| |
ETKİNLİK TALEP FORMU
-01.04.2021- |
Etkinliğin adı: -CHATTERS-
Tarihi ve saat aralığı: -04.04.2021 / 22:00-
Etkinliği üstlenen oluşum (varsa): -CHATTERS (Şirket Birliği)-
Etkinliğin hitap ettiği insan grubu: -16 yaş ve üstü tüm Vice sakinlerine hitap ediyor.-
Etkinlik afişi (zorunlu):
Etkinlik işleyişi hakkında kısa bilgi: -Saat 22:00'de mekanda insanlar toplanmaya başlıyor ve yerlerini alıyorlar. Ardından Barney Davis geliyor ve eğlence başlıyor. Mekanın kapanmasına yakın bir zamanda 20.000$'lık para çekilişimiz oluyor. Az bir süre sonra da mekan kapanıyor.-
Etkinlik ekibinden ve yönetimden talepleriniz: -Vice Roleplay ana Discord sunucusundan afişin bir yazıyla paylaşılması.
(Yazı: "Sende bu gece eğlencenin dibine vurmak, kahkahalar atmak ve çekilişe katılarak 20.000$ kazanmak istiyorsan, CHATTERS senin için 22:00'de kapılarını aralıyor! K:680")
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mekan açılışından tam 5 dakika önce yani 21:55'te "Sokaktan Sesler" atılması.
(Sokaktan Sesler: CHATTERS'da insanlar şimdiden toplanmaya başladılar. Peki ya sen neredesin? Kapı numarası 680'e gel!)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Son olarak da bir Support'un veya Smooth Cam kullanabilen bir adminin mekanda çekim yapması. Ben zaten çekecek kişinin ne şekilde çekeceğini ona /pm yoluyla anlatırım. Bu kadar. -
Notlarınız: -Benim için ve sunucu için de iyi bir deneyim olacağını düşünüyorum. Şimdiden teşekkürler, iyi günler.-