Konu: Karakter yüzü sorunsalı.  (Okunma sayısı 662 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 12.05.2020 01:39
Ben socialde gerçek karakterlerin koyulmasına karşıyım. Orası IC bir platform ve oyunda yaptıklarımızı oyun görüntülerimizle göstermeliyiz. Kaslı bir erkek sahilde fotoğraf çektiriyor. Bunu oyunda da yapabilirsin. Ben social hesabımda oyun içi görüntüler kullanıyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#21 - 12.05.2020 09:53
Oyun içi fotoğraf kullanmak isterim de, özel skin olmayınca pek sarmıyor yahu.

Normal seviyenin iki tık altında yüz hattı olan, halk tabirince "gideri var ya" denilecek bir karakter arıyorum madem böyle bir konu açılmış. Çirkinliğin bir tık üst seviyesi, normalin iki tık altı bir karakter yüzü bulanlar beni etiketleyip paslasın madem, bol negatif özellikli karakter yönetiyorum :P
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#22 - 12.05.2020 11:16
Niye gerçekçilik dışı olsun ki, dünya üzerinde zaten 100kişiden bi kaçı çirkin diye hitap ettiğimiz ama çirkin olmayıp sadece bakımsız olan insanlardır. Kendini nadir kısıma sokmak istiyorsan sen alabilirsin. Güzellik göreceli, bu yemek değil ki herkese güzel olsun. Mesela benim aldığım Langford isimli kız bana göre şişman bi kız ki öyle sadece yüzü güzel ama kimine göre de onun dolgunluğu çekici bulunuyor.

Bana göre temsililer yansıtıldığı sürece güzel, kimisi dünyanın en güzel kadınını alıyor ama o temsiliyi hiç hissettirmiyor.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#23 - 14.05.2020 10:09
Şahsen IC fotoğraflarımızın koyulması taraftarım. Social'da bulunan ve kadın rolü yapıp, illegal takılanların tiplerini görünce bir tık mideniz bulanıyor ve bu ne kardeşim? Ya sen nasıl illegalsin yha? Diyor oluyorsunuz.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#24 - 14.05.2020 12:18
Şahsen IC fotoğraflarımızın koyulması taraftarım. Social'da bulunan ve kadın rolü yapıp, illegal takılanların tiplerini görünce bir tık mideniz bulanıyor ve bu ne kardeşim? Ya sen nasıl illegalsin yha? Diyor oluyorsunuz.
bi tık haklı, milletin çeteci fotoğrafları vs. hoş değil. ama ic fotoğrafları da desteklemiyorum :( benim suçum ne
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#25 - 19.05.2020 17:27
SA-MP camiasının yüzde 90'ı yakışıklı veya güzel olmak zorunluluğu hissediyor. Öyle ki rolde bilerek bir hata yapsak (Bir üstümün dediği şeyi bilerek yapmamam) OOC'ye vuruluyor. Dediğim gibi çoğunluk iyi rol yapmayı her şeyi IC olarak hatasız yapmak gibi nitelendiriyor. Çok ufak bir kesim dışında çirkin rolü yapana rastlanmıyor.

Maalesef
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok