Konu: Oliver Wydle Fear RP şikayeti.  (Okunma sayısı 686 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 31.03.2020 16:46
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  Oliver Wydle @yigitali

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Luis_Escolaro @Yusuko
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: -31.03.2020 16.09

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Spoiler: GösterGizle
 -FEAR.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:  -Şimdi söyle bir durum var gerçek hayatta biri bize silah doğrultsa ona sıkmayacağını biliyorum. Diyip kaçamayız. Burada kişiye silah doğrultuyorum ama kişi sıkamayacağını biliyorum diyor ve kaçıyor. Bu bir Fear RP kural ihlalidir.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle
- Arkadaş burada mermi geçirmez olduğundan tabi kaçıyor.
Burada da
 arkadaş mermiden silahtan korkmadığı için kaçıyor.[/font]-

Ek açıklamalar(varsa): Şimdi lütfen şikayeti inceleyen admin burayı detaylı okusun. Bu arkadaşlar şikayetin altını savaş alına çevirecektir. Yok sen bunu yaptın sen şunu ettin de sen şurdaydın burdaydın. Sonra beherit yazacak felan bu nedenle şikayetin altı savaş alanı olacağından dolayı arkadaşlara şunu söylemek istiyorum eğer başka bir şikayetiniz varsa bana açabilirsiniz yanıt olarak bunları göndermek zorunda değilsiniz. İyi roller diliyorum.

#1 - 31.03.2020 16:47
Şahitliği onaylıyorum.Kişiye silah doğrultuyor kardeşim oda kahka atıyor dalga geçiyor.

#2 - 31.03.2020 16:49
Artı olarak kahkaha atıyorlar Beherit ve Oliver arkadaşlar.

#3 - 31.03.2020 16:54
Öncelikle, saldırıyı gerçekleştirdiğiniz bölge Kalapitirov ( @bakhtiyar  )'ın hood onaylı bölgesi. Rolsel olarak bizim birliğimizle anılan birlik ortak rolü yapıyorlar. Korunma anlamında sığındığımız bir bölge ve burada sizin Fear RP göstermeniz gerek.

İkinci konu olarak kullandığınız emote ile ./me silahını çıkarır. videoda da görüldüğü üzere basit bir emote ve pompalı tüfek çekiyorsunuz. Role uygun bir gidişat değil ve aracın içinden rol boyunca inmedim. Kaçmak için mümkün bir durum. Araç içindeyken yapacağım refleks ile dışarıda yapacağım refleks bir değil. Aracı hızlıca sürebilirim çünkü koşarak gitmiyorum, altımda oldukça güçlü bir aygıt var.

Dostumuzun hood'unda ki rolde kendisi şehirin en sağlam adamlarından birisi, onun mekanında silah çekmeniz mümkün değil. Birliğimiz sistemsel olarak askıya alındı ancak rolsel bağlamda bizim elimizde olan bir ölüm fermanınız var. Bunu göz ardı ederek, OOC Kin'inizi diri tutarak her durumda bize saldırıyorsunuz. Altlarda daha çözümlenmemiş bir şikayetimiz var, orada bize attığınız pm'lerde daha çok şikayet gelecek tarzı söylemler bunu ayakta tutuyor.

Sizin bizlere Fear RP ihlali sunduğunuz halde :

Bu videoda 6 kişiye 2 kişi saldırıyorsunuz, dövüş moduna sahipsiniz ve bu mod sizi üstün kılıyor, karşı taraf tek yumruk atana kadar size 2-3 hamle kazandırıyor.

Arkadaşlarımın bunun altına yorum atma sebebi olaya şahit olmaları. Rol sırasında  @aerobuu yani Beherit karakteri yanımızdaydı. Şahitliğini sorabilirsiniz.

Yukarıdaki video kaldırılmış, bunu bildiğimiz için daha öncesinde kaydetmiştik.

« Son Düzenleme: 31.03.2020 17:49 yigitali »

#4 - 31.03.2020 16:56
Ben iletimi yazarken konunun altına yorum atılmış, buradan kendime cevap hakkı çıktığını düşünüyorum.

Kahkaha atma sebebimiz, bölgenin bize rolsel olarak verdiği güvenin sebebidir. Bölge altta belirttiğim gibi dost birlik tarafından korunuyor ve hood bölgeleri.

#5 - 31.03.2020 17:19
Evet gördüğünüz gibi yine savaş alanına döndü ortam, Bana şikayetiniz varsa ayrı bir şikayet oluşturun burdan youtube videosu atmayın kardeşim.

#6 - 31.03.2020 17:24
"Kaçmak için mümkün bir durum" kaçsandayın kardeşim korkup kaçsaydın gelip sana silah doğrultandan kaç bişe demeyiz ama niye kahkaha atıyorsun?

#7 - 31.03.2020 17:25
Hayır, "Birliğimiz sistemsel olarak askıya alındı ancak rolsel bağlamda bizim elimizde olan bir ölüm fermanınız var." gibi bir düşünce olamaz kardeşim. Birliğiniz "Kapatıldığı" için böyle bir şey yok.

(Kapatılmak):

Kapatmak eylemine konu olmak.

(bir kuruluş vb.) ortadan kaldırılmak ya da çalışması durdurulmak.
"Üç gazete kapatıldı"

#8 - 31.03.2020 17:28
Burda "sen şu hatayı yapmışsın bu bunu yaptı" falan fistan anlatma git şikayet aç,buraya savunmanı yapıcaksın.

#9 - 31.03.2020 17:34
Hayır, "Birliğimiz sistemsel olarak askıya alındı ancak rolsel bağlamda bizim elimizde olan bir ölüm fermanınız var." gibi bir düşünce olamaz kardeşim. Birliğiniz "Kapatıldığı" için böyle bir şey yok.

(Kapatılmak):

Kapatmak eylemine konu olmak.

(bir kuruluş vb.) ortadan kaldırılmak ya da çalışması durdurulmak.
"Üç gazete kapatıldı"

Adminlere soruldu ve yanıt aldık bu CK konusu hakkında iznimiz şuan mevcut. Savaş alanına çevrildi dediğiniz halde konunun altında yorum atan sadece benim. Kısa cevaplar yazmak yerine bütün argümanlarınızı tek çatı altında toplamanız bizler için daha iyi olacaktır.

Gerekli savunmayı yaptığımı düşünüyorum, ayrıca attığınız video'nun uzun hali varsa rolün başından-sonuna kadar upload etmenizi rica edeceğim. Görüntü kaydına girdiğinize göre daha öncesi bulunuyor. Chat'i de blurlamazsanız sevinirim teşekkürler.