Konu: [04.05.2020] Frank Switch / Hile - Meslek Botu  (Okunma sayısı 282 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 04.05.2020 09:30

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Frank Switch @dovi

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 04.05.2020, videoda mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
Hile Kullanımı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Hile Kullanımı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Fazla zamanım olmadığı için videoyu direkt olarak yükledim, videodan anlaşılıyor zaten meslek botu olduğunu.

#1 - 04.05.2020 09:53
Arkadaş neye hile diyor anlamış değilim bütün gün lag problemi çektim internet sağlayıcımdan kaynaklı olarak arkadaşın videoya aldığı kanıt dediği unsurda hiç bir sorun yok lagtan başka buna hile denilip oyundan yasaklanacaksam cidden diyecek söz yok
« Son Düzenleme: 04.05.2020 09:57 dovi »

#2 - 04.05.2020 10:02
Arkadaş neye hile diyor anlamış değilim bütün gün lag problemi çektim internet sağlayıcımdan kaynaklı olarak arkadaşın videoya aldığı kanıt dediği unsurda hiç bir sorun yok lagtan başka buna hile denilip oyundan yasaklanacaksam cidden diyecek söz yok

Ben şikayeti açmadan önce arkadaşındada denemiştim sonra onunla biraz konuştum seni bana yönlendirmişti, o sırada bana yazdığın;

Durunca sevkiyat iptal olmuyor.

Sizi yarım saatten fazla takip ettim.
« Son Düzenleme: 05.05.2020 01:19 Flexmanx »

bg

*
v2 Oyuncusu
#3 - 04.05.2020 10:15

Ben şikayeti açmadan önce arkadaşındada denemiştim sonra onunla biraz konuştum seni bana yönlendirmişti, o sırada bana yazdığın;

Durunca sevkiyat iptal olmuyor.

Bu arada söylediğin gibi laglıysan bu lag 1 saat felan mı sürüyor? Seni yarım saatten fazla takip ettim.
Benim adıma ifade vermiş olmanı anlayamadım kaldı ki aramızda öyle bir konuşma geçmedi geçen konuşmayıda ekte paylaşıcam

#4 - 04.05.2020 10:18
Yazdığımı dikkatli okuyabilirsin bir kez daha. Bütün gün lag sorunu çektim, sana yapmadan önce arkadaşına denemiştim diyorsun ve beni yarım saattir takip ettiğini söylüyorsun? Yarım saat boyunca takip ettiysen olmadığını görmüş olman gerekir. Son attığın ss te sadece 3 adet pm'im var. bir tanesinde sevkiyatımın son kısmındaydım sana mesaj atarken yanlışlıkla f e basıp iptal olmaması için bitirip yazdım. Diğer kısma gelirsek bir önceki sevkiyatta sahilde sana çarptım ilk seferde evet aynı yerde seni ikinci kez gördüğümde bu sefer solumdaydın benim önüme bu şekilde atladın olarak bende gözükmüyordu. Olayın lag olduğunuda bu videodan sonra anladım hatta

bg

*
v2 Oyuncusu
#5 - 04.05.2020 10:19
Tartışmaya girmeyeceğim, yetkili doğru kararı verecektir.

:D arada bir tartışma yok ki zaten herkes kendini açıkladı yapmamız gerekende bu zaten. Admin cevabı verecektir

#6 - 04.05.2020 10:23
 :-X

#7 - 04.05.2020 10:30
Kusura bakma ben bu hesaba emek veriyorum çabalıyorum kendimi izah etmek benim hakkım açıklamamı yapmak benim hakkım sen şikayetini açtın ben kendimi açıklayacağım senin burada cevap vermen tartışmayı canlandırıyor sadece.

#8 - 04.05.2020 10:35
Tamam dostum savunmanızı yaptınız sakin.

Aracın hasar almaması bir garip bu arada, ne kadar laglı olsanda hasar işliyor diye biliyorum ama neyse. Söylediğiniz gibi yetkili kararı bekleyebiliriz. :-X

#9 - 04.05.2020 10:44
Lagtayken araç hasar almıyor.