Öncelikle buraya o sırada bu olaya şahit olan
@metefetamin @Rebel Son @yakicik @Koala @Rifleman @realnorms kullanıcılarını buraya etiketliyorum onlar da gördüklerini aynen yazacaklardır.
İkinci olarak bu şikayetle ilgili kendi yorumumu belirtmek istiyorum. Şahıslar kendi aktif rol döndürdüğümüz birlik bölgemizde bize ateş açmışlar üzerine yenilmişler ve bunun üzerine net kanıtlarla bir şikayet yiyince yediremeyip bize nereden vuracaklarını düşünüp bu şikayeti açmış olduklarını net olarak görüyorum.
Şikayet hakkındaki savunmama gelecek olursak buna sizin aksinize olayı tam anlamıyla anlatarak yapacağım. Tam o esnada bir ekran görüntüsü alamadım fakat gerekli chatlogu
@metefetamin yukarıda atmıştır. İlk başta belirtilen şahıslar bölgemize gelip küfürler etmeye başladılar bunun üzerine bir kavga başlattım ve yumruk attığımı belirten bir emote verdim sadece yumruklarımı savurmaya başladım. Ben yumrukları savurmaya başlayınca şahıslar geri kaçıp emote vererek silahlarını çektiler.
Bu iki ekran görüntüsü eğer sol üstteki chat kısmı kırpılıp atılmamış olsaydı herşey net açıklığa kavuşurdu fakat şahıslar bunu bilip orayı kırparak attığı için yalnızca biraz bulanık. Ben tam emote verip Jeffrey karakterine saldırıyorken Jeffrey emote veriyor ve o anı screenshot alıyorlar. Zaten şahıslar emote verdikten bir saniye falan sonra beni vuruyorlar. Buna Jeffrey de dahil.
Olayda kesinlikle silah çeken birine yumrukla saldırı yoktur. Olay tamamen tersinedir. Yumrukla saldıran şahsa silah çekiliyor ve tam emote anını ekran görüntüsü olarak alıyorlar. Ben burada bana aktif ateş eden birine yumruk attığımı göremiyorum. Herşey net ve açıktır.
[20:05:00] Jeffrey McDowell: Düzgün konuş yoksa o çeneni sikerim senin.
[20:05:04] Archie Tresher: Benim mi?
[20:05:06] * Donnie Lynch yanındaki adama dalar.
[20:05:09] * Jeffrey McDowell aracın kapısını açtı, koltuktan BENELLI model shotgunı çıkardı, hazır duruma getirdi.
[20:05:10] * Archie Tresher kavgaya girer.
[20:05:10] Hazard Livingston: YA.
[20:05:10] * Samuel Aaron sağ eli ile hızlıca bagaja atar ve SHOTGUN marka silahı çeker.
Ben Jeffrey'e aktif yumruk atıyor durumdayken Jeffrey emote veriyor ve zaten hemen ardından vurulup yere düşürülüyorum.
Son olarak da bu forumda hiçbirimiz sizin samimi arkadaşlarınız değiliz, saygıda kusur etmeyip üslubunuza dikkat ederek yorum atınız.