@Shwarzfit yoksssa?
İşte yeni bölge savcısı Steven McGregor! Beklenildiği üzere yeni bölge savcısı Steven McGregor oldu. Bazı duyumlara göre ise, bu karar kitleler içerisinde sürpriz olarak lanse edilsede, aldığı sert kararlar ile bilinen Savcı McGregor, Vice şehrinin yükselen suç oranına olumlu etkiyi gösterebilecek kadar sert kararlar alabilecek, yürekli ve sert bir kişiliğinin olduğunu kulislerden duyabiliyoruz. Peki şehrimizin yeni bölge savcısının tutumu nasıl olacak? Peki alacağı ilk kararlar ne olacak? VCPD içerisinde köklü değişimler bizi mi bekliyor? Bugün canlı yayında, Bölge Savcısı Steven McGregor sorularımızı yanıtladı. Ve değişimlerin çok yakında olabileceğinin sinyallerini verdi. İşte Sorularımız ve Sayın Başsavcı'nın Cevapları!1-) Sayın savcım öncelikle artık Vice şehrinin oldukça gündeminde olacak bir isimsiniz. Vice halkı için düşüncelerinizi alarak başlayabilir miyiz?Steven McGregor: Öncelikle Vice Halkı ülkemizin geri kalanına oranla oldukça mutlu ve eğlenceli insanlardan oluşuyor. Bunu seviyorum. Ancak son yıllarda artan suç oranları ve şehirdeki karışıklık hükümetimizi bazı yeni yaptırımlar yapmaya itiyor. Direkt olarak Washington DC'den özel görev ile atandığım bu görev dahilinda Vice Halkı ve yönetimiyle uyumlu çalışacağımıza inanıyorum. Sayın Vali Cortezle de ilk görüşmelerimiz olumluydu. Vice halkını seviyorum. 2-) Vice halkı için düşüncelerinizi aldıktan sonra Vice halkının sizi biraz tanıması için kendinizi nasıl tanımlarsınız efendim? Steven McGregor kimdir?Steven McGregor: Disiplini ve dürüstlüğü ilke edinmiş birisi diyebiliriz. Başarılı veya başarısız olabiliriz, ancak ilkelerimizi Yaşatmalıyız. Her Amerikan Birleşik Devletleri vatandaşı gibi. Bu ülkeyi ileriye götürecek olan budur. Vice Şehrinde yozlaşmaya ve sapkınlığa karşı, dürüst Amerikan vatanseverleriyle ilerleyeceğimizi düşünüyorum.3-) Ben açıkcası izleyeceğiniz yol planını oldukça merak ediyorum. Ana hatları ile bize açıklama şansınız var mı?Steven McGregor: Önceliğimiz şehirdeki suç oranını ve büyük çapta organize suçları azalmak. Departman ile bu yönde büyük çalışmalar yapıyoruz. Buradan bu konuda sorun yaşayan tüm vatandaşlarımıza teminat veriyorum ki, Vice Şehrinde Organize Suç bitecek. Şu anda tüm yoğunluğumuz ve güçlerimizi organize suç gruplarına yöneltmiş durumdayız. Şehirde daha fazla kaos ve şiddet olmayacak. Bunun için çaba sarf edeceğiz.4-) Ben bu sözlerinizden şehrimizi yeni bir dönemin beklediği çıkarımını yaptım. Sizce de bu şehirde yaşayan insanları yeni bir dönem mi bekliyor sayın savcım?Steven McGregor: Yeni dönem vaadleriyle insanları oyalamayı sevmeyiz. İcraatlerimize başladığımızda Vice Şehri de bunu görecektir. 5-) Geçtiğimiz günlerde polis departmanımızın düzenlediği bir basın toplantısındaydık. Orada yapılan operasyonlar sonucunda ele geçirilen amatör silahların ve üretilip ele geçirilen uyuşturucuların sayısı hakkında bilgiler alma şansımız oldu. Açıkcası açıklanan sayılar bizi biraz tedirginliğe sürükledi efendim. Ve aldığımız geri dönüşler de hep bu yöndeydi. Ve şunu da eklemek istiyorum. Bu açıklananlar sadece ele geçirilenlerdi. Yani şehirde ruhsatsız ne kadar silah olabileceğini bilmiyoruz anlamı çıkabilir buradan. Bu konu hakkında görüşünüzü almak istiyorum.Steven McGregor: Bahsettiğiniz verilerin son zamanlarda yükselmesi üzerine özel görev olarak bu işe başladık. Tüm kolluk güçlerimiz ve yasalarımızla birlikte suçun üstüne gideceğiz. Sokaklarda uyuşturucu satan, üreten, onay veren, silah parçaları toplayan ve buna imkan sağlayan, her kim olursa olsun karşısında Vice Şehri Hükümetini bulacaktır. Sokaklarımızın daha fazla kirlenmesine izin veremeyiz. Bununla birlikte, geçtiğimiz gün yapılan Yat Yarışı gibi bazı organizasyonlar mevcut. Belki dikkatinizi çekmiştir. O yarışa sicili kabarık olan kimse alınmadı. Artık bu şehir suçluların elini kolunu sallayarak eğlenebileceği bir şehir olmayacak. Biz suçluları kazanmaya veya rehabilite etmeye çalışmayacağız. Suçu yok edeceğiz. Masum bir vatandaşı silahıyla vurduğunda ya da uyuşturucusunu küçük çocuklara sattığında... Karşısındaki masum insanlar, yarışa katılamayanlardan daha çok üzülüyor. Bunun garantisini verebilirim. Suçluları toplumdan izole etmezsek bir sonuç alamayız. Kendine restoran sahibi diyen mafyalardan bahsediyorum. Kendilerini kandırmaya devam edebilirler. Er ya da geç adalet onlara da gelecek.6-) Vice halkı için iletmek istediğiniz mesajlar nedir?Steven McGregor: Ülkesine ve ulusuna bağlı, suçtan uzak yaşayan tüm namuslu Vice Şehri vatandaşlarına yalnız olmadıklarını iletiyorum. Büyük ve gösterişli villalarında oturup sizin üstünüzden para kazanan suçlulara artık geçit vermeyeceğiz. Bu kararın alınmasında, şehirde artan cinayetler, artan suç oranı ve buna bağlı olarak VCPD içerisinde artan disiplinsizlik etkili olmuşa benziyor. Suç örgütlerin, eskilerde olduğu gibi, günümüzde de yatırım merkezi olarak gördüğü Vice şehrinde editörümüz Roberts Jackson'a göre yakaları ilikleme zamanı geliyor. Siyasete yakınlığı ile bilinen editörümüz Roberts Jackson şu şekilde konuştu; "Bu kararın çok yönlü etkilerini önümüzdeki haftalarda göreceğiz, şimdi yakalarımızı ilikleyelim ve koltuklarımıza oturup kemerlerimizi bağlayalım. Çok şey değişecek gibi görülüyor." .....................EDITOR.......... Jackson EagletonAlice Bingledoe HABER Gracelynn Schweitzer KAMERA Xenia AlexeevaMia Roden Daily Countdown Agency | 2020 © All Rights Reserved. Designed by @ekmekarasikopek