Merhabalar, ben ilk başta karakterimi sizin oluşuma girmek için açmadım zaten öyle olsaydı sizi motorculara şikayet etmezdim, pm'den size yazdığım zaman takılıyordum şakadan anlamıyorsanız bir daha yazmam. Neyse, ben sadece savunmamı yapacağım, sizin yaptığınız ihlalleri söyleyerek uzatmak istemiyorum. Her neyse devam ediyorum; evet, sizi motorculara ispiyonladığım doğrudur fakat daha sonrasında beni mekanınızda ardı ardına sen ve adamların tarafından dayak yedikten sonra (ki hiç bir şekilde Fear kuralına karşı bir tavır sergilemedim) ''Tuvalete gidip elimi yüzümü yıkabilir miyim?'' dedikten sonra yüzüme hayvan muamelesi yaparak hortumla yüzüme ''TAZYİKLİ'' su tutup ardından, Kradin karakterinin benim ağzıma ayakkabasını sokması sizce aşşağılama değil midir? Siz beni döverken zevk alıyorsunuz değil mi? Devam ediyorum,
Ben mekanlarında dayak yediğim zaman sırf kural ihlali yapmamak için ''/soru'' kanalından RK kuralını sordum ''4 saat sonra yapabilirsiniz'' dedikleri zaman 4 saat sonunda Sam'i mekanda tek yakaladım ve tabiri caizse ona daldım. Hatta ilk başta gittiğimde bana PM'den ''OOC'yim seninle role giremem'' diyordu, bende kendisine Sürekli Roleplay kuralını hatırlattım. Ayrıca bi adamı dövmek için gayet yeterli bu emote. Ne kadar detaylı verebilirsiniz ki? ''/me sağ uzuvunu kaldırır, parmaklarını yumruk haline getirir ve ardı ardına yüzüne vurmaya çalışır.'' bunu mu vermem gerekirdi? Neyse devam ediyorum, kendisine dediğim gibi ''emote vererek'' saldırdım fakat kendisi yukarıyı ''SS almamış veya almış bilerek göz boyamaya çalışıyor'' o sırada ben onu dövmeye kalktığım zaman brawl'a dahil olmuş oluruz değil mi? Yanlış biliyorsam beni aydınlatın lütfen ama Sam'in bu kuralı bilmediğini düşünüyorum çünkü kendisi orada silah çekip sözde bana ateş ediyor ya, brawl'dayız ve canı yaklaşık 10 olduğunda brawlda silah çekip bana sıkmaya çalışıyor ama isabet ettiremiyor, ettirse bile bu yanlış değil mi? Çünkü kendisi brawl'da silah çekiyor. Üzerine işer emotesini gördüğünüz üzere arkadaş burada bile maalesef yalanlarına devam ediyor ''/me üzerine işer.'' diye bir emote vermişim sözde fakat SS'de görüldüğü üzere o kadar basit bir emote değil. Kendileri beni dövüp her türlü ''hortumla tazyikle su tutup'' ardından ''ağzıma ayakkabı sokmaları'' aşşağılamaya girmiyor mu? Siz kendiniz rolde insanları aşşağıladığı zaman başkası bunu yaptığında sorun mu oluyor? Beni daha sonra
@Heavenly bunun Erotik Roleplay'a girdiğini söyledi ve uyardı. Bende kendisine rolü delleyebiliriz veya ajail yiyebilirim dedim.
Beni kâle almadığı söylüyor ayrıca ben kendilerine yolda her gördüğümde bağırmıyorum veya trollemiyorum onların kanıtını atmamış zaten, ben onların aracını çaldığım zaman yanlarına gidip ''BU ARAÇ SİZE TANIDIK GELDİ Mİ? dedim ve diğer SS'de görüldüğü üzere ilk başta kendisi bana bağırıyor ''ABİCİM SİKTİR GİT, KRALSIN'' felan filan bu trollemek değil mi? Bende ona karşılık olarak tabii bu dalga amaçlı ''BUGÜN SENİN KAFANA İŞEMEDEN HİÇ BİR YERE GİTMEYECEĞİM'' diyorum, yani bu tamamiyle lafta oldu daha sonrasında böyle bir durum yaşanmadı. Diğeri daha önce yaşanan bir olay. Sonrasında, yani uyarıldığımda hiç bir şekilde böyle bir rol sergilemedim.
Çalınan Admiral'in kilitli olduğunu söylüyor fakat ne zaman kilitlediğini söyleseydin keşke, sizin bu şikayeti biraz daha doğru bilgilerle açmanızı beklerdim cidden. Araç ben çaldığım zaman kilitli değildi, ''BU ARAÇ SİZE TANIDIK GELDİ Mİ?'' denilen SS'de görüldüğü üzere kişilerle yakın bir temasa giriliyor ve aracı o zaman kilitliyorlar fakat onun SS'ni atmamış arkadaş, zaten aracın kilitli olduğuna dair herhangi bir SS yok. Hatta onlar ben Admiral'i aldığım için uzun bir süre kovaladılar, Las Venturas ve San Fierro arasında mapin en üstündeki yerde takibi mecburen bıraktılar çünkü araçları devrildi. Dokuncu SS'de görüldüğü üzere ''/s özür dileriz, /s bırakın bizi'' diye yazdığı zaman beni kovalıyorlardı işte (Admiral'i çaldığım zaman).
Bunu takiben, tek tek araçlarımızı çalıp, /S HAHAHAH HUHUHAUHA /S ÖLDÜRECEM HEPİNİZ /ME GİRİŞİR gibi komutlarla rollerine her gün ve her saat devam etti. Sürekli olarak yanımıza gelip /ME GİRİŞİR yapıp kaçıyor. Kendisini araçla eziyorum, crash alıp çıkıyor bir şekilde oyundan, sonra devam. Yine geliyor, yine geliyor yine.
Cidden mi? Lütfen bunların kanıtını atar mısınız? Yine yalan söylediğinizi düşünüyorum çünkü bunlara ait hiç bir şekilde SS yok. ''/me herife girişir.'' emotesinin cevabını zaten belirttim, illa kavga etmek için aşırı detay mı vermek gerekir?
3 gündür benim yüzümden rol yapamadığınızı söylüyorsunuz. Utanmasanız, her saat, her dakika, her saniye seni dövdüğümü imâ ediceksin. Lütfen bu tarz yalanlarınızı ve yaklaşımlarınızı bu platformda belirtmeyin. Üstüne üstlük
@balvenie 'ye belirttiğim gibi ki sizde görüyorsunuz, kişi buradan bile yani burada bütün Vice oyuncularının önünde üstten konuşmaya devam ediyor. OOC olarak bile aşşağılıyor. ''Kişi zaten 1 level kesin hiledir, rol yapmaz, iki güne ban yer.'' gibi tavırlarını hala devam ettiriyor ve bana oyunda ''Bir daha bizim mekanda rol yapma'' diyerek kendisini Adminden bile üstün tutuyor bu tavırıyla, bana nerede rol yapacağımı söylüyor.
@vatansever artık 1 level değilim, lütfen başka bir aşşağılama bul kendine, oyundan bakabilirsin göreceğin üzere 2 levelim. Ve üstüne üstlük kişi beni oyundan bilgilendirmeye bile üşeniyor veya hakkında daha kötü düşünüyorum sonuçta, beni etiketlemesi gerekmez miydi? Sizde biliyorsunuz şikayet açtığınız kişiyi lütfen oyundan bilgilendirin.
Son olarak ekliyecek olursam; SS'lerin bir çoğunda ''sansür ve editleme'' var. Ben burada benim ''aileme'' küfür edildiğini düşünüyorum, lütfen bu SS'lerin ''SANSÜR'' olmayanlarını atar mısınız?
Eğer ben ajail alıcaksam, hakkın sadece bana değil vatansevere'de işlemesini istiyorum. Kendisi brawlda sürekli olarak aracın yan koltuğuna binerek bug yapıyor, arkadaşı Kradin sürekli interior bugu yaparak yani ''gir-çık'' yaparak kendisi brawldan bug yaparak kaçıyor. Benim atacağım SS'de Sam'in yanına geldiğim zaman kendisi AFK'ya bırakıyor.