Bu arkadaşların bir şeyler bayağı zoruna gitmiş ki rol yapıp daha sonra akılları sıra "Admin yanıltacak şekilde" kanıt sunarak bizi banlatmanın peşindeler akılları sıra. Ama o işler sizin sandığınız gibi olmuyor arkadaşlar.
ŞAHISIN YARALANIP YARALI ROLÜ YAPMADAN ''ooo Aslan" DEDİĞİNİ GÖREBİLİRSİNİZ

Aşağıda spoiler içinde görebileceğiniz gibi o konuşma ben yaralanmadan önce geçiyor. Ama arkadaş yaralanıp yere düştükten sonraymış gibi lanse ediyor aklı sıra.

Verdikleri emoteler de büyük ihtimalle beni rolsel ularak tuzağa düşürmüşlerdi evin arkadasından bir anda çıktılar büyük ihtimalle orada verildi.
Diğer arkadaşta bu fotoğrafı atıp daha sonra sildi. O olayında devamını aşağıda paylaşıyorum..
Şu şekilde devamında rol olması gerektiği gibi devam etmiştir. Ama arkadaşlar lehine kullanabilecekleri gibi bütün olayı kırpıp böyle bir şikayet ile IC olayı OOC taşıyıp bizi banlatmanın peşindeler. Görüldüğü gibi gerçek görüntüler bu şekildedir. Admin Yanıltmadan ötürü işlem yapılmasını talep ediyorum, bu arkadaşlara eğlenecek başka meşkale bulmalarını tavsiye ediyorum iyi forumlar.