne Roleplay'a başlanır Ne de bu servere girebilir nasıl girmiş bu servere anlamadım,girse bile bu kuralları okumadan gelmesi saçma ne biliyim..

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://imgyukle.com/i/rzl12M

Ek açıklamalar(varsa): -Meslek aracını amacı dışında kullanıyor,gelip bana vice sahilinde Tır ile galeri soruyor.. Attığım ss olayın başında alınmıştır,olayın sonuna doğru videomda vardır gerekirse atarım

:)
« Son Düzenleme: 09.05.2020 01:46 AtaahnZTRK »

#1 - 10.05.2020 06:23
Video kaydını da şikayet konunuza ekleyin lütfen.

@Diablo36, savunma yapın lütfen.

#2 - 11.05.2020 12:56

Arkadaş savumasını yapsın gerekli videoyu atarım

#3 - 11.05.2020 21:29

Arkadaş savumasını yapsın gerekli videoyu atarım
Bu ekran görüntüsünde sadece meslek aracını amacı dışında kullandığını görüyorum. Diğerleri için yetersiz kanıt. Videoyu bekliyorum.

#4 - 13.05.2020 19:12
Görünüşe göre video eklenmemiş. @Diablo36'yı meslek aracını amacı dışında kullandığı için uyarıyorum. Ek olarak kendisine rol desteği sağlayıp belirli şeyleri öğrenmesini sağlayacağız. Kilit.