Konu: [03.05.2020 - Leroy_Mitchell] Powergaming / Yaralı kural ihlali / Non-rp  (Okunma sayısı 192 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 04.05.2020 01:17

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Leroy_Mitchell @ydntpe

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 03.05.2020 21:19

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3-) POWERGAMING

Powergaming, insan fiziğinin karşılayamayacağı olağanüstü olayları gerçekleştirmek olarak tanımlanır. Yaptığınız hareket ve eylemlerin insan fiziği tarafından gerçekleştirebilir eylemler olması gerektiğinin farkında olun.

Elinizdeki silahları, polis departmanı ya da farklı bireylerden saklamak amacıyla emotesiz olarak saklamakta bu ihlalin içerisindedir.

Yaptığınız eylemlerden sonra karşınızdaki bireyin yapacağı role öncelik, izin vermeniz gerekmektedir. Örneğin birinin ensesine vurduğunuzda etkisiz hale gelip gelmediğinde karar veremezsiniz.
Karşı tarafa rol imkanı vermeden sürekli olarak verilen emoteler, eylemler bu kurala aykırıdır.

CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Realistik bir şikayetten daha merhaba, Leroy isimli karakterin sahibi oyuncu arada sadece 2 dakika olmasına rağmen bacağına giren 3 mermiden muaf tutuluyor, köşesini tutmaya devam ediyor. Bu şey imkansızdır

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 04.05.2020 02:10
Selamlar öncelikle,
Şunu belirtmek isterim ki, oluşum gereği orası hiçbir zaman "tuttuğumuz köşe" olmadı bunu söyleyerek açıklamama başlamak isterim. Keza orada durma nedenim oluşumdan başka bir arkadaşım olan Clevon Hubbard aka Hub' adlı dostumun beni yerden kaldırıp duvara dayadığı için orada duruyordum bununla birlikte ss'lerde bacağımdan 3 mermi yediğimi gereken emote'larla belirtmişim sonrasında yaralı rp'sini yapıp hayatıma devam ettim. Bu tarz karalama kokan konuları hayretle izlemekle birlikte, kınıyorum.
Sevgilerle.

Edit: Kanıt isterseniz bu da ss:
« Son Düzenleme: 04.05.2020 02:26 ydntpe »

#2 - 04.05.2020 02:57
Sanada Selamlar, karalama konuluk bir durum yok ilk şikayeti hiç bir zaman ben açmam. Bana açılmasa emin ol ilgimi çekmez insanları yasaklatmak veya hatalarını belirtmek. Karşı tarafın yaptığı her eylemi misliyle bende yaparım bu beni vicdanen zor duruma sokmaz.
Atığın ekran görüntüsünün aynısını başka bir üyeniz daha attı, her gece böyle roller yapıp hazırda tutmanız beni duygulandırdı.
Eylemlerini şikayet ettiğim saat ile attığın kanıtların saatleri çok farklı

#3 - 04.05.2020 03:17
Rezalet bu kadar uzun sürmeseydi eğer biz de yaralı rolüne daha erken geçebilirdik :(:(
« Son Düzenleme: 04.05.2020 03:23 Tokol »

#4 - 04.05.2020 03:54
Selam,

Sanırım asılsız ithamlarda bu kadar yaratıcı bir şikayet görmemiştim. Alttaki SS'te görebileceğin üzere kişiyi yaralı konumdan alarak, kenara çekip sırtını duvara dayadığım chatlog'da(timestamp ile birlikte) görülebilir. Kişi orada yaralı rolüne devam ediyor, köşe tutmuyor ki dakikalarca süren çatışmanızın içerisinde böyle bir girişimde neden bulunsun?
Ayrıca aynı tarihli ss'lerin neyini hazırda tutmaktan bahsettiğini de algılayamadım. Sanırım aşağıdaki ve Leroy'un kendisinin attığı SS yeterli olacaktır.

Spoiler: GösterGizle

#5 - 04.05.2020 13:40
Selam,

Sanırım asılsız ithamlarda bu kadar yaratıcı bir şikayet görmemiştim. Alttaki SS'te görebileceğin üzere kişiyi yaralı konumdan alarak, kenara çekip sırtını duvara dayadığım chatlog'da(timestamp ile birlikte) görülebilir. Kişi orada yaralı rolüne devam ediyor, köşe tutmuyor ki dakikalarca süren çatışmanızın içerisinde böyle bir girişimde neden bulunsun?
Ayrıca aynı tarihli ss'lerin neyini hazırda tutmaktan bahsettiğini de algılayamadım. Sanırım aşağıdaki ve Leroy'un kendisinin attığı SS yeterli olacaktır.

Spoiler: GösterGizle

#6 - 04.05.2020 18:24
Karşılıklı halledildi, yanlış anlaşılma.