Arkadaşlar ss kırpma gibi bir şey yapmadım bana Wrong diye bir PM falanda atmadın, burada yönetimi kandırmaya çalışanlar sizsiniz. Ben oyundaki herkesle aramı iyi tutup sıcak kanlı bir şekilde oyun oynuyorum ve bu güne kadar maks 3-4 tane şikayet açtım insanlara. Kimseye karşı her hangi bir kinim yok benim yani, SS'i olduğu gibi alıp yükledim ve buraya attım ben. Chatımda olan bütün yazıları okudum sayılıyor, bunun için /w diye bir komut var bu komutu kullanırsanız kişinin chatloguna düşmez arkadaşlar. Rica ediyorum yalan söylemeyin. Tableu kısmı nasıl wrong olabiliyor onu bile anlamış değilim.
-
Burası bir galeri olabilir, sen milletin galerisinde çalışanlarına aptal gibi ithamlarda bulunursan bi zahmet kovulursun oradan arkadaşım, benim karakteriminde özelliklerine göre seni birazcık aşağıladı. Rol seviyem hakkında senin bir yorumda bulunma yetkin olduğunuda düşünmüyorum, bir çok admin ile yakından konuşuyoruz, rollere giriyoruz az çok rol bilgim hakkında bilgileride var.,
-
Savunmanda kesinlikle ve kesinlikle yetersiz durumda, bir kaç yazı yazarak burada şikayet kanıtı olarak sunamazsın bana karşı.
-
IC olarak bende ki kimlik bilgilerimi gidip önüne gelene paylaşamaz. Polise de veremezsin seni gelip silahla tehtid etmediğim sürece.
Buna gelirsekte senin bilgilerinle IC olarak istediğimi yapabilirim, istersem bir web sitesi açıp eskort numarasıymış gibi dağıtabilirim bile, bunların hepsi IC olarak işleyen olaylar, polise bilginide verebilirim. Beni silahla orada tehdit edemezsin zaten Güvenli bölge ihlali yapmış olursun. "Seni silahla tehdit etmediğim sürece polise vermezsin" gibi bir kuralda yok IC olarak istediğim her şeyi yapmakta serbestim, rol bunlar.
Sadete gelecek olursakta, Screen Shotlar'da hiç bir şekilde oynama yapmadım, kişi bana PM'den wrong diye bir PM atmadı, ki atsa bile tableu kısmı nasıl wrong olabiliyor? Burada bir kaç yazı ile yönetim ekibini kandırmaya hakkınızda yok sizin, somut kanıtlarınız ile savunmanızı yapın lütfen.Hiç kimseye karşı bir kinimde bulunmuyor benim, PM'den insanları ICde sinirlenip veya hırslanıp pmden bir yerlere çağırmak normal bir haraket değil, Mixing kural ihlali oluyor, iyi roller. İyi forumlar dilerim.