Dün gece yapılan rollerin ardından her ne kadar yönetim tersini düşündüğünü söylese de kalabalık ve silahlarına güvenen oluşumların rol kaliteleri vasat olmasına rağmen iyi çekirdek oluşumlardan daha fazla imkana sahip olduğunu gördüm. Bu saatten sonra Hatred'a katılım eskisi kadar zor olmayacak. Bu kişi rol çıkartır mı? veya Biz yönlendirme yapmazsak kendi başının çaresine bakarak karakterini yaşatmaya devam edebilir mi? sorularını artık sormadan bizimle rol yapmak isteyen herkese kapımızı açacağız. Rol öğrenmek için gelen arkadaşlar için de aynısı geçerli. Daha iyi rol yapmak için uğraşan herkese bildiğimiz her şeyi elbette aktaracağız ancak sunucunun geneline göre ortalama, bize göre kötü olarak nitelendirdiğimiz insanları artık birlikten uzaklaştırmamaya karar verdim. Silahı olan her adamı birliğine alan insanlar kafasına göre mix ile rollere dahil olabiliyor veya sizin bölgenize gelip "Burası artık benim bölgem yallah" diyebiliyor. Böyle durumlar bizim projemizi olumsuz etkiliyor ve yüksek standartlarımızı korumak için IC Prestijimizi kaybetmemize neden oluyor. Yönetim aksi konuda sert yaptırımlar uygulamadığı sürece seçiciliği azaltacağız. OOC alımları da açıyoruz. Hang around ve supporter olarak katılmak isteyenler bana veya Fjorgyn'e özel mesaj gönderebilir.
Özet
OOC alımlar açık. MC rolü yapmak isteyen dostlarımız bana ve
@fjorgyn 'e ulaşarak rol planı oluşturabilir.