Fight Club 1'i linçleyip şimdi ise "ooff efsane demek mi?" Türkçe Rap kitlesinden beklenecek bir hareket.
Fight Clup 1'i sevmeyenler kişiler, Fight Clup 2'yi de sevmeyecek diye bir kanun yok ki? Sen şarkılara beğenip beğenilmeme olaraktan seri şeklinde mi bakıyorsun. Cidden 1 kötüydü, 2 güzeldi mesela.
Anlaşılan sen beni anlamamışsın, sana kendimi izah edeyim o halde. Burada demek istediğim şey Killa Hakan'ın tarzını Fight Club 1 de kötüleyen bir kitle vardı bunun sebebi şarkının çok yanlış zamanda çıkması ve yanlış anlaşılmasından kaynaklandı. Killa Hakan'ın ilk yaptığı müzikten bu zamana kadar yaptığı müzikte hiçbir zaman tarzı değişmemiştir. Kendine has bir tarzı olması fight Club 1'e kadar sorun teşkil etmezken bir anda 1. şarkıda herkes adamı linçlemeye ve kötülemeye başladı, şimdi ise o kitle Norm Ender'e laf edip Killa Hakan'ı yüceltme peşinde, olay burada popüler kültür kölelerinden kaynaklı bir durum.
Kısa ve öz diyim o zaman; Fight Clup 1'in linçlenmesinin sebebi nakarattaki lirikal eksiklik ve ayrica Killa' tarz değiştirmedi evet ama zamanla ritim kaçırmamaya başladığı da bir yadsınamaz gerçek hatta bunu dillendirmiş olmaları gerekiyor. 1 ve 2 arasında büyük bir fark var ritim konusunda. Bahsettiği konular aynı ama bahsettiği konuların kulağa hoş gelmesi ayrı, 2'de bu konuda büyük bir yol kat etmiş Killa.
Ben Fero'nun verse'ünden söz etmiyorum çünkü göreceli "şahsen" ben ve büyük bir kesim beğenmedi ve Ceza ile Fero'nun aynı şarkıda olması bu linçi tetikledi.
Dolayısıyla 2. linç buradan geliyordu Fight Clup 1'e.
Norm Enderin de Killa'nın da müziğini sevmeyip. Killa'ya saygı duyan, Norm Ender'e saygı duymayan biri olarak yazıyorum bu yorumumu
Uzun zamandır ileti gelmediği için K&A.