"Bir çocuğun ona dünyada nasıl olacağını gösterecek bir babaya ihtiyacı vardır. Hayata ve ölüme götüren yolları, aşkın ne gerektirdiğini ve hayat yarattığında kalpte çeliği nerede bulacağını bilmesi için ona havalı davranılması, bir haritayı nasıl okuyacağını öğretmesi gerekir."
"Düşüncelerim babama çevriliyor.Onun kadar iyi baba olabilecek miyim?Ruhunu hep yanımda hissediyorum. Bir oğlumun olacağını görmesini isterdim."
"Sana ilk baktığımda anneni ve beni değil, büyükbabanı gördüm. . . ve çok sevdiğim babam öldüğünden, onun burada,hayatta olduğunu görmek beni duygulandırdı."
"Oğlum bana baktığında ve dişsiz harika gülümsemesini kırdığında gözlerim doluyor ve ona sahip olmanın yapacağım en iyi şey olduğunu biliyorum."
"Kendi oğlun olana kadar. . . Sevincin ötesindeki sevinci, oğluna bakan bir babanın kalbinde yankılanan duygunun ötesindeki sevgiyi asla bilemezsiniz.. Bir insanı olduğundan daha fazlası olmaya, oğlunun eline iyi ve umutlu bir şeyi geçirmeye sevk eden şeref duygusunu asla bilemezsiniz."
Güzel günler geride kaldı, bir gün bu tablo siyah beyaz olacak.@Dokan1 @BerkanPeker
Alıntı yapılan: Jeux - 30.09.2021 14:08Güzel günler geride kaldı, bir gün bu tablo siyah beyaz olacak.@Dokan1 @BerkanPeker boyarız, şimdilik renkli kalsın
Alıntı yapılan: emirun - 30.09.2021 15:27Alıntı yapılan: Jeux - 30.09.2021 14:08Güzel günler geride kaldı, bir gün bu tablo siyah beyaz olacak.@Dokan1 @BerkanPeker boyarız, şimdilik renkli kalsın@emirun Bu tarz yeteneklerin varsa şu tabloyu renklendirebilir misin?