Konu: [24.04.2020] - Carius Santoro | Şikayeti!  (Okunma sayısı 157 defa)

#0 - 29.04.2020 22:28
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Carius Santoro - @TheReaper 
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Mateo Rwanda, Heiner Santoro
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 29.04.2020 - 21:52

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Rolden kaçıyor, role uymuyor.
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ekran görüntüsünde görüldüğü gibi, /do üzerinden bir soru soruyorum ve kendisi hiçbir açıklama yapmadan reddediyor, reddediyorsa bile açıklama yapması gerek.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

« Son Düzenleme: 30.04.2020 03:23 amed »

#1 - 30.04.2020 10:33
Ne yazayım arkadaşım, aracın yavaştı bana çarptı sarsıldım mı yazayım? Şikayet açmak için şikayet açıyorsunuz lütfen yapmayın ya. İyi roller dilerim. :)

#2 - 30.04.2020 15:13
Ne yazayım arkadaşım, aracın yavaştı bana çarptı sarsıldım mı yazayım? Şikayet açmak için şikayet açıyorsunuz lütfen yapmayın ya. İyi roller dilerim. :)
Bak güzel kardeşim, PREMİER marka bir aracın önünü BMX gibi bir bisikletle kesiyorsun. Zaten bu NON-RP. Bisiklet ile araba önü kesildiğini ilk kez sendn görüyorum. Üstelik bindiğin bisiklet 2 tekerlekli, sana çarpıyorum yara almasan bile en azından yere düşmelisin, altımdaki eşşek değil araba ile çarpıyorum. Rolden kaçmak için elinden geleni yapıyorsun amacın rol değil çok belli.

BMX ile polislere P.İ.T atan adamlar var, gelmiş burada ne diyorsun dostum. Non - RP'den anladığın buysa rolüme lütfen laf etme. Bana çarpma hızın 50 bile olsa sistemsel olarak bisikletten düşerdim zaten. Bana çarpma hızın çok düşük. Bu yüzden düşmedim. İyi roller. :)

#3 - 30.04.2020 19:16
do kullamınız çok yanlış @amed. Ekran görüntüleri de yetersiz kanıt. Kaç km/h hızla çarptığın, yavaş veya hızlı çarptığın ekran görüntülerinde yer almadığı için bunu da bilemiyorum. do kullanımınızı düzeltin, şikayeti kapatıyorum.