Konu: HATRED MOTORCYCLE CLUB NOMADS-FL  (Okunma sayısı 34376 defa)

#300 - 21.05.2020 14:09
31
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#301 - 21.05.2020 14:46

Birliğimiz hakkındaki güzel yorumlarınız için teşekkür ederiz.
Bildiğiniz üzere "Pilot Oluşumlar" içerisinde yer almaktayız, bu konsepti layığıyla yapmaya çalışıyoruz.
Tanıtımımızı sohbet kanalından çok görsel içerik ve tanıtım kısmıyla doldurmaya özen gösteriyoruz.
Konsept hakkında pek bilgisi olmayan, bir şekilde bu konsepte ilgi duyan arkadaşlara yardımcı olmak istiyoruz.
En iyisi olduğumuzu iddia etmiyoruz, en iyisini yapmaya çalışıyoruz.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#302 - 21.05.2020 18:33
Başkasının şeyiyle yatağa girmemek adına en doğrusu bu konuyu benim aydınlatmam olacaktır. Her ne kadar konu OOC olarak yelek giymek olmasa da insanlar buna çekmeye başlamış konuyu. Vaktiyle biz de yapmıştık bunu sorun değil  :P

Nomad Charter nedir?

Nomad Charter, belli bir ülkenin eyalet veya şehrinde süren FULL CHARTER olmayan fakat PROSPECT CHARTER'ın aksine içerisinde FULL PATCH memberlar barındıran ve kulüpten kulübe değişiklik gösteren kilometre sınırının üstünde kalarak belli bir bölgeyi sahiplenmeyen veya HENÜZ sahiplenmeyen kollardır. Bu charterların kulüp evi olabileceği gibi full patch üyeler barındırdıkları için süreç aynı işler. Biz, Florida eyaletinin göçebelerini canlandırıyoruz. Bulunduğumuz bölgeye yavaş yavaş yerleşme rolü yaptığımızı fark etmiştir takip eden arkadaşlar. Yani belli bir bölgemiz ve kulüp evimiz var. Bunun devamında full charter olup yerleşmeye karar verdiğimizde bunun rolünü yapacağız.  Nomad charterların supporterları, prospectleri ve hangaroundları olabilir. Biri bu chartera girmek istiyorsa full patch olarak başlamayacak sonuçta, böyle bir saçmalık olamaz değil mi? 2016'dan beri adını geçirdiğimiz Bandits MC ile aynı anda kurmaya karar verdiğimiz ve çeşitli sunucularda adını geçirdiğimiz bu projeyi senelerdir revize ederek burada açmaya karar verdik. En doğrusu da Nomad charter olarak kurmaktı ve bunu yaptık.

Kim, hangi ülkere nerenin charterlarını ziyaret etti bilemem fakat ben ülkemde ve şehrimde İki farklı ülkeden üç farklı Nomad charter üyesine ev sahipliği yaptım yelek giydiğim dönemde. Ülke ülke dolaşmış olmasam da destekçisi olduğum kulübün dünya çapındaki her charterından da en az bir üyeyle konuştum. Bunlara dayanarak kurduğum üç kelimenin bu kadar büyütülmesi komik, herkes içten içe pişiyormuş anlaşılan. Herkes oyununa baksın, bizim kimseden bir şey öğrenmeye ihtiyacımız yok. Söylediklerimin de sonuna kadar arkasındayım fakat kimse görüp görüp rahatsız olmasın diye kaldırdım. Herkes kendi oluşumundan ve kendi birliğinden sorumlu. Kimseye kötü olduğunu söylemiyorum çünkü kimse iyi olmak zorunda değil. Eleştiri yapmak isteyen elbette istediği yerden vurabilir, elektrik süpürgesi sesi atmak yerine iletişim kurarak cevap vereceğimden emin olabilirsiniz.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#303 - 21.05.2020 18:38
Spoiler: GösterGizle
Başkasının şeyiyle yatağa girmemek adına en doğrusu bu konuyu benim aydınlatmam olacaktır. Her ne kadar konu OOC olarak yelek giymek olmasa da insanlar buna çekmeye başlamış konuyu. Vaktiyle biz de yapmıştık bunu sorun değil  :P

Nomad Charter nedir?

Nomad Charter, belli bir ülkenin eyalet veya şehrinde süren FULL CHARTER olmayan fakat PROSPECT CHARTER'ın aksine içerisinde FULL PATCH memberlar barındıran ve kulüpten kulübe değişiklik gösteren kilometre sınırının üstünde kalarak belli bir bölgeyi sahiplenmeyen veya HENÜZ sahiplenmeyen kollardır. Bu charterların kulüp evi olabileceği gibi full patch üyeler barındırdıkları için süreç aynı işler. Biz, Florida eyaletinin göçebelerini canlandırıyoruz. Bulunduğumuz bölgeye yavaş yavaş yerleşme rolü yaptığımızı fark etmiştir takip eden arkadaşlar. Yani belli bir bölgemiz ve kulüp evimiz var. Bunun devamında full charter olup yerleşmeye karar verdiğimizde bunun rolünü yapacağız.  Nomad charterların supporterları, prospectleri ve hangaroundları olabilir. Biri bu chartera girmek istiyorsa full patch olarak başlamayacak sonuçta, böyle bir saçmalık olamaz değil mi? 2016'dan beri adını geçirdiğimiz Bandits MC ile aynı anda kurmaya karar verdiğimiz ve çeşitli sunucularda adını geçirdiğimiz bu projeyi senelerdir revize ederek burada açmaya karar verdik. En doğrusu da Nomad charter olarak kurmaktı ve bunu yaptık.

Kim, hangi ülkere nerenin charterlarını ziyaret etti bilemem fakat ben ülkemde ve şehrimde İki farklı ülkeden üç farklı Nomad charter üyesine ev sahipliği yaptım yelek giydiğim dönemde. Ülke ülke dolaşmış olmasam da destekçisi olduğum kulübün dünya çapındaki her charterından da en az bir üyeyle konuştum. Bunlara dayanarak kurduğum üç kelimenin bu kadar büyütülmesi komik, herkes içten içe pişiyormuş anlaşılan. Herkes oyununa baksın, bizim kimseden bir şey öğrenmeye ihtiyacımız yok. Söylediklerimin de sonuna kadar arkasındayım fakat kimse görüp görüp rahatsız olmasın diye kaldırdım. Herkes kendi oluşumundan ve kendi birliğinden sorumlu. Kimseye kötü olduğunu söylemiyorum çünkü kimse iyi olmak zorunda değil. Eleştiri yapmak isteyen elbette istediği yerden vurabilir, elektrik süpürgesi sesi atmak yerine iletişim kurarak cevap vereceğimden emin olabilirsiniz.

Rebel Son drops the mic

Mütevazı olmak zorunda değiliz dostlarım, bazı şeyler aşikar. Eğer yaptığımız rollere ilgi duyuyor ve giriş yapmak istiyorsanız size yardımcı olmak isteriz, nerede rol yaptığımızı biliyorsunuz
« Son Düzenleme: 21.05.2020 18:41 naturalbornkiller »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#304 - 21.05.2020 19:25
hadi bismillah
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#305 - 21.05.2020 19:29
içimde hep bir mc rolü yapma isteği vardı ama çeşitli başka projelerde bulunduğum için olmadı bunlar. Hatred'de olan ekip kendini kanıtlamış insanlar, çoğunu az veya çok hem rollerde karşılaştık hem de laflarını işitmişliğim var. MC kültürü için örnek göstereceğim sayılı ekiplerden birisiniz. Ellerinize sağlık.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#306 - 21.05.2020 19:57

Güzel yorumlar için hepinize minnettarız, sunucu açıldıktan sonra rollere devam edeceğiz.  :o :)
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok