Konu: [24.04.2020_Marciano_Moretti] Fear RP & RK Ihlali & Trolling & Brawl Ihlali  (Okunma sayısı 113 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.04.2020 20:19

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Marciano Moretti @SamedShow

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Shabazz_Bennett @nimphelos Daniel Gillies @barannturgay Alvin Brando @Dunkleeye

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 24.04.2020 - 14:49 ve 16:49

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Fear RP & RK Ihlali & Trolling & Brawl Ihlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Moretti karakteri Shabazz Bennett karakterinin aracını çalıp onunla gezerken görünmüştü ve aracı kullanılamaz hale getirmişti bunun üzerine onu kovaladık ve kaçtı. Üzerine tekrar gelip bu sefer yine kovalamaya başladık, hiçbir şekilde silah falan çekmedik ve yumruk atmadık sadece üzerine yürüdük adam birden silahını çıkartıp ateş etmeye başladı ve burada BRAWL kuralını ihlal etmiş oldu. Ona en az bıçak çeken birine silah çekmesi gerekirken o yumrukla yaklaşan bir adama silahla ateş etmeye başladı. Bunun üzerine Daniel Gillies karakteri şahsı vurdu ve sistemsel öldürmüş oldu. Bir saat geçti tekrar Idlewood gelmeye başladı ve sürekli kışkırtıyordu vurulmasına rağmen, ben de adama otomatik silahımı gösterip tehdit ettim ama şahıs sıfır FEAR RP yaparak tekrar aynı şeyleri yapmaya başladı ve üzerine bir arkadaşımızı bir saat kadar önce sistemsel ölmesine rağmen, yaralı rolünü hiçe sayarak silahıyla vurmaya çalıştı. Şahıs hem trollüyor, hem FEAR RP yapmıyor, hem RK ihlali yapıyor hem de Brawl ihlali yapıyor bu şahsa gerekli cezanın verilmesini istiyoruz.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Burada Marciano'yu araç çaldığı için sadece kovalıyorum adam 9mm silahı çıkartıp bana sıkıyor. Halbuki bana ateş etmesi için en az bıçak çıkartmam gerekiyor.
Spoiler: GösterGizle

Şahsı daha öncesinde Daniel Gillies karakteri vurmasına rağmen (yorumlarda gerekli kanıtı atacaktır @barannturgay ), hiçbir fear rolü sergilemiyor ve biz orada bir saldırı yüzünden yaralanmış arkadaşımızla rol yaparken gelip tehditler savuruyor, orada 10 kişilik eli silahlı çetelerin ortasında sırf polis var diye böyle tehdit ediyor.

Ek açıklamalar(varsa): @Dunkleeye yalnızca iki saat önce vurulmuş olmasına rağmen ona tekrar ateş eden Marciano Moretti'nin ekran görüntüsünü varsa aşağıya atması için onu etiketliyorum.

@barannturgay da onun ilk vurulduğu ekran görüntüsünü aşağıya atacaktır.

#1 - 24.04.2020 20:22

#2 - 24.04.2020 20:25
Şahitliğimi onaylıyorum. Kişi aynı tutumu iki gündür sergiliyor, bölgeden araç çalıp, hiç bir şey yokmuş gibi geri geliyor ve otuz kişinin içerisinde retarted-rp yapıyor.

#3 - 24.04.2020 21:02
Merhabalar Olayda adı geçen şahıslardan bir tanesi benim karakter adım Daniel_Gillies şahıs bir kaç gündür bu tarz hareketler sergiliyor,şahıs biz ona herhangi bir şekilde silah,vb göstermeden,brawl rolünde arkadaşıma silah çekiyor ki ben gitsem banada çekecekti;
Ardından burada şahısı sistemsel düşürüyorum;

#4 - 25.04.2020 01:11
Şahitliği onaylıyorum.

#5 - 26.04.2020 20:38
@SamedShow illegal role girmek için birliğiniz henüz yeterli değil, birlik kurallarını incelemelisiniz. Bunun dışında kişiyi ufak bir olaydan vurup, sonrada gelip ghetto bölgesinde tehtid etmek pek mantıklı değil. Birlik kural ihlalinden, gereksiz yaptığınız agresif ve silaha sarılma rolünden dolayı ceza alacaksınız. Lütfen bahsettiğim yöndeki hatalarınızı barındıran kuralları tekrar gözden geçirin, ceza süresince bunu yapmanız size avantaj kazandırır.

Brawla dair bir şey gözükmüyor sadece kovalamaca gözüküyor, herhangi bir brawl ihlali sayılmaz ancak karşı tarafın direk olarak silahına sarılması gereksiz ve mantıksız.