Konu: @AdnanYVS - Pasqualo_Greco [ İllegal birlik kural ihlali, DM ]  (Okunma sayısı 127 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 25.04.2020 21:34

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Pasqualo_Greco  - @AdnanYVS

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @feller + @gralbaşla @imfinetoday

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 24.04.2020 - SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişinin bu zamana kadar yaptığı roller tamamen illegal rol. Kişi kurallara uymayarak rol sergiliyor (İllegal birlik kural ihlali) Kişinin forum ileti sayısına dikkat ederseniz kişi sadece silah sıkarak(DM) eğlenmeyi hedefliyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
1- @AdnanYVS 'in karakter+forum bilgileri -> [ https://www.upload.ee/image/11563489/123131.png ]
2- Kişinin illegal rollere katıldığına dair kanıt -> [ https://www.upload.ee/image/11563501/Screenshot.png ]

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin bu zamana kadar yapılmış rollerini incelenmesini istiyorum. Eğer bir karaktere başlıyarak aktif rol sürdüren kişi birliğin adına ilgili şeyler yaparak aktifliğini sağlar. Fakat kişi sadece DM konularında göze çarpıyor( 5 seviye altı bir karakteri ile)

#1 - 25.04.2020 21:47
Kendimi savunmak adına bu satırları yazıyorum. Sunucuya geldiğim günden beri gerek Padella Night Club'ın barmenliğini yaparak gerek şehir içinde insanlar ile iletişim kurarak normal bir rol hayatı sürmekteyim. Gece yaşadığımız olayda ise tek başına karakterimi bırakıp avlanmasını istemediğimden ötürü karakterimi birliğin önde gelenleri ile gezdirdim ve o an girilen çatışma durumuna sürekli rp ihlali yapmak istemediğimden ötürür /q atmayarak devam ettim. Amacım kesinlikle DM ve ya Kural İhlali yapmak değildir. Sunucunun belirlediği kurallar haricinde GENEL ROLEPLAY KURALI OLAN SÜREKLİ ROLEPLAY kuralını çiğnememek adına yapmış olduğum bir harekettir.

#2 - 25.04.2020 21:47
Şahitliğimi onaylıyorum, sırf 4-5 adam daha fazla vuracağım diye kim var kim yok çağırıp hepsine silah sağlıyorlar. Arkadaşların çatışma rolünden başka sunucuda yaptığı rol yok.

#3 - 25.04.2020 21:52
Kendimi savunmak adına bu satırları yazıyorum. Sunucuya geldiğim günden beri gerek Padella Night Club'ın barmenliğini yaparak gerek şehir içinde insanlar ile iletişim kurarak normal bir rol hayatı sürmekteyim. Gece yaşadığımız olayda ise tek başına karakterimi bırakıp avlanmasını istemediğimden ötürü karakterimi birliğin önde gelenleri ile gezdirdim ve o an girilen çatışma durumuna sürekli rp ihlali yapmak istemediğimden ötürür /q atmayarak devam ettim. Amacım kesinlikle DM ve ya Kural İhlali yapmak değildir. Sunucunun belirlediği kurallar haricinde GENEL ROLEPLAY KURALI OLAN SÜREKLİ ROLEPLAY kuralını çiğnememek adına yapmış olduğum bir harekettir.

Dostum karakterin ekran görüntüsünde de görüldüğü gibi Outsider rolü yapıyor. Outsider rolü ne demek? En alt takım, ayakçı takımı, ara elemanlar vesaire.(Outsider rolünü daha iyi anlaman için Manifesto'nun rehberindeki tanımlamaya bırakacağım.)
Outsider Rolü: : GösterGizle

Fakat senin karakterin elinde Shotgun'la dağlarda geziyor, üstelik daha iki levelsin. Outsider karakterinle karakter gelişimini yapıp beş levle üstüne çıkıp ardından rütben artsa bir şey demeyeceğim fakat yapılan saçmalığa kaçıyor.

#4 - 25.04.2020 21:56
Rolde karakterimi görmediğini kendi dilinde belli etmişsin, karakterimin elinde shoutgun değil uzi vardı ayrıca şu açıklamamıda yapmak isterim.

Burdada görüldüğü üzere kişiler barmenlik yaptığım gece kulübüne ve Costello ekip üyelerinin hepsine saldırı düzenliyor kendimi korumak için oluşumun üyelerinin bildiği gizli eve gittim orada toplanan grupla birlikte hareket ederek IC verilen emirlere uydum.
Saldırıya uğrarken kendini savunan tarafım anlayacağınız saldıran değil, seviyem yetmediği için oyundan çıksaydımda bu sefer rolden kaçmak ve sürekli rp ihlalinde bulunmuş olacaktım. Yetkili kişi haricinde kimseye cevap vermeyeceğim.

#5 - 25.04.2020 22:07
Üstteki attığın videoyla atılan şikayetin alakası yok bıraktığım ekran görüntüsünde sen Outsider ve 5 seviye altı karakterinle direkt olarak illegal çatışma rollerine giriyorsun, hiyerarşi kurallarını ihlal ettiğiniz açık.

Outsider rolünü çiğneyip illegal çatışma rollerinize katıldığınızı gösteren ssler.: GösterGizle

#6 - 26.04.2020 07:24
Kural belli, işlem yapılacak. Ayrıca, "kendimi korumak için oluşumun üyelerinin bildiği gizli eve gittim orada toplanan grupla birlikte hareket ederek IC verilen emirlere uydum." demişsin. Kurallarda bunu yapamayacağın açıkça yazılmış. "Savaşa dahil olamaz."