Konu: Tony Ragazzo - NON-RP/FEAR-RP  (Okunma sayısı 251 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 28.04.2020 04:45

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tony_Ragazzo @Danzan 

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Rashid_Bozarov, @Atrongg   Albert_Ling @Asapos

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 28.04.2020 - 03.45

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
18-) KARAKTER ÖLÜMÜ - CK

Karakter ölümü için iki tarafında onayı olması gerekmekte ve geçerli sebepler olması gerekmektedir. Gereksiz ve saçma sebeplerden ötürü birisini öldüremezsiniz, bir küfür için gibi sebepler geçersizdir. Bu tarz durumlarda ölüm rolleri yaralı olarak devam ettirilir. Kişiyi CK rollerine zorunlu kılmaya çalışmak ve OOC olarak baskı kurmak yasaktır. CK için Adminlere kesinlikle PM atmayınız.
CK rolünu kabul eden kişi CK için izin verdikten sonra ve CK rolü yapıldıktan sonra, CK rolünun iptalini isteyemez. İkili anlaşmalara saygı duyulmak zorundadır.
Onay Hakkının Doğmadığı Durumlar:
Yönetim ekibi Fear RP ihmali gibi durumlarda veyahutta farklı bir hata gördüğü taktirde CK onayı sağlayabilirler. (Kaçırılan kişinin Fear RP kurallarını ihlal edip karşısındaki kişilere karşı sürekli alaycı, korkusuz rol yapması durumu gibi. Bu durum ekran görüntüleri ile kanıt alınmalıdır. Yönetici incelemesi sonrası kişi veya birliğe ck yetkisi tanınabilir.)
Çete ve mafya birlik üyeleri, katıldığı birlikte 24 saati doldurmuş olması durumu (Sadece birlik yetkililerine karşı izni vermiş olur.)
Karakter ölümü gerçekleştiği taktirde ölen kişinin karakteri yasaklanır ve mal varlığı üzerinde kalarak kullanılamaz olur, aktarım sağlanmaz.

FEAR-RP
Korkusuzca yapılan roller

2-) Non RP: Rol kurallarından tamamen aykırı olmak, rolle alakasız iş yapmak.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelikle dağın başında bir yerde üç kişi ve silahlıyız, şahısın kendisiyle ve birliğiyle husumetimiz olduğu için bir planla bulunduğumuz yere çağırıyoruz. Kişiye ateş açılıyor, silahla tehdit ediliyor FEAR RP. Kişi yaralı ve yaralı rolü yapmıyor aksine gülümsüyor. Araçta ağzının kapandığına dair emote veriliyor, araçtan inince konuşup tehdit etmeye devam ediyor fakat ağzı kapalı. NON-RP

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -
Spoiler: GösterGizle
  ŞAHISIN YARALANIP YARALI ROLÜ YAPMADAN ''ooo Aslan" DEDİĞİNİ GÖREBİLİRSİNİZ

YARALI VE YERDE YATIYORKEN FEAR-RP YAPMADAN TEHDİT ETTİĞİNİ GÖREBİLİRSİNİZ

AĞZI KAPALIYKEN KONUŞTUĞUNU VE TEHDİT ETTİĞİNİ GÖREBİLİRSİNİZ

YETERSİZ ROL BİLGİSİNİ GÖREBİLİRSİNİZ

ŞAHSIN YARALIYKEN / SOPAYLA VURULURKEN FEAR-RP YAPMADAN GÜLÜMSEDİĞİNİ GÖREBİLİRSİNİZ

ÜÇ KİŞİ SİLAH ÇEKİP VURUYORUZ. FEAR-RP/YARALI ROLÜ YAPMADIĞINI GÖREBİLİRSİNİZ (SONRA SİSTEMSEL DÜŞÜRDÜK)

Ek açıklamalar(varsa): Şahısın ve birliğinin yetersiz rol bilgisi olduğunu biliyoruz, bunu bize açtıkları şikayetlerden ve bizim onlara açtığımız şikayetlerden görebilirsiniz. Şahısa açılan daha önceki şikayetlerden biri de NON-RP'idi. Daha önce de emoteye uymayıp ağzı kapalı şekilde polise bağırıp rolü mahvetmişti. Şahısın FEAR-RP yapmayıp kendini ölümsüz sandığı için CK izni talep ediyoruz.

« Son Düzenleme: 28.04.2020 22:53 Ellard »

#1 - 28.04.2020 04:50
Olay'ın bizzat içerisinde kendi karakterimde olmak üzere şahitliğimi onaylıyorum ve CK iznini talep ediyorum.

#2 - 28.04.2020 04:56
Şahitliğimi onaylıyorum, uyarmama rağmen fear-rp ihlali yapmaya devam ediyor.

« Son Düzenleme: 28.04.2020 05:04 Atrongg »

#3 - 28.04.2020 05:15
Bu arkadaşların bir şeyler bayağı zoruna gitmiş ki rol yapıp daha sonra akılları sıra "Admin yanıltacak şekilde" kanıt sunarak bizi banlatmanın peşindeler akılları sıra. Ama o işler sizin sandığınız gibi olmuyor arkadaşlar.
Alıntı
  ŞAHISIN YARALANIP YARALI ROLÜ YAPMADAN ''ooo Aslan" DEDİĞİNİ GÖREBİLİRSİNİZ

Aşağıda spoiler içinde görebileceğiniz gibi o konuşma ben yaralanmadan önce geçiyor. Ama arkadaş yaralanıp yere düştükten sonraymış gibi lanse ediyor aklı sıra.  ::) Verdikleri emoteler de büyük ihtimalle beni rolsel ularak tuzağa düşürmüşlerdi evin arkadasından bir anda çıktılar büyük ihtimalle orada verildi.

Diğer arkadaşta bu fotoğrafı atıp daha sonra sildi. O olayında devamını aşağıda paylaşıyorum..

Şu şekilde devamında rol olması gerektiği gibi devam etmiştir. Ama arkadaşlar lehine kullanabilecekleri gibi bütün olayı kırpıp böyle bir şikayet ile IC olayı OOC taşıyıp bizi banlatmanın peşindeler. Görüldüğü gibi gerçek görüntüler bu şekildedir. Admin Yanıltmadan ötürü işlem yapılmasını talep ediyorum, bu arkadaşlara eğlenecek başka meşkale bulmalarını tavsiye ediyorum iyi forumlar.
« Son Düzenleme: 28.04.2020 05:17 Danzan »

#4 - 28.04.2020 05:17
Rol bilgin yetersiz tarzında konuşmamanı derim bunu forumda değil İc rollerde tartışabiliriz.

- Role Play'de gözükmeyen fizyolojik eylemleri göstermek adına yapılan /me emotelerinde yapabilecekleriniz;
* Rafael Ragazzo sağ eli ile üzerindek sigara paketini yoklar.
* Rafael Ragazzo sağ eli ile belindeki tabanca ile adama nişan alır.

Ateş ettiğinizde sistemsel ateş ve ses çıkıyor gözükebilir bu yüzden bu tür emoteler bana göre görüntü kirliliği yaratmaktadır, benim çevremde bunu yapan birine pek raslayamazsınız.
Yapabilecekleriniz ;
Ateş ettiğim sırada tetiği sağ elimin işaret parmağı ile çekmekteyim. (( Rafel Ragazzo ))

Şikyat açmayı bu kadar çok seviyorsan /timestamp adında bir komut aynı süre zarfında yazıp bu komutu bilmeyerek üstüne üstlük rol bilmiyorlar demen pek etik bir davranış değil.

Mağdem ağzında konuşamayacağı bir bez var bu ağızını tamamen açık yapar ve gülümsemesi yüzünde bir korku ifadesine dönüşür.
(( Ağzına elini sok ve gülmeye çalış dediğimi anlarsın. ))

Dün tarafıma MG/CR/Non-RP/Fear-RP/DM yaptınız, size göre rolü bilmeyen ben DM sırasında dahi  /pm den uyarırken sizin ayrıcalığınız nedirki /b kullanıyorsunuz?

Umarım bu küçük bilgilendirmelerimden bişeyler kapmışsınızdır, iyi forumlar dilerim..

#5 - 28.04.2020 05:23

Aşağıda spoiler içinde görebileceğiniz gibi o konuşma ben yaralanmadan önce geçiyor. Ama arkadaş yaralanıp yere düştükten sonraymış gibi lanse ediyor aklı sıra.  ::) Verdikleri emoteler de büyük ihtimalle beni rolsel ularak tuzağa düşürmüşlerdi evin arkadasından bir anda çıktılar büyük ihtimalle orada verildi.

Sadece buna cevap vermek istiyorum, gösterdiğniz SS'de emotelerden sonrası görünüyor.(Vurulduktan sonrasını SS almışsın, canının az olduğuda bir kanıt.) Biraz daha yukarı çıkıp bir SS gösterirsen eğer söylediğine ben bile inanırım. Güzel sıyrılmaya çalışıyorsunuz daha önce bu ve buna benzer platformlarda sizin gibi insanlar görmedim, Yazık üzülüyorum sadece. Buraya koyduğun SS'leri kanıt diye buraya atıp, yönetimi kandırmak diye de iftira attığınız için. Log'lara bakılıyor arkadaşlar unutmayın. Detaylı log incelemesi yapılır. Daha fazla uzatmayacağım sizin laftan anladığınız yok çünkü. Şikayetler ve savunmalar ortada yetkilileri bekleyelim.
« Son Düzenleme: 28.04.2020 05:52 Ellard »

#6 - 28.04.2020 05:33

Şu şekilde devamında rol olması gerektiği gibi devam etmiştir. Ama arkadaşlar lehine kullanabilecekleri gibi bütün olayı kırpıp böyle bir şikayet ile IC olayı OOC taşıyıp bizi banlatmanın peşindeler. Görüldüğü gibi gerçek görüntüler bu şekildedir. Admin Yanıltmadan ötürü işlem yapılmasını talep ediyorum, bu arkadaşlara eğlenecek başka meşkale bulmalarını tavsiye ediyorum iyi forumlar.

Diğer arkadaşta bu fotoğrafı atıp daha sonra sildi. O olayında devamını aşağıda paylaşıyorum..

Sadece buna cevap vermek istiyorum, gösterdiğniz SS'de emotelerden sonrası görünüyor. Biraz daha yukarı çıkıp bir SS gösterirsen eğer söylediğine ben bile inanırım. Güzel sıyrılmaya çalışıyorsunuz daha önce bu ve buna benzer platformlarda sizin gibi insanlar görmedim, Yazık üzülüyorum sadece. Buraya koyduğun SS'leri kanıt diye buraya atıp, yönetimi kandırmak diye de iftira attığınız için. Log'lara bakılıyor arkadaşlar unutmayın. Detaylı log incelemesi yapılır. Daha fazla uzatmayacağım sizin laftan anladığınız yok çünkü. Şikayetler ve savunmalar ortada yetkilileri bekleyelim.
Senin attığın SS'de emote verip silahla vurulduktan sonra o konuşmalar geçmiş gibi lanse ediyorsun? O konuşmaların vurulmadan önce geçtiğinin ispatını ben zaten sundum. Sürekli kıvırmaya çalışmayın her konuda. Madem sürekli açık aramak için rol yapıp sonra şikayet açıyorsunuz sunucunun refahı adına banlanmamızı talep ediyorsunuz delikanlı gibi açık açık konuşun. Sunduğunuz kanıtların hepsi lehinize olarak kırpılmış bir şekilde ki ben sunmam gereken ispatı sundum. Ayrıca lehine kırptığın emotelerdede sen silahını çıkarma emotesi verirken albert ling direkt ateş etme emotesi veriyor. Bize karşı OOC bir kininiz varsa biraz erkekçe davranın da eşit olsun.

Edit :
Tekrar şu fotoğrafta görüleceği üzere yardımcı olan arkadaş admin yada helper olabilir. Uyarın kişiyi dahada ihlale devam ederse şikayet oluşturun gibi bir yorumda bulunmuş ki zaten ağzım bağlı olduğu için tek yapabildiğim şey gülümsemek oluyor orada. Uyarının ardından zaten rol normal bir şekilde devam etti sağ alttan saatleri takip ederseniz o uyarının 03:36'da yapıldığını görebilirsiniz. Devamında ise her hangi bir lehlerine görüntü yok arkadaşların elinde kendileri biraz kumpasçı olduğu için. Onunda cevabını şurada zaten vermiştim;

İyi forumlar.
« Son Düzenleme: 28.04.2020 05:45 Danzan »

#7 - 28.04.2020 05:43
Evet ben bunu inkar etmiyorum loglardan incelenebilir siz gelene kadar 50 kere mermi kontrolü yapıyorum ve silahta elimde bir şekilde olay yerine gelip  ''shotgun'unu ateşler'' biçimindeki emote'mi verip silahı ateşliyorum.Hani Aslan_Bozarov karakterinin silahı pistol belinde olduğu için çekiyor hani shotgun elimde ateşliyorum her şeyi bukadar takip ediyorsun hangi silahlarla sıktığımızıda takip et.Sen demişsin ben vurulmadan önce geçti o konuşmalar keşke biraz daha öncesini atsaydın .Konuşuyorsun vuruyoruz ayağından vurulmuştur komutuyla ayaklanıyor hiçbirşey olmamış gibi gülüp konuşmaya devam ediyorsun attığın ss'te bile canın az kendin ayaktasın neyi kanıtlamaya çalışıyorsun.Üzerine dahada yorum yapmayacağım yöneticiler Log'ları en detaylı biçimde inceleyip gerekli cezalar ne ise verebilir hak görülüyorsa CK iznini istiyorum herkese İYİ OYUNLAR!
« Son Düzenleme: 28.04.2020 05:46 Asapos »

#8 - 28.04.2020 05:48
Evet ben bunu inkar etmiyorum loglardan incelenebilir siz gelene kadar 50 kere mermi kontrolü yapıyorum ve silahta elimde bir şekilde olay yerine gelip gerekli ''shotgun'unu ateşler'' biçimindeki emote'mi verip silahı ateşliyorum.Sen demişsin ya ben vurulmadan önce geçti o konuşmalar keşke biraz daha öncesini atsaydın .Konuşuyorsun vuruyoruz ayağından vurulmuştur komutuyla ayaklanıyor hiçbirşey olmamış gibi gülüp konuşmaya devam ediyorsun attığın ss'te bile canın az kendin ayaktasın neyi kanıtlamaya çalışıyorsun.Üzerine dahada yorum yapmayacağım yöneticiler Log'ları en detaylı biçimde inceleyip gerekli cezalar ne ise verebilir herkese İYİ OYUNLAR!
Ayağından vurulmuştur komutunun bulunduğu ss ile benim attığım ss'teki hp farkını kör olsa görür be güzel kardeşim  :D Görüldüğü üzere ben chat logu yukarı aşağı kaydırmadan direkt şekilde paylaşmışım. Gerçi sen dün DM atıp daha sonra sebebi sorulduğu zaman yanında ki adam yerine bizim adama "Neden vurduk diye soruyor?" diye pm atan adamsın seninle polemiğe giremem ben  :D iyi oyunlar kardeşim.

Edit: İsterseniz bende sizin gibi elimde kanıt olmadan hikaye yazabilirim rolsel olarak ne dersiniz? "Arkadaş ağzıma bez tıktı ama ellerim bağlı değildi bezi çıkartıp konuştum. Kendileri de tekrardan ağzımı bağlamadılar." Arkadaşlar sorular sorulara ve şikayetlere ellerinde kanıt yokken bu şekilde anlatıp savunma yapabiliyorsa benimde savunmam bu şekildedir. Tekrar iyi forumlar.
« Son Düzenleme: 28.04.2020 05:55 Danzan »

#9 - 28.04.2020 05:59
Evet düne kadar olaylardan haberim olmadığı için sorduğumu kendimde kabullenebilirim.Haftalardır bu ekipteyim Bozarov's Crew olarak devam ettiriyorum.Benim böyle bir olaya çağırılıpta gelmeme lüksum nedir.Bana oyuna girer girmez telefon geliyor iskelede bekle geçerken alacağım birisini takipteyiz diye alıyorlar beni seni takip ediyoruz seni indiren Aslan oluyor bana pm den neden vuruldum diye soruyorsun ardından *dell yazıyorsun soruyu Aslan'a paslıyorum.Sen bunu diyerek beni burada küçük düşürmeye çalışıyorsan sen ciddi anlamda OOC takmışsın kafayı.Gece yatarken kafanı böyle şeylere yorma oyun bu eğleniyoruz zaman geçiriyoruz.Eğlenmek için giriyoruz bu oyuna keyfimizi kaçırmaya kimsenin hakkı yok.