Konu: [20.04.2020 - Enrique Dias] Teleport/Işınlanma Hilesi  (Okunma sayısı 524 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 20.04.2020 15:22
Attığın ekran görüntüsünde sol alttaki mapte araç gözüküyor bakış noktanda fakat senin karakterin bir araç görmüyor, bu nasıl oluyor sorması ayıp? Bazı hilelerde objeleri yok edebiliyorsun, ne mâlum öyle yapıp ekran görüntüsü almadığın? Ki dediğim gibi, ekran görüntüsünde sol alttaki mapte önünde araç gözüküyor ama senin ekranda önünde araç yok? Araçlar gözükmüyorsa sen Sunrise'ı nasıl çaldın?

Yukarıda sorduğum ve değindiğim bir kaç noktaya görüyorum ki cevap vermemişsiniz. Bir kaç defa bahsettiğim gibi yöneticiler Enrique Dias karakterinin hurda sistemi pasife alındıktan sonra herhangi bir kapı görevlisine para vermeden içeriye geçip /hurdasat komutunu kullanıp kullanmadığına ve bunun sayede diğer oyunculara üstünlük kurup para kazanmadığına bakılabilir. @Manifesto

Uzun bir savunma daha yaptınız ve onu ne yazık ki gülünçle okudum, onun hakkında bir şeyler yazıyorum ki o savunmayı sildiniz. Forum log kayıtlarında mevcuttun ben o savunmanız hakkında da bir şeyler söylemek istiyorum. '' Sunucuda oluşumca güzel rol yapıyoruz, eğleniyoruz '' gibi sözler sarfetmen hiç işe yaramaz kişisel olarak sana bir tavsiyem. Bunun dışında o savunmanda ''hile'' yapmadığını ''bug'' yaptığını söylüyorsun ki bug falan değil şikayet ana mesajında attığım video açık ve net hile yapıp '' hurda listesinde'' olan bir arabayı kaçırıp direkt olarak Willofield hurda satma bölgesine gidiyorsun. Senin hile yapmadığını düşünürsek karakterinin yine yasaklanması gerek çünkü Bug Abuse yaptım. Bug Abuse'un herhangi bir jail cezasına bu sunucuda denk gelmedim, kimse gelmemiştir. Bahsettiğim gibi sen bug değil hile yaptın, bu ikisi de yasaklanman için yeter. Başka konulardan bahsedip olayı çarpıtmana hiç gerek yok. Yönetim ekibi için bu kanıtlar yetersiz geliyorsa Enrique Dias karakterinin hurda sistemi pasife alındıktan sonra /hurdasat komutunu kullanıp para kazanmış mı diye bakabilirler.

#11 - 20.04.2020 15:25

Oluşan bugdan yararlandığımı ilk mesajda söylemiştim oluşan bir bugdan yararlandığımı kabul etmekteyim fakat hile kullanmadığımı açıklamaya çalışıyorum ben.

Oyunda bir karakteriniz olduğuna göre karakter başvurusu sırasında bu soruya doğru cevap verdiniz. Oyunun açığını kullanarak avantaj elde ettiniz ve bunu bildirmediniz. Sunucu politikalarında yazdığı üzere bunu yapmak yasak ve soruda da görüldüğü üzere yasaklanırsınız diyor. Yani hem hile hem de bug yapmışsın, hala da yüzsüz gibi kendini savunuyorsun. Hileyle bütün emeklerini yok ettin. Geçmiş olsun.

#12 - 20.04.2020 15:27
Biraz sakin. @Cristal

Şikayeti açip uzun uzun yazmışsınız, daha fazla uzatmanıza gerek yok. İnceleniyor.

#13 - 20.04.2020 15:49
@LastWareup yönetimi kandırmaya çalışmak, bug abuse ve hile kullanımı gibi sebeplerden oyun karakteri ve forum hesabı kalıcı olarak yasaklandı. İlk attığınız ve iki saniye sonra sildiğiniz SS ile sonraki yüksek çözünürlüklü SS eşleşmiyor, sağ alttaki alan değiştirilmiş.(windowsu orjinalleştirin vs) ve world değeri farklıyken minimapte araçlar da görünmez. Ek olarak world sorunu yoksa tüm gateler ve objeler sabit olarak görünür, araçlar da görünüyorsa world sorunu yok demektir. Bilinçli olarak abuse yaptığınızı da kabul etmişsiniz.

@Cristian bunun yanı sıra, aynı şekilde hurdasat sistemi ile 24 saat içinde kapılar kapalı olmasına rağmen nasıl araç sattığınızı açıklayın.

#14 - 20.04.2020 15:55
Savunmaya gerek kalmadı, @Cristian 'ın Gennadi Dyuzhenkov karakterinize unban yapıld, kazanım elde etmediğiizi tespit ettik. Ama hiçbir şekilde yöneticiliğe savunup ekstra "takip ediyordum" diyerek kişilerin açıklarını arayamazsınız.