Şahısların attığı Video ve Ekran görüntüsü detaylı incelediğinde, Video'da chat ile Fotoğraf'da ki chat uyuşmamaktadır. Yani anlatmak istediğim şu, şahısların attığı fotoğraf CrenShaw bölgesinde sıktığımızı gösteriyor. Orada bir dakika bile durup araçtan inmedik. Sadece Chatte gözüküyoruz, Photoshop'mu değil mi anlayamadım. Ekran görüntülerinde bizim sıktığımız yer farklı gösterilmiş, video'da farklı gösterilmiş. Dikkatli incelenmesini talep ediyorum. Hatalı ekran görüntüsü var, emote takibi olarak. Şahıslara Jefferson Motel'in sağ tarafında sıktığımız video'da görülebiliyor. Lütfen bunları göz önüne alalım. Dikkatli inceleme yapılınca her şey göz önüne çıkmaktadır. Şahısların araçtan indiği görülüyor, CrenShaw bölgesinde lakin Video'da araçtan Jefferson'a kadar hiç inmedikleri görülebiliyor. Detaylı incelenince her şey ortaya çıkacaktır. Alınacak kararı beklemekteyiz.
Şikayet açan kişilerin paylaştığı görüntüler dikkatlice incelenirse ekran görüntülerinde chat ile videodaki chat uyuşmamaktadır.Arkadaşıma sıkmaya gittiklerinde o olayda ben bulunmadım ama benim videodaki emotemi kopyalayıp o olaya editleyerek benide olaya dahil etmeye çalışmışlar ama tam aksine,dikkatlice incelenirse olayda bulunmadıgım gözüküyor. Ben sadece video'daki olayda bulunmuşumdur Videoda zaten paylaştıkları ekran görüntüsünde arkadaşıma sıktıkları yerden geçmediğimiz belli oluyor hatalı ekran görüntüsü paylaştıklarını düşünüyorum.Emilio bizi aradığında bu adamların onu dövdüğünü ona sıktığını söyledi bizlerde toplandık.Ama orada sıktıktan sonra kesinlike sonrasında yaşanan olaylarda silah kullanmadık.
Ve bu adamlar beni yaralamadı/düşürmedi Deathmatch yapmadığımı söyleyebilirim. Savunmam bu şekildedir.(Gonzalo_Gaviria)
Paranoyak falan mısınız? Ekran görüntüleri Connie Dickens'e ait, video ise bana ait. Siz Jefferson Motel'in oradaki tren raylarında bize ateş ederken Daddy Brown ise Connie'ye Crenshaw'da ateş açmış. Dalga geçer gibi bir de videoya benim emotemi editlemişler demişsiniz, farkında mısınız bilmiyorum ama loglara bakıldığında o emoteler gözüktüğünde yönetimi kandırmaya teşebbüsten ceza alabileceğinizin farkında mısınız?
Çarpmanızı IC'ye falan yansıtmışsınız, çarpmalarınızı bize IC emote ya da rol dahilinde yapmadınız, eğer yapsaydınız buna bağlı olarak biz de kaza rolümüzü yapardık. FPS'niz düşse lagınız varmış gibi bizi kovalarken bazı yerlerde duvara çarpmanız gerekiyordu, çünkü FPS drop yediğinizde oyun kendine gelene kadar sizin lagınız varmış gibi AFK gözüküp duvara çarpıyor olurdunuz. Videoda gözüktüğü gibi ne bir takılma, ne bir ışınlanma, ne de bir AFK kalıp duvara çarpma olayı var. Yani FPS'm düşük sadece bir bahane. Omonteez IC olarak arkadaşımız, ben size ateş ettirdiğimizi hatırlayamıyorum. Çok şikayetin varsa git Omonteez'e şikayet aç, bir de şahsıma kiraladıkları kişi ile bana silahlı saldırıda bulundu demişsiniz. Bir süpürge çetesinin böyle birşey yapması ne kadar mantıklı?
Ben hala bize ateş etmenize sebep olacak birşey göremiyorum, zira biz sizden kaçarken ne aracımızı etkisiz hale getirmeye çalıştınız ne de tekerleklerimizi patlatmaya çalıştınız. Yaptığınız tek şey aracın içinde bize ateş açarak bizi düşürmeye çalışmaktı. Kuzey Çin'den gelmiş rolü yapan dilenci, araçları temizleyerek geçimini sağlayan beş-on kişilik süpürgecilere ateş açmanız ne kadar mantıklı sizce? Bir de çarpmamıza sebep vererek polisi arayacağız diye tehdit ettiler yazmışsınız. Orada çarpma falan yoktu, aramızdan bazıları araçların önüne atlayıp çarpmış süsü vererek para istiyor, vermezse polisi arayacağını söylüyor ama parayı vermeyince de polisi arayan kimse yok çünkü karakterlerin çoğunun telefonu bile yok.
Bir de bize küfür ettiler, artık düşman olmamıza sebep var sıkabiliriz tarzı birşeyler söylemişsiniz. Tekrar tekrar söylüyorum; Karakterlerimiz çete, mafya, motorcu kulübü değil.
Düşük IQ'lu, Kuzey Çin'den gelen, beş kuruş parası olmayan, geçimini araç temizleyerek sağlayan 10-15 kişilik bir aile.Mixing konusuna deyineceğim. Siz hepimiz sizi ararken bir anda karşınıza çıkınca onlar da kovalamaya başladı demişsiniz ama videoda Mary Elfreda ve Daddy Brown yok, siz bizi kovalamaya başladıktan üç-beş dakika sonra ne hikmetse sizin kovaladığınız yerden hızlı bir şekilde gelip kovalamaya başlıyorlar. Yakın temastasınız, kovalama esnasındayken birini arasanız ya da birini çağırsanız emoteleriniz ya da konuşmalarınız gözükürdü fakat sizin mixing yaptığınıza emin olduğumuz için IC olarak kimseyi çağırmadınız, OOC olarak haber aldılar. Sadece /pm yoluyla mixing yapılmıyor, discord, teamspeak3, skype gibi bir çok haberleşme yolu var ve siz bunlardan birini kullanmış olabilirsiniz bunu bilemeyiz.
Şikayete şahitliği olan iki arkadaşım susturulduğu için şahitliğini belirtemeyecekler. Eklediği şeyler şu;
"Connie bir mermi bile yemeden saldırıdan kaçmayı başarıp Idlewood'a doğru koşmaya başladı. Peşine takılan Daddy Brown bekle konuşacağım diyip arkasından koştururken yasak olmasına rağmen shotgun model silahı aracından, evinden, işyerinden alması gerekirken sırtından alarak GOOA kural ihlalini gerçekleştirdi. Fotoğraflarda oynama, shop vs. yok."Savunmalarınız bittiyse daha fazla yanıt gönderip yetkililerin işini zorlaştırmamanızı rica ediyorum.