Konu: [06.05.2020] Bianca Ivanov - Angeline Charwinski  (Okunma sayısı 184 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.05.2020 10:41

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Angeline Charwinski @caisama Bianca Ivanov @Petrus

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Antonio McVille

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02.05.2020 22:07

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Aktif Rolde /b- / OOC Üslup / Retarted RP / Fear RP İhlali / Rolü takip etmemek

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: İntihar rolü üzerine ihbara yöneldik ve gittiğimizde kişiyi intihar etmiş olarak bulduk.Ardından ihbarı veren bu kişiler geldi ve biz yaralıyla rol içindeyken rolü takip etmeyip /b bölüp rolümüzü sabote etmeye başladı.Rol sabotesi ardından bize karşı OOC Üslup uygulayıp "Boş yapma" tarzı konuştu.Bu olayın üstünden fazla bir süre geçmeden kişi yaralı arkadaşının cebinden uyuşturucu paketlerini alıp gözümüzün önünde yere fırlattı.Kişinin onları bizim gözümüzün önüne fırlatması değil,saklaması gerekti.Sonuç olarak EMS birimiyiz ve polis çağırıp hepsini tutuklatabiliriz.Kişi burada Fear RP kuralını uygulamayıp Retarted yaptı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
(Aktif rolde /b ve OOC Üslup - Angeline Charwinski)

(Retarted RP ve Fear RP İhlali - Bianca Ivanov)

Ek açıklamalar(varsa): -

« Son Düzenleme: 06.05.2020 10:56 xAlbay »

#1 - 06.05.2020 21:30
@caisama, @Petrus. Savunmalar bekleniyor.

#2 - 06.05.2020 22:18
Ölen kişi IC arkadaşımızdı ve ihbarı biz verdik, ilk b sohbeti şikayetçi taraf başlattı onların ss'ini atmamış ne yazıkki hatta dediğinide söyleyebilirim; Kırık,çıkıktan anlayan senmiydin?. Fear RP yapıcağımız bir durum yok kendilerini PD personeli sanıp rol boyunca ona göre davrandılar biz sadece cebindeki kullandığı kokaini alıp yere döktük yani bunda fear-RP göremiyorum kafamıza silah dayanmadı sonuçta, IC olarak tartışmaya başladık onların ss'ini atmamış. Sanırsam IC tartışmadan dolayı olacak ki OOC kin beslediği belli olmaktadır. Üslubumda ona karşı her hangi bir aşağılayıcı veya rendice edici yada şahsına karşı söylemiş olduğum bir hakaret bulunmamakla birlikte söylemiş olduğu cümlelerin boş anlam içerdiğini dile getirerek rol'e devam etmesini söyledim. Boş yapma kelimesi hakaretten, aşağılayıcı cümleden yada rendice bir edici bir kelime tarzı dışındadır ve görüş bildiren bir kelimedir.(kişi tekrardan üslupla ilgili savunma yaparsa diye buraya hangi kelimelerin hakarete girdiğini yazabilirim; salak,aptal,pislik herif,her türlü ailevi küfür, dini değerlere saygısızlık vb.). Ortada her hangi bir retarted rp göremiyorum sürekli oyunda olmamdan dolayıda chat'i sürekli takip ediyorum sanırsam PD taklidi yapmaktan verdikleri emotelerde yanlışlık olduğunu düşünüyorum. Her iki tarafında b böldüğü resimlerde gözükmekte bu koşuldan dolayıda her iki tarafında (kendim de dahil olmak üzere) ceza alması gerektiğini düşünüyorum. Savunmam bunlardan ibarettir gerisini Vice Roleplay Yetkililerinin kararına bırakıyorum.
« Son Düzenleme: 06.05.2020 22:25 caisama »

#3 - 06.05.2020 22:55
Evet @caisama'nın dediği gibi ölen kişi IC arkadaşımızdı ve ambulans ekiplerini biz çağırdık. Angeline_Charwinski ve ben zaten il-legal rol yapmıyoruz. Hatta olayların olduğu sıra kendiside Sunshine Autos'da çalışıyordu(Legal olduğunu belirtmek için). Yaptığım saçma bir rol bulunmamakla birlikte Fear-RP yapmamında bir sebebi yoktur. Armando_Parker MD rolünden uzak bir şekilde PD personeli rolü yapıp IC olarak bize üstünlük sağlamaya başladı, biz IC olarak hastane personeli olduğu için haliyle Fear-RP sergilemedik zaten polisi biz arayacaktık kokain var diye. Onun istediği amacına ve role uygun olmayan rolleri yapmadığımız için hakkımızda bu konulardan şikayet açmaktadır. Yaptığı rollerin SS'ini almamakla birlikte sadece bizimkileride alması tam bir muamma. Caisama herşeyi anlatmış sonuçta kafamıza silah dayanmadı ve gerektiği zamanda Fear-RP yapıyoruz. İlk /b'den OOC sohbeti başlatan Armando_Parker'dır. Caisama'ya OOC laf atmıştır ve Caisama'nın yukarıda söylediği sözler belirtili zaten. Biz tüm rol boyunca verdiğimiz emote'leri ve verilen emote'leri takip ediyoruz. Üslub konusuna gelirsek ne ben nede Caisama herhangi bir hakaret içerikli cümle kurmadık bu tamamen onun duyar kasmasından kaynaklanıyor. Olay olalı neredeyse 5 gün oldu, şahısın bize /b'den yazdıkları ve 5 gün sonra yerinde duramayıp şikayet açması tamamen OOC kin beslediğini gösteriyor.

#4 - 07.05.2020 01:09
Burada ben Retarted RP veya Fear RP göremiyorum. @Petrus 'un bir suçu yok gibi.

#5 - 07.05.2020 01:44
Angeline Charwinski karakterine ceza eklenecek. "Boş yapma", daha önce kaç kere uyardığımı sen de biliyorsun.
Bianca Ivanov için sorun yok. Ani şoka girme, sinir krizi rolü olmuş olabilir. Dediğiniz gibi polis çağırabilirdiniz.

@BeqoooYoutube şikayette adı geçmemesine rağmen ileti gönderdiği için ceza puanı eklenecek.
« Son Düzenleme: 07.05.2020 01:50 Heavenly »