Ölen kişi IC arkadaşımızdı ve ihbarı biz verdik, ilk b sohbeti şikayetçi taraf başlattı onların ss'ini atmamış ne yazıkki hatta dediğinide söyleyebilirim; Kırık,çıkıktan anlayan senmiydin?. Fear RP yapıcağımız bir durum yok kendilerini PD personeli sanıp rol boyunca ona göre davrandılar biz sadece cebindeki kullandığı kokaini alıp yere döktük yani bunda fear-RP göremiyorum kafamıza silah dayanmadı sonuçta, IC olarak tartışmaya başladık onların ss'ini atmamış. Sanırsam IC tartışmadan dolayı olacak ki OOC kin beslediği belli olmaktadır. Üslubumda ona karşı her hangi bir aşağılayıcı veya rendice edici yada şahsına karşı söylemiş olduğum bir hakaret bulunmamakla birlikte söylemiş olduğu cümlelerin boş anlam içerdiğini dile getirerek rol'e devam etmesini söyledim. Boş yapma kelimesi hakaretten, aşağılayıcı cümleden yada rendice bir edici bir kelime tarzı dışındadır ve görüş bildiren bir kelimedir.(kişi tekrardan üslupla ilgili savunma yaparsa diye buraya hangi kelimelerin hakarete girdiğini yazabilirim; salak,aptal,pislik herif,her türlü ailevi küfür, dini değerlere saygısızlık vb.). Ortada her hangi bir retarted rp göremiyorum sürekli oyunda olmamdan dolayıda chat'i sürekli takip ediyorum sanırsam PD taklidi yapmaktan verdikleri emotelerde yanlışlık olduğunu düşünüyorum. Her iki tarafında b böldüğü resimlerde gözükmekte bu koşuldan dolayıda her iki tarafında (kendim de dahil olmak üzere) ceza alması gerektiğini düşünüyorum. Savunmam bunlardan ibarettir gerisini Vice Roleplay Yetkililerinin kararına bırakıyorum.