Konu: [29.04.2020-Tyrone_McGee]Çeşitli Kural İhlalleri  (Okunma sayısı 98 defa)

#0 - 29.04.2020 06:12

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tyrone McGee @   @Surreal   

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

2-)Fear RP

Türkçe karşılığı, korku rolleridir. Örneğin bir market çalışanısınız ve marketinize yüzünü maskeli elinde silahı olan bir kişi girdi ve size silahı doğrulttu marketinizi soyma girişiminde bulundu. Böyle bir durumda korku rolü yapmalısınız. Elinde silahı olan bir kişinin size zarar verebilme şansı var, eğer korku rolü yapmayıp kişinin elinde silahı olmasına rağmen onu kışkırtmaya yönelik davranışlarda bulunuyorsanız “Fear-Rp” kural ihlali ile beraber “Retarted RP” kural ihlalide yapmış olursunuz.

3-) SÜREKLİ ROLEPLAY

Sunucu içerisinde toplu alanlarda, diğer oyuncuların veya adminlerin gözleyebileceği alanlarda roleplay her zaman devam eder. Bu sebepten çevrenizde kimse yokken yaptığınız ihlallerden ceza almayacağınızı düşünmeyin. Rol her zaman devam eder.

CEZASI: Hapis.

4-) BRAWL
Brawl sırasında ateşli silah kullanmak ve drive-by olayı yasaktır.
Bölge sahibi oluşumun bölgesinde brawl yapılıyorsa, bölgenin sahibi olmayan oluşumun brawla katılan oyuncu sayısının daha fazla olması gerekir.
Bir brawl yapıldıysa yaralanan ve saldıran kişiler aradan 4 saat geçmeden tekrar brawl yapamazlar.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhabalar İdlegass'den geçerken bir olay gördüm ve orada durup ne olduğunu anlamaya çalıştım ardından oradaki şahısların ic olarak tanıdığım insanlar olduğunu farkettim ve bisikletimden inip olayı kavramaya çalıştım Alain_Bell adlı karakter Tyrone McGee adlı şahısa pompalı ile ateş ediyor ve şahıs /q atıyor(gerekli şikayeti kendisi açacak) Ardından biraz ileride şahısı kaçarken görüyorum ve emotemi verip şahısı sistemsel düşürüyorum,şahıs sürekli rp kavramına uymayarak /b'den hakaretler savuruyor,aldırış etmiyorum oradan ayrılıyorum ve biraz ileri gidiyorum ileri gittiğimde ise şahıs yanıma tekrar gelip beni bisikletimden düşürüyor ve ben şahısa vurunca tekrar /b bölüyor ve kesinlikle Fear-rp uygulamıyor ayrıca şahıs 4 saat RK'lı iken gelip beni bisikletten düşürüyor,vurmaya çalışıyor,sırtımda shotgun bulunduğunu belirtmeme rağmen şahıs bana ic küfür ediyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Rolün Başlangıçı;
Spoiler: GösterGizle

Şahısı /q attıp girdikten sonra yakalıyorum;

Şahıs ileride geliyor,bisikletten indiriyor;

Ek açıklamalar(varsa): Şahısın gerekli cezayı almasını talep ediyorum,İyi Forumlar.

« Son Düzenleme: 29.04.2020 06:15 barannturgay »

#1 - 29.04.2020 06:24
Tyrone_McGee'nin /q attığı yeri atayım, saatlere bakılırsa belli olur zaten.

#2 - 30.04.2020 18:55
Kişi ceza alacak.