Konu: Dm+Fear RP ihlal.  (Okunma sayısı 95 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 22.04.2020 20:49

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Stefano Bianchi @ @ADNN 

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -Marco Markus @firstlive

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 22.04.2020 20:00-20:30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:DM+FearRp

Alıntı
1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Yeni aldığım silahı İC olarak arkadaşım Marco_Markus'a göstermek için gizli bir yere gittik ardından Stefano_Bianchi isimli şahıs bisikletle merdivenlerden çıkmaya çalışarak yanımıza doğru geldi İC olarak Kanka nabıyorsun? dedikten sonra küfürlü bir söz söyledi ardından tartışma çıktı.Biz 2 kişi olup silahı göstermeme rağmen fear rp kuralına uymadı(ss'lerde var uzi silahını henüz göstermiyor).Tartışma bittikten sonra hadi uzayın burdan gibi sözler söyledikten sonra bizde olay yerinden uzaklaştık. Arkadaşım Marco dur dur dedikten sonra bir süre durdum ve durduktan 2 saniye sonra bisikletle bizi takip edip indiği gibi kopyala-yapıştır yöntemiyle bir emote verip benim emote bile vermemi beklemeden uzi markalı silahla saldırmaya başladı.(İlk ss'de görünüyor arabadan dahi çıkamadım.) ardından hiç birşey olmamış gibi yoluna devam etti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 23.04.2020 07:43
DM yaptığı için cezalandırılacak. Konu başlığınız hatalı, tekrar açacağınız şikayetlerde aynısını yapmayın.